Tudsz futni karszalaggal?

Pontszám: 4,7/5 ( 10 szavazat )

Sokan magukkal viszik a telefonjukat, amikor futni mennek. Telefonjukat zenére, haladás követésére vagy biztonságra használják. Egy jó futókarszalaggal könnyebben futhatnak. A karszalaggal kilométereket tehetnek meg anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy elveszítik a fogást a kütyükön.

A karszalag jó futáshoz?

A legjobb "kar" karszalag futáshoz egy Apple vagy Android karóra ! Mostantól mindent megtesznek, amit egy futó akar futás közben: zenét játszanak, nyomon követik a futást, és fenntartják a kapcsolatot (ha úgy kívánja). Mind a karszalagokat, mind a kerékpártartókat helyettesítik. 200 dollár megéri nem kockáztatni az 1000 dolláros telefonokat néhány egyszerű feladatért.

Futáshoz jobb a karszalag vagy öv?

Ha azt tervezi, hogy tolja, és hagyja, egy futószalag jó választás lehet . De ha szeretsz gyakran dalokat váltani, telefonálni vagy bármilyen más módon használni a telefont, akkor egy karszalag lehet a megfelelő út. ... Ha nincs vezeték nélküli fejhallgatója, győződjön meg arról, hogy a karpántja is rendelkezik porttal, hogy bedughassa.

Rossz dolog futni a telefonnal a karodon?

A szakértők azonban arra figyelmeztetnek, hogy nem jó ötlet a telefont a kezében tartani, miközben futni megy, mert csípő- és vállsérüléseket okozhat . Ez a szokás az egész testben finom egyensúlyhiányokat idézhet elő, ami viszont a csípő-, láb- és vállizomzat megfeszüléséhez vezethet.

Hová tegyem a telefonomat futás közben?

A telefon biztonságos hordozásának legjobb módjai futás közben: a rövidnadrág zsebében , a karjára erősítve, a sportmelltartóban, egy biztonságos kézi eszközben, a versenymellényben vagy a dereka körül egy lepattintható övvel.

Hogyan fusson a telefonjával

37 kapcsolódó kérdés található

Hogyan hordod a vizet futás közben?

Deréktáji csomagok és övek A víz súlyának középre helyezése a hát kicsiny részére a legjobb hely a súly elosztására anélkül, hogy ledobnád az alakodról. Ezenkívül a csomagokban van hely a folyadékok és egyéb üzemanyagok vagy felszerelések, például gélek, rágcsálnivalók vagy fényvédők tárolására.

Hogyan ragaszd le a telefonodat futás közben?

 1. Fogd a zoknit és az ollót. Szinte bármilyen nadrág vagy térdig érő zokni megfelel. ...
 2. Vágja le a zoknit közvetlenül a sarok felett. Amikor kettévágja a zoknit, általában azt szeretné, hogy a felső fele körülbelül kétszer akkora legyen, mint a telefonja.
 3. Kifordul. ...
 4. Tedd fel a karra. ...
 5. Helyezze a telefont a karszalag fölé. ...
 6. Tekerje fel a karszalag alját.

Hogyan hallgathatok zenét a telefon használata nélkül?

Így nem fog csapkodni a vezeték.
 1. Használjon okosórát GPS-szel és zenelejátszással.
 2. Ellenőrizze a fejhallgató vezeték nélküli hatótávolságát futás közben.
 3. Helyezze eszközét sportmelltartójába, amikor kocog.
 4. Szerezzen be egy kis zenei eszközt, mint a Sansa.
 5. Fuss a Nike+Alkar ujjal.
 6. Edzés a FitBelttel.

Hol tartják a futók a kulcsaikat?

Rögzítse őket rövidnadrágjára/nadrágjára a 10 000 verseny előke egyikével, amelyek kétségtelenül az autó padlóján lebegnek. 9. Ha kompressziós zoknit visel, és a kulcsa nem túl nagy, tárolhatja a zoknijában . A tömörítési tulajdonságok a helyén tartják.

Hol tartják a vizet a futók?

A kézi palackok, a derékzsákok, valamint a mellények és a hátizsákok a vízhordás legnépszerűbb módjai. Mindegyik módszernek megvannak az előnyei és hátrányai. Amikor futni megyünk, a távolságtól és az időjárási viszonyoktól függően más típusú vízhordozót használunk. Néhány személyes preferenciát is figyelembe kell venni.

A futás jó a fogyáshoz?

A futás kiváló edzésforma a fogyáshoz . Sok kalóriát éget el, segíthet a kalóriák elégetésében még sokáig az edzés után, segíthet elnyomni az étvágyat és megcélozza a káros hasi zsírt. Sőt, a futásnak számos egyéb jótékony hatása is van az egészségre nézve, és egyszerűen elkezdhető.

Mit jelent a futás egy zenekarral?

Ha ellenálló szalagokat használ, az egyensúlyozásra vagy a helyes pozíció megtartására irányuló erőfeszítés a gyakorlatok végzése közben a törzsizmokat egyidejűleg edzi a megcélzott lábizmokkal. ... Minél erősebbek a törzsizmod, annál jobb az általános stabilitásod futás közben.

Hogyan hallgatsz zenét futás közben?

Fuss a 120-140 BPM közötti dalokhoz mérsékelt ütemben. Ha megtalálta a kényelmes tempót, kezdjen el gyorsabb tempójú dalokat hallgatni, hogy egyenletes tempót találjon a futás közben. Állítson össze egy lejátszási listát a legalább 120 BPM-es dalokból, hogy segítsen megtalálni az egyenletes és kényelmes tempót a futáshoz.

Hogyan hordom az iPhone 12-emet futás közben?

Vannak, akik szívesebben tartják az iPhone-jukat a kezükben és elérhetően futás közben, de ez számos balesethez és behorpadt sarkokhoz vezethet. Ha kell, tartsa kézben iPhone-ját, de rögzítse egy Bone Lanyardhoz, amely karkötőként illeszkedik a csuklójára .

Be tudod tenni a telefont a sportmelltartóba futás közben?

Bár a sportmelltartó ideális helynek tűnhet a telefon tartására, ez nem tanácsos . ... Sőt, ha megpróbálja feltenni a telefont az egyik mellére, fennáll annak a veszélye, hogy kidörzsölődik, és rendkívül megferdül.

Tudsz futni fanny pack-al?

A futóöveket (vagy „kocogó öveket”) kifejezetten azoknak tervezték, akiknek tárgyakat kell magukkal vinniük kardió edzés közben, legyen az futás, kocogás vagy túrázás. A Fanny-csomagokat (vagy briteknek való „poggyásztáskákat”) minden bizonnyal lehet viselni ezeknél a tevékenységeknél, de nem az egyedi igények figyelembevételével készültek.

Hogyan indíthatom el a telefonomat karszalag nélkül?

Íme hét kedvencünk:
 1. A dereka körül: Flip öv. ...
 2. Melltartódhoz vágva: Koala Clip. ...
 3. Melltartóban: North Face Stow-N-Go II melltartó. ...
 4. Rövidnadrág beépített zsebbel: FABB Activewear futónadrág zsebekkel nőknek. ...
 5. Kézi eszköz: Gear Beast Sports kézi futótáska.

Hordoznak vizet a maratoni futók?

Sok trail maraton és még néhány kisebb országúti maraton is megköveteli , hogy a saját hidratáltságodat cipeld . Ha vizet biztosítanak, és arra tervezi támaszkodni, mindenképpen végezzen kutatást előre, hogy megtudja, hol lesznek a segélyállomások.

A futók hordják a vizet?

Ha rövid futást tesz, mondjuk egy 45 percet vagy rövidebbet, akkor előfordulhat, hogy lemond az ivásról, amíg kint van. De soha nem rossz ötlet vizet cipelni, főleg, ha nagyon meleg van kint, és nagyon izzadsz. Sok futó hord és iszik vizet, függetlenül attól, hogy mennyi ideig fog futni .

Inni kell vizet futás előtt?

Igyál vizet futás előtt, közben és után. Az edzés előtt, alatt és után ugyanolyan fontos az ivás, mint a nap többi részében. Igyon meg 16 uncia (2 csésze) vizet körülbelül két órával a futás előtt . ... Azoknak, akik erősebben izzadnak, 16 unciára lehet szükségük 15 percenként.

Mit kell enni futás előtt?

Könnyebb, alacsony intenzitású edzéshez egy fehérje alapú reggeli vagy akár egy koplalt edzés is megfelelő. A jó lehetőségek közé tartozik a zab, a teljes kiőrlésű pirítós tojással , a granola, a bagel vagy a reggeli muffin és a frissen készített turmixok, ha körülbelül 2 órával a futás előtt ébren van.

Mit viselsz futni?

Futóruha – mit vegyek fel
 • Rövidnadrág. Ideálisak a rugalmas nylonból készült futónadrágok. ...
 • Mellény/póló. Amint azt az Alapelvek részben elmagyaráztuk, a legjobb elkerülni a pamutot. ...
 • Alapréteg/hosszú ujjú felső. Ismét sokan viselnek polipropilén hosszú ujjú felsőt. ...
 • Legruha. ...
 • Dzsekik. ...
 • Gilets. ...
 • Kalap/kesztyű.