Ki tudod tölteni a hirule kompendiumot?

Pontszám: 4,2/5 ( 52 szavazat )

A Hyrule Compendium feloldásához először teljesítened kell a Locked Mementos küldetést Impa-tól a Kakariko Village-ben . A küldetés teljesítésével jutalmazzuk a Camera rúnát, a Sheikah Slate utolsó rúnáját, ezzel együtt feloldja az albumot és a Hyrule Compendiumot.

Mi történik, ha kitöltöd a hirule kompendiumot?

Mi történik, ha kitölti a Hyrule Compendiumot? Miután befejezte a Hyrule Compendiumot, beszéljen Syminnel a Hateno Ancient Tech Labban, hogy jutalmul egy minősített borítékot kapjon tőle.

Mit kapsz a hyrule kompendium befejezéséért?

A minősített boríték a The Legend of Zelda: Breath of the Wild egyik kulcseleme. A Link a Hyrule Compendium befejezése után jutalomként megkaphatja Symintől a Hateno Ancient Tech Labban.

Lehetséges a hirule kompendium fő módban kitölteni?

Miután Link kitölti a Hyrule Compendiumot, megszerezheti a minősített borítékot a Symintől. Az Expansion Pass DLC-hez kizárólagos felszerelések és ellenségek megtalálhatók a Hyrule Compendiumban, de néhányuk csak Master módban érhető el . ... Az amiibo kizárólagos lényei és felszerelései nem szerepelnek a Hyrule Compendiumban.

Meg tudod küzdeni Kohga mestert?

Sajnos nem , de miután legyőzted a játékot, megvásárolhatod a képét a Hateno tech laborban. igen, ha megvan a dlc, újra meg kell küzdeni vele az isteni fenevad utáni tartalomban. A Yigák a Sheikah egyik ága, de ettől még nem lesz Kohga mester ugyanaz, akivel a Bajnokok Ballada küldetéséért harcolsz.

Zelda Breath of the Wild – Hogyan töltsd ki GYORSAN a Hyrule Compendiumot!!

34 kapcsolódó kérdés található

Megküzdhetek Monk Maz koshiával újra?

Link kihívhatja Monk Maz Koshiát a visszavágóra, ha visszatér a végső próbatételre.

Mi történik, ha 100-at kapsz Botwban?

A 100%-os gyorsulás tényleg mindent jelent. Le kell győznöd a játékot, igen, de össze kell gyűjtened az összes konténer frissítést, be kell fejezned a kalandnaplódat, meg kell találnod mind a 900 Korok magot, be kell szerezned az összes kulcsfontosságú elemet, és teljesen frissítened kell minden állandó fegyvert és páncélt – a szokásos dolgokkal együtt, mint minden szentélyt megverni.

Miért világít a Satori-hegy?

Amikor a Hegy Ura véletlenszerű ívás, vagy a Breath of the Wild sajátos, kifürkészhetetlen logikájára támaszkodik – mint például a Blood Moon vagy a hullócsillagok. ... A Satori-hegy tetején feltűnő zöld ragyogás jelenik meg, amikor a Hegy Ura jelen lesz.

A mesterkard benne van a Hyrule kompendiumban?

A Mesterkard támadási ereje 30 , ami 60-ra ugrik, amikor Link a Calamity ellenségeivel küzd. A fegyverdobást egy sugártámadás váltja fel, amely csak akkor használható, ha Link tele van szívvel. Ezt a kardot nem ejtheted el fénykép készítéséhez, ezért mindenképpen szerezz be egyet a Hyrule Compendiumhoz, mielőtt kihúznád a kőből.

Újra megküzdhetsz a Waterblight Ganonnal?

A harchoz Ezek a szentélyek Ruta emblémáival jutalmaznak. Ha mindhármat megvan, visszatérhet az isteni szörnyeteg Vah Rutához, ahol átkerül az Illuzórikus birodalomba, hogy ismét szembeszálljon a vízihal Ganonnal.

Mi történik, ha mindent lefotózol Botwban?

A kamerával gyakorlatilag bármilyen tárgyról – lényekről, szörnyekről, megmunkálási összetevőkről, fegyverekről és bizonyos kincsekről – készíthet képeket, és rögzítheti őket a Hyrule Compendiumban, egy vizuális enciklopédiában. ... Készítsen egy képet róla, kövesse nyomon, és a Sheikah Sensor + elvezeti Önt hozzá.

Meg tudod húzni a Mesterkardot 7 szívvel?

Meg tudod rántani a mester kardot 7 szívvel? A Mesterkard megszerzéséhez 13 teli szívedényre lesz szüksége . Bár könnyű ideiglenes szíveket szerezni, sajnos ez nem fogja megvágni. A játék elejétől kezdődő három szíven kívül 10 szívtartóra van szüksége.

Tudod frissíteni a Master Sword-ot?

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Trial of the Sword Guide: Hogyan juthat hozzá a továbbfejlesztett Master Sword-hoz. ... Végül a 23. fordulóban végződő Végső Próbák alkalmával Master Sword frissítéseket kapsz 60-ig , a továbbiakban nem lesz Mesterkard újratöltés, és egy vadonatúj támadást kapsz egy sugárral.

El tudod dobni a Mesterkardot?

Lol , a Mesterkardot nem lehet elejteni vagy eldobni . Tartós, és amint elromlik, 10 percig töltődik, majd újra megjelenik a készletben.

Meg tudod szelídíteni a lynelt?

A szelídítési folyamat ugyanaz, mint a lovak esetében, de van néhány lényeges különbség. Nem regisztrálhatja a vad rögzítőket , ami azt jelenti, hogy azonnal kikapcsolják őket, amint leveszi őket. Különleges tulajdonságaik is vannak – lehet, hogy lassabbak, de cserébe mást adnak.

Megtarthatom a Hegy Urát?

8 / 8 Sajnos a Lord of the Mountain egy ideiglenes hegy , és nem lehet istállóban regisztrálni és később lovagolni. Satorit minden alkalommal el kell kapnod, amikor lovagolni akarsz, és ha csak egy pillanatra is felpattansz, elszalad és eltűnik.

Mi történik, ha leszállsz a Hegy Uráról?

Ezek után azonban, miután leszedted a fenevadat a hegyről, nagyjából bárhová lovagolhatsz Hyrule-ban. Sajnos nem tudod regisztrálni egy istállóban, és eltűnik, ha leszállsz róla és elsétálsz . Ennek ellenére csodálatos állat lovagolni, és hihetetlenül gyors és meglehetősen kecses.

Meg tudod győzni Botw-t sebzés nélkül?

A múlt hónap vége felé Breath of the Wild "szakértője" joedun lett az első olyan játékos, aki 100%-osan teljesítette a játékot anélkül, hogy sebzést szenvedett volna. Csak egy pillanatra hagyja, hogy ez elsüllyedjen – nulla sebzést szenvedett –, hogy teljesítse a teljes futamot a Nintendo legújabb Zelda játékában.

Mennyi ideig tart a Botw 100 százaléka?

A Legend of Zelda: Breath of the Wild "100%-os" speedrun rekordja 49 órát vesz igénybe. 900 Korok Mag, mind összegyűjtve.

A Maz Koshia egy Yiga?

Mint egy Yiga Footsoldier , Monk Maz Koshia varázslatosan képes teleportálni és lecsapni Linkre felülről a kardjával, vagy használhat egy íjat és lőhet Linkre a levegőből. Monk Maz Koshia használhat tűznyilakat, jégnyilakat és lökésnyilakat, hogy lecsapjon Linkre.

Maz Koshia a legnehezebb főnök?

Monk Maz Koshia Noha nem olyan káros, mint Lynelek, Monk Maz Koshia határozottan az egyik legnehezebb főnök a játékban.

Mi a legritkább elem a Legend of Zelda lehelet a vadonban?

Vitathatatlanul a játék egyik legritkább összetevője, a Smotherwing Butterfly gyakran nagyon keresett, mivel a Flamebreaker Armor frissítési összetevőjeként használják. A Halálhegyen mindenhol megtalálod őket, de ha a Hyrule Compendiumot használod, akkor is nehéz lesz megtalálni őket.

Meg tudod szerezni a Mesterkardot 13 szív nélkül?

Nincs meg a 13 szíved, ami ahhoz kell, hogy megragadd a Mesterkardot? ... Ez azt jelenti , hogy a 40 szentély befejezése után azonnal kihúzhatja a Mesterkardot , még akkor is, ha az út során sokat fektetett az állóképesség fejlesztésébe.