Az uiexplorer használható felhasználói interakciók rögzítésére?

Pontszám: 4,7/5 ( 42 szavazat )

Nem tudod . A Kiválasztás képernyőről eszköz használatával az Ui Automation tevékenységekben. Az UiExplorer eszköz használatával.

Mire használható az UiExplorer az UiPathban?

Szia @Sumit! Az UI Explorer egy fejlett eszköz, amely lehetővé teszi egyéni választó létrehozását egy adott felhasználói felület elemhez . Az UI Explorer ablakot a Tervezés lap Kijelölők szakaszában az UI Exloper gombra kattintva nyithatja meg. Alternatív megoldásként elindíthatja a Studio backstage nézetének Eszközök oldaláról is.

Mi az a választó UiPath?

A szelektor egy karaktersorozat, amely a képernyőn megjelenő elemek azonosítására szolgál . A helyettesítő karakterekkel rendelkező szelektorok akkor használhatók, ha az azonosított objektum (attribútumérték) folyamatosan változik.

Mire használják a kiemelő összetevőt?

A Feature Highlight komponens egy módja annak, hogy vizuálisan kiemelje a képernyő egy részét, hogy megismertesse a felhasználókat az új szolgáltatásokkal és funkciókkal .

Mire használható a TimeoutMS tulajdonság?

TimeoutMS – azt az időtartamot adja meg (ezredmásodpercben), ameddig várni kell egy adott elem megtalálására, mielőtt hiba lépne fel . Az alapértelmezett érték 30 000 ezredmásodperc (30 másodperc).

UI keretrendszerek | Az UIExplorer megértése az UiPathban | Kiválasztók | Jelölje meg az elemet | Javítás | Kiemel

22 kapcsolódó kérdés található

Mi történik a következő tranzakciós tétel lekérése előtt?

Az UiPath Robotic Enterprise Framework sablonban a Fő munkafolyamat Tranzakciós adatok lekérése állapotában mi történik a következő tranzakcióelem lekérése előtt? A lehetőségek a következők: Ellenőrizzük, hogy az előző tranzakció megtörtént-e . Ellenőrizzük, hogy az Orchestrator küldött-e ölési jelet .

Használják a felhasználói felület elemeinek küldött szöveg védelmére?

Ez a tevékenység biztonságos szöveg küldésére szolgál a felhasználói felület elemhez.

Hogyan jeleníthető meg a felhasználói felület elemeinek attribútumainak teljes listája?

Hogyan láthatja az Ui elemek attribútumainak teljes listáját? Az UiExplorer eszköz használatával .

Mik azok az utódválasztók?

A leszármazott választóval olyan elemeket választhat ki, amelyek valahol más elemek alatt helyezkednek el , a weboldal fastruktúrájának megfelelően. Ez a választó valójában több szelektort kombinál, de szóközzel elválasztva.

Melyik igaz a csoportosítási választóelemek hozzáadására?

A csoportosítási választó kiválasztja az összes HTML elemet azonos stílusdefiníciókkal . Jobb lesz csoportosítani a kiválasztókat, minimalizálni a kódot. A kijelölők csoportosításához vesszővel válassza el az egyes választókat.

Hogyan működnek az UiPath szelektorok?

A felhasználói felületek és a HTML weboldalak egymásba ágyazott tárolók sorozatából épülnek fel. A szelektorok ezeket az attribútumokat XML-töredék formájában tárolják, így az ablak vagy oldal egy adott eleme azonosítható. ... Lehetővé teszi a felhasználói felület objektumokkal való interakciót, és automatikusan generál kiválasztókat.

Hogyan kezeli a kivételeket az UiPath-ban?

Ilyen helyzetekben az UiPath nem fogja megérteni a függőséget, és kivételt dob, amelyet nem tud betölteni/megnyitni. Az ilyen jellegű hibák megoldásához használhat Try-Catch blokkot . Tehát elhelyezheti a böngésző részt a Próba szakaszban, majd elhelyezhet egy Üzenetdobozt vagy bármilyen más tevékenységet a fogási szakaszban.

Mi a leglassabb módja a szövegolvasásnak az UiPathban?

Az OCR a szövegolvasás leglassabb módja az uipath-ban. A pontossága nem 100%. Nincs háttér-végrehajtása. Az OCR módszer hasznos a szöveg kinyerésére.

Hogyan tudom megnyitni az Uiexplorert?

Az UI Explorer ablak megnyitásához kattintson a gombra a Kijelölők részben , a Tervezés lapon vagy a speciális szerkesztőben a cél- és horgonyattribútumok összes választójának képernyőjén, miután megjelölte a célfelületi elemet.

Mi a különbség az asztali és az alapfelvétel között?

Szia @Nidhi! A fő különbség az asztali és az alapszintű rögzítés között az, hogy az asztali felvevőt egynél több műveletre optimalizálták , míg az alapfelvevőt általában akkor használják, ha csak egy tevékenységet kell végrehajtania. Az alap felvevő lassabb, mint az asztali felvevő.

Mennyi elkapások maximális száma lehet egy próbafogási blokkban?

Hány fogásod lehet egy Try/Catch blokkban? 4) A fogások száma nincs korlátozva .

Mit jelent a leszármazott a HTML-ben?

Leszármazott. A leszármazott minden olyan elemre utal, amely kapcsolatban van, de a dokumentumfán lejjebb van – függetlenül attól, hogy hány szinttel lejjebb van. Az alábbi ábrán minden elem, amely a <div> elem alatt kapcsolódik, a <div> leszármazottja.

Mi a különbség a leszármazott és a gyermekválasztó között?

A Child Combinator (>) csak azokat a HTML-elemeket jelöli ki, amelyek egy adott elem közvetlen gyermekei. Míg a Descendant Combinator kiválasztja az összes HTML-elemet, amelyek lehetnek gyerekek, unokák, dédunokák és így tovább. Mindegyik egy meghatározott elem leszármazottja, így mindegyik ki van választva.

Mi a koncepció a leszármazott Combinator mögött?

A leszármazott-kombinátor – amelyet jellemzően egyetlen szóköz ( ) jelképez – két választót kombinál úgy, hogy a második választóhoz illeszkedő elemeket a rendszer akkor választja ki, ha van egy elődje (szülő, szülő szülője, szülő szülő szülője stb.), amely megfelel az első választónak.

Milyen típusú argumentumokat használhat egy munkafolyamatban?

Az UiPath-ban az argumentumok különböző típusúak, ezért különféle típusú argumentumokat hozhatunk létre, például általános érték, szöveg, szám, adattábla, objektum, logikai érték .

Hogyan rögzíthető a webes rögzítési automatizálás kezdete?

A Tervezés lap Varázslók csoportjában válassza a Felvétel > Web lehetőséget. Megjelenik a Web Recording eszköztár, és a fő nézet kicsinyítve van. Kattintson a Felvétel gombra . Elindul az automatizált rögzítési folyamat.

Mi az a folyamat az orchestratorban?

Az Orchestrator az alábbi folyamatot követi: Először létre kell hoznia a robotokat a feladat végrehajtásához . Ezután létre kell hoznia egy Projektet, és közzé kell tennie, hogy folyamatként tudja használni. Miután létrehozott egy folyamatot, hozzá kell rendelnie egy robotot, hogy végrehajtsa ezt a folyamatot egy adott környezetben, és ez létrehoz egy feladatot.

Az UiPath összetett munkafolyamat kisebb lépésekre történő felosztására szolgál?

Az Invoke Workflow tevékenység az egyik fő eszköz a munkafolyamatok kisebb komponensekre történő felosztására.

Melyik ad szünetet a tevékenység befejezésekor?

DelayAfter – szünetet ad a tevékenység után, ezredmásodpercben. DelayBefore – szünetet ad a tevékenység előtt, ezredmásodpercben. TimeoutMS – azt az időtartamot adja meg (ezredmásodpercben), ameddig várni kell egy adott elem megtalálására, mielőtt hiba lépne fel.

Melyiknek több elágazó logikai operátora van?

A folyamatábrák legfontosabb szempontja, hogy a szekvenciákkal ellentétben több elágazó logikai operátort mutatnak be, amelyek lehetővé teszik összetett üzleti folyamatok létrehozását és a tevékenységek többféle módon történő összekapcsolását.