Nem tudnék jobban egyetérteni?

Pontszám: 4,6/5 ( 61 szavazat )

Ha azt mondod, hogy nem tudsz többet/kevésbé egyetérteni, akkor teljesen egyetértesz/nem értesz egyet .

Nem tud többet egyetérteni, vagy nem tud többet egyetérteni?

Bármelyik módon használhatod. Rendben van azt mondani, hogy „nem tudnék jobban egyetérteni veled” vagy „nem tudnék jobban egyetérteni veled”. Szerintem a második használat kicsit kötetlenebb, mint az első, de még mindig nagyon elfogadható.

Hogyan használod a Nem értettem egyet egy mondatban?

határozottan egyetérteni : Bob azt mondja, hogy ez a kormány hibája, én pedig nem tudnék jobban egyetérteni.

Nem lehetne többé-kevésbé egyetérteni?

Ha nem tudsz jobban egyetérteni, akkor valakivel teljesen egyetértesz . Ha nem tud kevesebbet egyetérteni, akkor valakivel teljesen nem ért egyet. FYI.

Amivel nem tudtam jobban egyetérteni, azt jelenti?

Nem tudnék jobban egyetérteni!: Teljes mértékben osztom a véleményedet! 100%-ban egyetértek veled ! idióma.

Ne mondd, hogy EGYETÉRTEK | Javítsa angol nyelvtudását új kifejezésekkel és kifejezésekkel | Folyékonyan beszél

28 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az, hogy nem lehet kevesebbet egyetérteni?

Ha azt mondod, hogy nem tudsz többet/kevésbé egyetérteni, akkor teljesen egyetértesz/nem értesz egyet . Egyetértést és elfogadást kifejező szavak és kifejezések.

Nem is lehetne jobb értelme?

(az ember jólléte vagy valaminek az állapota) tökéletes, pontosan olyan, mint a kívánt, vagy jobb a vártnál . A: "Hogy vagy?" B: "Ó, nem is lehetne jobb!

Nem tud egyetérteni elég jelentéssel?

A „nem tudok eléggé egyetérteni veled” azt jelenti, hogy az egyetértés szóbeli kifejezései nem elegendőek az egyetértés érzésének közvetítésére .

A kevesebb törődés azt jelentheti?

Merriam-Webster szinonimákként kezeli a nem érdekelhet, és a nem érdekelhet kifejezéseket, mindkettő jelentése " nem érdekel vagy egyáltalán nem érdekel ". A "Culn't care less" a régebbi és nyelvtanilag nyilvánvalóbb kifejezés, de olyan régóta zavaros volt, hogy mára mindkettőt meghatározták.

Lehet vs nem lehet?

különböznek, mert ez nem azt jelenti, hogy azt mondod, hogy nem fogsz tudni úszni (később), de ez nem azt jelenti, hogy azt mondod, hogy nem volt lehetőséged úszni (korábban). A Cannot jelen idő . Nem lehet múlt idő.

Az igazabb nyelvtanilag helyes?

Melléknév. igaz összehasonlító alakja: igazabb.

Hogy mondod, hogy teljesen egyetértek?

Az egyetértés kifejezésének módjai:
  1. Így van/Igazad van/Tudom: valakivel egyetértéskor használják: ...
  2. Pontosan/Abszolút/Nem tudnék jobban egyetérteni: azt mondják, hogy valakivel teljesen egyetértesz: ...
  3. Még egyszer elmondhatod/mondod nekem: informálisabb módja annak, hogy elmondhasd, hogy teljesen egyetértesz valakivel:

Mit jelent az, hogy nem lehet egyet nem érteni?

hivatalos. Ha azt mondja, hogy nem ért egyet/nem ért egyet többet, akkor azt jelenti , hogy teljesen egyetért/nem ért egyet .

Nem tudsz betelni a jelentésükkel?

Nem tudok betelni (valamivel/valakivel)!: Nagyon szeretem, szeretnék tovább élni/látni (valamit/valakit)! idióma. Ez a kifejezés néha szarkasztikusan használható. Nem tudok betelni ezzel a dallal, játsszátok újra!

Nem lehet, hogy szeressen téged?

Általában azért mondják, hogy megnyugtasson valakit , hogy megtehet valamit anélkül, hogy te kevésbé kedvelnéd érte.

Nem lehetett értelme?

A „nem lehetett” azt jelenti, hogy „ nem volt lehetséges ”. Az a nap nem lehetett vasárnap, mert éppen az iskolából jöttem, amikor megtörtént. Ezt nem lehetett volna megakadályozni.

Lehet T jelentése?

13. 11. A nem lehetett definíciója nem lehetett . Példa arra, hogy egy nő azt mondja, hogy nem tud fehéret viselni az esküvőn. összehúzódás.

Boldogabb a helyes nyelvtan?

Sokkal boldogabb a helyes . Sokkal boldogabb nem helyes. Összehasonlító kifejezéseknél vagy az "er" végződése van, vagy a "több" szót használja a melléknév előtt. Sokkal intelligensebb.

Nem lehet több értelme?

A „nem lehetne több” kifejezés, amellyel kifejezheti, hogy nem lehet valamiből több lenni vagy több lenni . Például: "Nem is lehetnék elégedettebb azzal, ahogy a projekt alakult." Ez azt jelenti, hogy annyira elégedett a projekttel, hogy nem is lehetne elégedettebb. "Az új baba nem is lehetne tökéletesebb."

Nem lehetne pontosabb jelentése?

Ha azt akarod mondani, hogy a lehető legpontosabb , akkor teljesen helyes! Nem is lehetne pontosabb :P. Lásd a fordítást. 1 like. DariKovac.

Nem lehetne más jelentése?

A couldn-t-be-more-different eredete Ironikus kifejezés, ami azt jelenti , hogy valami teljesen más, mint egy másik entitás .

Ezzel az eszközzel nem lehet vitatkozni?

elhangzott kifejezés. annak hangsúlyozására szolgál, hogy valami egyértelműen igaz, és senki sem érthet vele egyet .