Lucas Wong beszél koreaiul?

Pontszám: 4,3/5 ( 28 szavazat )

Lucas tények:
Van egy öccse. – 2017. április 5-én mutatták be új SM Rookies gyakornokként. – Beszél kantoni, mandarin, angol és koreai nyelven .

Lucas jó koreaiul?

Mivel csak az egyik szülő beszél veled, elképesztő, hogy egyáltalán megőrizte a thai nyelvet. Összességében úgy gondolom, hogy Lucas folyékonyan beszél kantoni és koreai nyelvet , de mindenki másképp érti a folyékonyan szót.

NCT Lucas beszél thaiul?

NCT Lucas többet beszél kantoni és thai nyelven – YouTube.

Honnan tud Jaehyun angolul?

Jaehyun ugyanilyen jól beszél angolul Noha nem Amerikában született, és egész életét ott töltötte, Jaehyun körülbelül öt évet töltött Amerikában, amitől folyékonyan beszélt angolul . Ez volt a legjobb kora (öt éves korától tízig), ezért alakította át az akcentusát.

Ki beszél folyékonyan angolul az NCT-n?

Taeyong az NCT 127-ből és a Super M-ből: jó megjelenés, nagyszerű mozgások Köszönhetően annak, hogy 5-10 éves korától az Egyesült Államokban él, Jaehyun folyékonyan beszél angolul.

Lucas koreaival küszködik

23 kapcsolódó kérdés található

Luca félig kínai és félig thai?

Korai élet. Lucas 1999. január 25-én született a hongkongi Sha Tinben egy kínai apától, akinek Teochew felmenői vannak, és egy thaiföldi anyától .

Mi a Lucas Wong Thai neve?

Wong Yukhei (kínaiul: 黄旭熙) , művésznevén Lucas (Hangul: 루카스) kínai-thai rapper és modell, 1999. január 25-én született Hongkongban. Az NCT U egyik rappere, és a főcsoport tagja. rapperek, vezető táncosok és énekesek a WayV-n.

Milyen nyelven beszél Luca folyékonyan?

A mai adásban a férfival, a legendával, az egyetlen, olasz poliglottával, Luca Lampariellóval chatelek. Az elmúlt 20 év során Luca 13 idegen nyelven ért el nagyon magas szintet: olasz, angol, francia, spanyol, német, holland, svéd, orosz, portugál, mandarin kínai, japán és lengyel nyelven.

Melyik a legnépszerűbb hajó az NCT-ben?

 • NoMin (Jeno x Jaemin) 9%, 23422 szavazat.
 • MarkHyuck (Mark x Haechan) 8%, 22417 szavazat.
 • JaeYong (Taeyong x Jaehyun) 7%, 19306 szavazat. ...
 • ChenSung (Chenle x Jisung) 6%, 17226 szavazat.
 • YuWin (Yuta x Winwin) 6%, 16717 szavazat.
 • DoTae (Taeyong x Doyoung) 5%, 13115 szavazat.
 • JohnTen (Johnny x Ten) 5%, 13034 szavazat.

A WayV egy Cpop?

Ellentétben a legtöbb csoporttal, akik szívesen csatlakoznak a növekvő globális felhajtáshoz, a WayV nem nevezi magát K-popnak vagy C-popnak. Ehelyett saját útjukat akarják kialakítani a győzelemhez, és valami újat akarnak vinni a globális zenei színpadra.

Miért hívják Lucast XUXI-nak?

az nct tagjait hallom, hogy xuxinak hívják, amikor nem lucasnak hívják. ez valószínűleg azért van, mert a xuxi mandarin kínai, és a kínai tagok elsősorban mandarinul beszélnek Kínában , nem pedig kantoniul (amit én tudok). maga Lucas esetében biztos vagyok benne, hogy jobban szereti, ha az emberek főleg luca által ismerik.

Hány külföldi tagja van az NCT-nek?

Jelenleg 18 tag van, mások az Egyesült Államokból (Johnny), Kanadából (Mark), Thaiföldről (Tíz) és Japánból (Yuta) származnak.

Lucas Wongnak van tetoválása?

A törzs alsó részén egy oroszlánt ábrázoló tetoválás van . Mezszáma 20 volt a 2019-es WayV FANMEETING TOUR „Section 1 We Are Your Vision” és az NCT World 2.0 során. ... Aláírását "Lucas Wong" néven írta az NCT 2020 RESONANCE Pt.

Hogy hívják a Lucas rajongókat?

Lucas rajongói neve crackheads .

Miért olyan népszerű Lucas?

Mivel a WayV tagja, Lucas rendkívül népszerű Kínában . 2019-ben csatlakozott a népszerű dél-koreai valóságshow, a Running Man kínai változatának, a Keep Runningnek a hetedik évadához. A CSM Media Research adatai szerint a sorozat az egyik legnézettebb Kínában.

Miért ment Winwin és Lucas Kínába?

A médiák arról számoltak be, hogy a két bálvány "egyéni menetrend" miatt Kínába tart . Miután biztonságosan megérkeztek Pekingbe, Winwin és Lucas tájékoztatta a rajongókat, és megerősítette, hogy a COVID19 világjárvány közepette betartják a 2 hetes önkarantén irányelvét.

A 10 kínaiul NCT?

Ten Bangkokban, Thaiföldön született 1996. február 27-én egy thaiföldi kínai családban .

Mi Hendery valódi neve?

Hendery (koreai: 헨드리), született Kun Hang Hendery Wong , mandarin nevén Guānhēng Huáng (hagyományos kínai: 黃冠亨, egyszerűsített kínai: 黄冠亨) makaói énekes és dalszerző. Ő a WayV kínai férfibálványcsapat fő rappere, vezető táncosa, szubénekese és vizuále.

Ki a legjobb táncos az NCT-ben?

 • Tíz 34%, 75117 szavazat. 75117 szavazat 34%
 • Taeyong 17%, 36628 szavazat. 36628 szavazat 17%
 • Jisung 14%, 31551 szavazat. 31551 szavazat 14%
 • Mark 6%, 13127 szavazat.
 • Yuta 5%, 11788 szavazat.
 • Győzelem Nyerés 4%, 9116 szavazat. 9116 szavazat 4%
 • Haechan 4%, 8215 szavazat. 8215 szavazat 4%
 • Jenő 3%, 6772 szavazat. 6772 szavazat 3%

A taeyong az NCT-ben álmodik?

NCT U – Forgó felállású csoport, jelenleg 10 tagból áll: Taeil, Taeyong, Doyoung, Ten, Jaehyun, Winwin, Jungwoo, Lucas, Kun és Mark. ... NCT Dream – Forgó felállású egység a legfiatalabb tagokból, jelenleg ez a 7: Mark, Renjun, Jeno, Haechan, Jaemin, Chenle és Jisung.

Az NCT 2020-nak van vezetője?

Lee Taeyong kétségtelenül az NCT általános vezetője és oszlopa.