Joseph Gordon Levitt tud franciául?

Pontszám: 4,2/5 ( 7 szavazat )

Előadása javára Gordon-Levitt büszke frankofil, folyékonyan beszél franciául, és francia költészetet tanult a Columbia Egyetemen.

Emma Watson tud franciául?

Emma Watson Párizsban született, ahol első 5 évében nevelkedett, és azóta elég jól beszél franciául .

Mely hírességek beszélik a franciát anyanyelvükként?

Kedvenc amerikai hírességeink, akik beszélnek franciául!
 • Serena Williams – 4. szint (Intermédiaire) ...
 • Sandra Oh – 5. szint (megerősítés) ...
 • Joseph Gordon-Levitt – 5. szint (megerősítés) ...
 • Angela Davis – 7. szint (szakértő) ...
 • John Malkovich – 7. szint (szakértő) ...
 • Viggo Mortensen – 7. szint (szakértő) ...
 • Jodie Foster – 7+ szint (Felfoghatatlan!)

Tud Madonna franciául?

<< Madonna nem beszél franciául . Ötéves korában elvesztette a francia-kanadai anyját, és csak angolul és dél-olasz nyelvjárást beszélő olasz-amerikai apjával élt.

Will Smith tud spanyolul?

A pennsylvaniai Philadelphiában született Will Smith híres amerikai színész és zenész. De amit a legtöbben nem tudnak Will Smithről, az az , hogy spanyolul is beszél . Will Smith szerepe a Seven Pounds című filmben arra ösztönözte őt, hogy vegye fel a nyelvet, hogy segítsen a spanyol nyelvű jeleneteiben.

Tom Hanks, Gemma Arterton és Joseph Gordon-Levitt megmutatják nekünk a rossz oldalukat – A Graham Norton Show

20 kapcsolódó kérdés található

Melyik a világ 5 leggyakrabban beszélt nyelve?

A világ legtöbbet beszélt nyelvei
 • angol (1,132 millió beszélő)
 • Mandarin (1,117 millió hangszóró)
 • spanyol (534 millió beszélő)
 • francia (280 millió beszélő)
 • arab (274 millió beszélő)
 • orosz (258 millió beszélő)
 • portugál (234 millió beszélő)

Ki a legjobb francia énekes?

Szóval íme, a 10 legjobb francia énekes, akiket nagyon népszerűek és szeretnek a franciák, valamint az 5 jelenlegi zenei kedvencem, amelyeket Franciaországban fedeztem fel:
 • Johnny Hallyday. ...
 • Georges Brassens. ...
 • Serge Gainsbourg. ...
 • Mylène Farmer. ...
 • Claude François. ...
 • Francis Cabrel. ...
 • Daniel Balavoine. ...
 • Renaud Séchan.

Jim Carrey tud franciául?

Jim Carrey folyékonyan beszél angolul és alapszinten koreaiul. ... A 2008-as Yes Man című vígjátékban játszott szerepe miatt tanult meg alapvető koreai nyelvet. Az is lehetséges, hogy Carrey az általános iskolában tanult meg franciául beszélni , mivel Kanadában kötelező volt tanulniuk a tanulóknak. Carrey francia örökséggel is rendelkezik.

Ki a gazdagabb Emma Watson vagy Daniel Radcliffe?

Daniel Radcliffe nettó vagyona állítólag 112 millió dollár Mivel a Harry Potter-franchise címszereplője, nem meglepő, hogy Radcliffe többet keresne a maga részéről, mint Watson. A nyolc film során Radcliffe bejelentett bevétele összesen 96,5 millió dollárt tett ki.

Emma Watsonnak van barátja?

A 31 éves Watson jelenleg a barátjával, Leo Robintonnal jár .

Van Emma Watsonnak brit akcentusa?

Emma Watson tökéletes volt a Harry Potter franchise-ban. Természetes brit akcentusa pontosan az volt, amire Hermione Granger szerepében szüksége volt. Sajnos Emma akcentusa nem minden szerephez tökéletes. Amikor megjelent a Little Women új előzetese, a rajongók Watson amerikai akcentusát hallgatták meg.

Johnny Depp tud franciául?

Johnny Depp franciául beszél , francia nyelvű interjúkat készített Tim Burtonnal Párizsban. ... Nyilván beszél angolul, de bolgárul és franciául is folyékonyan beszél.

Sandra Bullock beszél németül?

Sandra Bullock színésznő, producer és Oscar-díjas Sandra Bullock az Egyesült Államokban született és nőtt fel, de folyékonyan beszél németül . ... 2000-ben elnyerte a Bambi-díjat (az Oscar német megfelelője), és németül tartotta üdvözlő beszédét.

Melyik francia énekes adta el a legtöbb lemezt a világon?

A Petit Papa Noëlről állítólag több mint 80 millió példányt adtak el világszerte, és a Le Parisian becslései szerint Rossi összesen 700 millió lemezt adott el. Ezt az adatot nem tudjuk ellenőrizni, kivéve azt, hogy az 1983-ban elhunyt énekes és színész szinte biztosan minden idők legkelendőbb francia művésze.

Ki a híres francia énekesnő?

2017-ben Franciaország kedvenc franciául beszélő énekesnője Celine Dion kanadai szupersztár volt. Őt követte a francia nyelvű dalok másik legendája, Mylène Farmer, akit a válaszadók 15 százaléka választott.

Ki a leghíresebb francia férfi énekes?

A sokak által „francia Elvisként” ismert Johnny Hallyday egy másik világhírű francia férfi énekes. Ő felelős a rock and roll Franciaországba hozataláért is! Mr. Hallyday hosszú, közel 60 éves karrierje volt, melynek során közel 80 albumot adott ki, és több mint 110 millió lemezt adott el világszerte.

Ki a leghíresebb ember a világon?

1. A szikla. Dwayne Johnson, akit The Rock néven ismernek, a világ leghíresebb embere. A WWE bajnok birkózóként töltött napjai alatt vált népszerűvé, mígnem hollywoodi filmsztár lett.

Hogy hívják a franciákat?

A franciák ( franciául: Français ) elsősorban Nyugat-Európában élő etnikai csoport és nemzet, amely közös francia kultúrával, történelemmel és francia nyelvvel rendelkezik, és Franciaország országával azonosítják.

Milyen hírességek élnek Franciaországban?

Bono, Eze-sur-Mer Bono és a The Edge a U2 rockegyüttesből közösen birtokol egy tengerparti kastélyt Eze-sur-Merben, a francia Riveria partján. Még 1993-ban vették meg körülbelül 3,8 millió euróért, és azóta más hírességek, köztük Brad Pitt és Angelina Jolie, Robert De Niro és George Clooney kedvence lett.

Mi a világ első számú nyelve?

Az angol a világ legnagyobb nyelve, ha az anyanyelvi és nem anyanyelvi beszélőket is számoljuk. Ha csak az anyanyelvi beszélőket számoljuk, a mandarin kínai a legnagyobb. A mandarin kínai a világ legnagyobb nyelve, ha csak az anyanyelvi beszélőket számoljuk.

Melyik nyelvet a legnehezebb megtanulni?

A világ 8 legnehezebb nyelve az angolul beszélők számára
 1. Mandarin. Anyanyelvi beszélők száma: 1,2 milliárd. ...
 2. Izlandi. Anyanyelvi beszélők száma: 330 000 fő. ...
 3. 3. Japán. Anyanyelvi beszélők száma: 122 millió. ...
 4. Magyar. Anyanyelvi beszélők száma: 13 millió. ...
 5. Koreai. ...
 6. Arab. ...
 7. Finn. ...
 8. Fényesít.

Mi volt az első nyelv a földön?

Amennyire a világ tudta, a szanszkrit volt az első beszélt nyelv, mert már Kr.e. 5000-ből származik. Az új információk azt mutatják, hogy bár a szanszkrit a legrégebbi beszélt nyelvek közé tartozik, a tamil régebbire nyúlik vissza.