Az intenzív lehet főnév?

Pontszám: 4,1/5 ( 10 szavazat )

intenzitás vagy az intenzívvé válás aktusa.

Az intenzív ige vagy főnév?

Longman Dictionary of Contemporary English in‧tense /ɪnˈtens/ ●●○ W3 AWL melléknév 1 ERŐS ÉRZÉS VAGY HIT nagyon erős hatást fejt ki, vagy nagyon erősen érezhető A mai fiatalokra nagy nyomás nehezedik a siker érdekében.

Mi az intenzív főnév?

Válasz: Szócsalád (főnév) intenzitás (melléknév) intenzív (határozószó) intenzíven. Longman Dictionary of Contemporary English in‧tense /ɪnˈtens/ ●●○ W3 AWL melléknév 1 ERŐS ÉRZÉS VAGY HIT nagyon erős hatást fejt ki, vagy nagyon erősen érezhető A mai fiatalokra nagy nyomás nehezedik a siker érdekében.

Az Intense egy melléknév?

INTENSE (melléknév) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Az intenzitás tulajdonnév?

főnév, többes szám in·ten·si·ties. az intenzívség minősége vagy állapota . nagyfokú érzelmi izgalom; érzés mélysége: A versből hiányzott az intenzitás, és nem hagyott nyugodni. ...

Az apaság ige, nem főnév

40 kapcsolódó kérdés található

Mi az intenzitás példa?

Az intenzitás definíciója a nagyon erős, koncentrált vagy nehéz minőség, vagy annak mértéke, hogy valami nehéz vagy erős. Az intenzitásra példa az a képesség, hogy mérföldeket futhatunk végsebességgel . Az intenzitásra példa az, hogy milyen gyorsan mozog a futópad.

Mi a fény intenzitása?

A fényintenzitás egy adott lámpaforrás által kibocsátott fény erősségére vagy mennyiségére vonatkozik . Ez a fényforrás által kibocsátott hullámhosszal súlyozott teljesítmény mértéke.

Mi az intenzív ige?

intransitív ige. : intenzívebbé vagy intenzívebbé válni : erősebbé vagy élesebbé válik. tárgyas ige. 1 : intenzívvé vagy intenzívebbé tenni : erősíteni.

Mi az intenzív melléknév?

intenzív, heves , akut, mély, mély, szörnyű, nehéz, vad, rettenetes, éles, vehemens, erőszakos, mindenható, gonosz, hólyagos, gyötrő, kemény, dühös, ijesztő, robbanásveszélyes, pokoli, hátborzongató, remek, félelmetes, súlyos, alapos, koncentrált, félelmetes, megerőltető, teljes, teljes, átfogó, lendületes, ...

Mi az intenzív határozószó?

intenzíven . Intenzív módon . Intenzív mértékben, rendkívül.

Mi a hatalom igei alakja?

Válasz: "A hatalom igealakja a hatalom. irányítani valamit, hogy egy gépet vagy járművet életerővel láthasson el, amely működésre készteti. A léghajót egy áramlási motor hajtja. Az erőt magát az erőt használják, erre nincsenek igealakok. erő.

Jó dolog intenzívnek lenni?

Jó dolog intenzívnek lenni? Az érzelmi intenzitásnak lehetnek hullámvölgyei, de a legtöbb pozitív oldala felülmúlja a negatívat. Sok intenzív érzelmekkel küzdő ember rendkívül tehetséges egyéniség, kivételes szintű empátiával, intelligenciával, kreativitással és képzelőerővel.

Hol használod az intenzívet egy mondatban?

Intenzív mondatpélda. Tekintete intenzív volt, mintha mondani akart volna neki valamit. Összekapaszkodtak a tekintetükben, és a férfi intenzív, ezüstös szemei ​​átjártak rajta. Végül a feje lassan megfordult, mintha érezné a nő heves tekintetét.

Ez egy főnév?

jelentése (főnév) jelentése (főnév) jelentése (főnév) átlagos-szellemi (melléknév)

Mi az önelégült főnév?

főnév. /kəmˈpleɪsnsi/ [megszámlálhatatlan] (általában rosszalló) az önmagaddal vagy egy helyzettel való elégedettség érzése , így nem gondolod, hogy változtatásra van szükség; az önelégültség állapota A gazdaság javulásának jelei ellenére nincs helye az önelégültségnek.

Mi az elegáns főnév?

elegancia . Kegyesség , kifinomultság és szépség a mozgásban, megjelenésben vagy modorban. Visszafogottság és a stílus kecse.

Hogyan írja le az intenzívet?

akut, erős vagy heves, mint érzések, érzések vagy érzelmek: intenzív harag. extrém jellegű; nagyon nagy, mint az erőben, az élesben, a súlyosságban vagy hasonlókban: intenzív vihar. magas fokon jellemző tulajdonságokkal rendelkezik: Az intenzív napfény vakító volt.

Hogyan jellemez egy intenzív embert?

Ha egy személyt intenzívnek ír le, akkor arra gondol, hogy úgy tűnik, nagyon keményen koncentrál mindenre, amit csinál , és nagyon erősen érzi az érzelmeit. ... Az intenzitása és az érzéseinek hevessége megriasztott.

Mi a különbség az intenzív és az intenzív között?

A súlyos erő vagy erő intenzív eszközei; erős érzésekkel. Egy intenzív kurzus tehát rendkívül kemény kurzus lenne, mint például a fejlett atomtudomány. Az intenzív egy témára vagy területre való fókuszálást jelenti rövid ideig; rendkívül alapos.

Mi az erősítő a nyelvtanban?

a mai angol nyelvtanból. Az erősítők olyan határozói vagy határozói kifejezések, amelyek más kifejezések jelentését erősítik, és hangsúlyt mutatnak . Azok a szavak, amelyeket gyakran használunk erősítőként, a következők: abszolút, teljesen, rendkívül, nagyon, inkább, nagyon, így is, teljesen, teljesen, nagyon és egyáltalán: Annyira ideges volt.

Mi a kevesebb ige?

csökkenteni . (tranzitív) Kevesebbet csinálni; csökkenteni; hogy csökkentsék. (intransitív) Kevésbé válni.

Használható az Intense igeként?

ige (tárggyal használatos), in·ten·si·fied , in·ten·si·fy·ing. intenzívvé vagy intenzívebbé tenni. ... ige (tárgy nélkül használatos), in·ten·si·fied, in·ten·si·fy·ing. hogy intenzívebbé vagy intenzívebbé váljon.

Mi a fény intenzitása?

Az intenzitás meghatározása az egységnyi területre jutó teljesítmény, a teljesítmény pedig az egységnyi idő alatti energia. Így: I=PA=EΔt1A.

Hogy hívják a fényintenzitás-mérőt?

A fotométer egy olyan műszer, amely a fény intenzitását méri. Úgy definiálható, mint egy látható fényt mérő műszer.

Hogyan találja meg az intenzitást?

Az intenzitást úgy határozhatjuk meg, hogy a tér egy pontjában megvesszük az energiasűrűséget (térfogategységenkénti energia) , és megszorozzuk azzal a sebességgel, amellyel az energia mozog. Az eredményül kapott vektor a teljesítmény mértékegysége osztva a területtel (azaz a felületi teljesítménysűrűséggel).