Újjáépíthetők a róka sokkok?

Pontszám: 4,4/5 ( 46 szavazat )

A FOX lengéscsillapítói „szervizelhetőek” – ez azt jelenti, hogy minden lengéscsillapító új belsővel újjáépíthető , és új nitrogéngáztöltetet lehet alkalmazni a lengéscsillapítóra, teljes felfrissítést biztosítva az utazás során.

Újjá kell építeni a Fox sokkokat?

Az alapszolgáltatás magában foglalja az új olajat és a munkát – mi pedig sorjázzuk és polírozzuk a lengéscsillapító tengelyt, valamint elvégezzük a mélytisztítást. Az átépítés új olajat, sorjázó- és fényező lengéscsillapító tengelyt, valamint munkát tartalmaz .

Újraépíthetők a Fox teljesítményű sokkok?

Csere vagy újjáépíteni? A Fox 2.0 másik megkülönböztető tényezője az , hogy újraépíthető és újratölthető (nitrogéngáz), így minden Fox sokk egy életre szóló sokk, amely bármilyen jármű élettartamát kibírja.

Van a Fox lengéscsillapítókra életre szóló garancia?

Jótállási szabályzat. A villa/sokk gyári garanciája egy év (az EU országaiban két év) a kerékpár vagy villa/sokk eredeti vásárlásának dátumától számítva. ... A garancia a FOX Racing Shox teljes mérlegelési körébe tartozik, és csak a hibás anyagokra és gyártási hibákra vonatkozik.

Mi a garancia a Fox 2.0 sokkokra?

A Fox termékekre a vásárlás dátumától számított egy (1) év gyártási és anyaghibától mentes garanciát vállalunk.

Ideje újjáépíteni a sokkokat?

39 kapcsolódó kérdés található

A BDS emelőkészletek érvénytelenítik a garanciát?

A BDS kiáll termékei mögött, és ez nyilvánvaló a finomnyomtatási garanciájukból is. Ez a no-BS garancia védi az eredeti vásárlót a törés, hajlítás, megereszkedés vagy bármilyen más használati hiba ellen.

Miért olyan drágák a Fox sokkok?

drágák , mert nagyszerűek . merev, strapabíró, és a gyakorlatban évekig kibírja szervizelés nélkül.

Meddig tartanak a Fox sokkok?

Jó sok pénzt költött néhány nagy teljesítményű Fox lengéscsillapítóra, és arra számított, hogy jó ideig kitartanak. Még ha nem is bírják 5-6 évig, elvárja tőlük, hogy legalább 1-2 évig gond nélkül kibírják.

A Fox sokkok jobbak, mint a Bilstein?

A Bilstein 6112 lengéscsillapítók digresszív szeleppel rendelkeznek, ami rendszerint határozottabb kezelhetőséget jelent a kezdeti erőtartományban (autópálya, gyorshajtás). ... A Fox 2.0 Performance lengéscsillapítók lineáris szelepesek, ami azt jelenti, hogy a sebesség és a csillapítási erő egyaránt illeszkedik a csillapítási görbén.

Milyen gyakran építi újra a Fox 2.0 sokkokat?

Osztott utca/terep – használjon járműveket 10 000 mérföldenként és utcán 50 000 mérföldenként . A FOX teljes lengéscsillapítási szolgáltatása új tömítéskészletet, új szabadalmaztatott JM92 felfüggesztési folyadékot, a lengéscsillapító tengelyek sorjázását és polírozását tartalmazza.

Mennyibe kerül a lengéscsillapítók újjáépítése?

A lengéscsillapítók cseréjének költsége valamivel alacsonyabb lesz, mint a rugóstagoknál, mivel ezek általában nem olyan bonyolultak, mint a rugóstagok. Egy pár lengéscsillapító cseréjének átlagos összköltsége körülbelül 250 és 580 dollár között mozog . Egy egyedi lengéscsillapító körülbelül 50–140 dollárba kerül, így az alkatrészek önmagukban 100 és 280 dollár közötti összeget jelentenek.

Mennyi ideig tart a lengéscsillapítók újjáépítése?

Egyetlen lengéscsillapító készlet cseréje például 2-3 órát vesz igénybe, akárcsak mindkét oldal vezérlőkarja. Kevesebb munka, például rugó vagy lengéscsillapító cseréje kevesebbet fog igénybe venni.

Hogyan karbantartod a Fox sokkokat?

A FOX villa vagy lengéscsillapító élettartamának meghosszabbítása érdekében a legjobb termékkarbantartási terv, amelyet követhet, az , hogy minden egyes utazás vagy verseny után megtisztítja a termék külsejét . Használjon enyhe szappanos vizet, nagyon enyhe nyomású vízpermetet az öblítéshez, majd törölje szárazra tiszta, száraz ruhával.

Miért szivárognak a Fox lengéscsillapítóim?

az olaj kifolyik a tartály gumibetöltő nyílásán, és ha szivárog az olaj, az azt is jelenti, hogy a lengéscsillapító elveszti a nitrogénnyomást , és itt jön be a 2-es szám.

A King jobb, mint a Fox sokkok?

Más lengéscsillapítókhoz képest a Fox jobb tömítéseket, lengéscsillapító olajat és tengelyeket használ , de ez az egyik drágább opció a piacon. ... A King Shock az egyik legismertebb sokkoló márka az off-road iparban.

A Fox sokkok jobbak?

Olvassa el a „Miért van szükség lökésekre” című részt A FOX Jeep lengéscsillapítók alumíniumból készülnek, mert a 6061 alumínium hővezető képessége több mint négyszerese az alacsony széntartalmú acélénak. Ez azt jelenti, hogy az alumínium FOX lengéscsillapítók sokkal jobban tudnak hűteni, mint a festett acél lengéscsillapítók , és rendkívül ellenállóak a rozsdával szemben.

Melyik sokk jobb a sólyom vagy a róka?

Az alumínium testű Fox 2.0 Shock (amelyet Performance Series 2.0 néven ismerünk) továbbra is nagy sokk, azonban a Falcon megfelelő ajánlatával összehasonlítva ugyanazon az áron a Fox minden kategóriában alulmarad. ... A Falcon sokk nagyobb. Nagyobb lengéscsillapító test, nagyobb lengéscsillapító tengely és nagyobb olajmennyiség.

Be tudod állítani a Fox lengéscsillapítókat?

az opcionális rebOund beállítási funkció a fOX 2.0 Coil-over lengéscsillapítókon lehetővé teszi a lengéscsillapítás külső beállítását. a beállításokat egy kis lapos csavarhúzóval lehet elvégezni a lengéscsillapító tengely végén lévő fűzőlyukon. lassabb visszapattanáshoz forgassa el a csavart az óramutató járásával megegyező irányba.

Megéri egy BDS lift?

A BDS felfüggesztési készletek felső kategóriás készletnek számítanak, amely minőségi vezetést és kiváló teljesítményt kínál az úton. Félelmetes garanciával és rengeteg Fox frissítési lehetőséggel és kiegészítővel rendelkezik.

Elveszítem a garanciámat, ha felemelem a teherautómat?

A teherautó megemelése érvényteleníti a garanciát… Ha a teherautóját 2 hüvelyk felett (vagy egyes márkák, például a Toyota esetében egyáltalán megemeli), akkor azokra az alkatrészekre vonatkozó garancia érvényét veszti, amelyeket az emelőkészlet érintett vagy megsérült . Azonban minden, ami nem kapcsolódik az emelőkészlethez vagy nem érinti azt, továbbra is érvényes.

Mennyi ideig tart egy BDS emelőkészlet beszerzése?

A BDS körülbelül 20-25 napos a termékeik esetében, természetesen add hozzá az időt, ha olyan róka alkatrészekkel párosítják, amelyek még nem állnak készen a szállításra. Még március végén rendeltem egy BDS coilover átalakítást a teherautómba. A kiszállítás 20 nap alatt történt, és ez a fox 2,5 dsc tekercsekkel és 2,5 resi hátuljával történt.