Le tudja győzni Thort egy furcsa orvos?

Pontszám: 4,5/5 ( 3 szavazat )

Egy meglepetésszerű kézi küzdelemben Thor megtizedelné Doctor Strange -et brutális erejével és tartósságával. A felkészülési időt tekintve azonban Strange-nek egyszerűen túl sok trükkje van a varázsujjjában, és bárkinek is nehéz lenne legyőzni őt, még Thornak is a legerősebb formájában.

Doktor Strange erősebb, mint Thor?

Thor fizikailag erősebb és sokkal tartósabb, de Strange okosabb, és olyan trükköket tud bevetni a csatában, amelyekkel előnyhöz juthat. Thor erősebb. Strange jobban meg van haxxed.

Strange doktor fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Varázslattal képes felemelni Mjölnirt, ahogy Magneto a mutációjával, de nem méltók arra, hogy Thor erejét gyakorolják.

Le tudja győzni Loki Doctor Strange-et?

Nem azért lett univerzumának leghatalmasabb mágusa, hogy Odin fogadott fia lecsapja. Loki nem nélkülözi saját lenyűgöző készségeit és képességeit, de Doctor Strange-nek egyszerűen sokkal mélyebb eszköztára van a munkához. Ha képes megbirkózni az olyanokkal, mint Dormammu, akkor biztosan elvisel valakit, mint Loki .

Az Ironman legyőzheti Thort?

A Vasember öltöny nélkül Tony meghalt volna, mielőtt pislogni tudnánk. Az öltönyben valamivel kevésbé erős, mint Thor. A hivatalos Marvel-oldalak szerint valójában Thor tartósságban, energiában, sebességben és erőben alig veri felül a Vasembert. ... A legvalószínűbb az lenne, ha Thor teljesen lerombolná őt.

Thor vs Doctor Strange: Ki nyer? Szuperhősök leszámolása!

33 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Ki a leggyengébb bosszúálló?
 • 3 Leggyengébb: Winter Soldier.
 • 4 Legerősebb: Látás. …
 • 5 Leggyengébb: Falcon. …
 • 6 Legerősebb: Skarlát boszorkány. …
 • 7 Leggyengébb: Fekete Özvegy. …
 • 8 Legerősebb: Doctor Strange. …
 • 9 Leggyengébb: Sólyomszem. …
 • 10 legerősebb: Marvel kapitány. …

Le tudja győzni a Vasember Godzillát?

5 Godzilla Could't Beat : Iron Man Noha az alappáncélja valószínűleg nem tudta kivenni Godzillát, kétségtelen, hogy nem tudott olyannal előállni, ami legyőzné a szörnyet. ... Godzilla egy hatalmas szörnyeteg, de Stark elméje könnyen kitalálna egy ellenintézkedést, amivel kiszedné a fenevadat.

Le tudja győzni Loki Supermant?

1 Legyőzné: Superman A kriptonit mellett a mágia Superman legnagyobb gyengesége, és asgardiként Loki varázslény. ... A varázslata egy hurok erejéig leüti Supermant, majd Loki végezhet vele .

Miért ilyen gyenge Loki?

Loki nagyon ideges , mivel korábban mutatták be, amikor az MCU biztonságosabban játszott, és remélem, erősebb lesz a műsorában. Az azonban, hogy Dr. Strange megverte, teljesen reális. A képregényekben Loki erős, de sokat trükközik.

Scarlet Witch erősebb, mint Dr Strange?

Az Avengers Dissembled képregénysorozatban Dr. Strange le tudta győzni Scarlet Witch-et, amikor megőrült, és megölte a bosszúállók felét, hasonlóan ahhoz, ami a WandaVisionban történt (azaz átírta a valóságot). A Wanda Vision szerint a Scarlet Witch nyer .

Deadpool fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Deadpool egyszer felemelte Thor kalapácsát, és meglepő módon kiderült, hogy méltó Mjolnirhoz – de nem minden volt az, aminek látszott. ... Miután Thor kalapácsa kiesik a kezéből egy robbanás következtében, Deadpool úgy dönt, felveszi, és átváltoztatja a Mennydörgés istenének saját verzióját.

Batman fel tudja emelni Mjolnirt?

Legjobb pillanataiban Batman valószínűleg fel tudja emelni Mjolnirt , de a legsötétebb éjszakáin valószínűleg egy centimétert sem tud mozgatni.

Thanos fel tudja emelni Mjolnirt?

Thanos egyelőre nem tudja felemelni Mjolnirt, mert a Kalapács biztosan nem tartaná méltónak. Ennek ellenére Thor közelmúltbeli rémálma azt sugallta, hogy ez a jövőben megtörténhet, ezért várnunk kell, és meglátjuk, hogy Thanos felemeli-e Mjolnirt vagy sem.

Le tudja győzni Thor Supermant?

Thor lenne a győztes, képes legyőzni Supermant , ezen kívül ő a mennydörgés istene, bár mindent elveszít, beleértve a szemét is, mégis ő a legerősebb bosszúálló, mint mások. ... Azonban Thor, a Marvel egyik legerősebb Bosszúállója lehet, hogy éppen elég erős ahhoz, hogy megküzdjön Supermannel.

Ki győzheti le a Galactust?

Íme a 10 legjobb versenyző, aki egymaga legyőzheti a világevő Galactust!
 • Mr. Fantasztikus. ...
 • Ezüst Szörfös. A Galactust legyőző karakterek közül egy másik a Silver Surfer. ...
 • Abraxas. ...
 • Amastu-Mikaboshi. ...
 • Doktor Strange. ...
 • Vasember. ...
 • Franklin Richards. ...
 • Thanos.

Dr Strange erősebb, mint Odin?

Doktor Strange hivatalosan erősebb, mint Odin . A képregényekben a Sorcerers Supreme sora 1 000 000 évvel ezelőtt kezdődött egy Agamotto nevű misztikus lénnyel. Egy csoport proto-Bosszúálló mellett szolgált, visszaszorította a démoni fenyegetéseket, és segített abban, hogy az emberi fajnak legyen jövője.

Mi Loki gyengesége?

Az erősségei ellenére Lokinak megvan a gyenge pontja. Végül is gyengének tartják a Frost Giant szabványai szerint . Ha Thor Mjolnirt használja fel ellene, Lokit is mozgásképtelenné lehet tenni. Ráadásul elég csúnyán meg lehet verni ahhoz, hogy ne tudjon tovább harcolni, ahogy az látható, amikor Hulk megdobja.

Miért lány Loki?

Miért lett Loki nővé? A képregényekben Loki nőként, egyszerűen Lady Loki néven születik újjá az asgardi Ragnarok eseményei után, de még ez sem volt túl ártatlan: amikor Thor és asgardi társai új testekben fognak újjászületni a Földön, Loki valóban ellopta a Sifnek szánt holttestet.

Miért tűnt Loki betegnek?

Az elmélet: Loki az Elmekő áldozata lett Egy részletet meglepő módon Thanos nem említett. ... Thanos tudhatta, de lehet, hogy nem tudta ezt, amikor odaadta Lokinak, de akárhogy is legyen, Loki kócos és beteges megjelenése a Bosszúállókban való megérkezésekor valamilyen korrupció fő bizonyítéka.

Doctor Strange legyőzheti Supermant?

Különféle energiákat és varázslatokat tud felhasználni Superman gyengítésére. Doctor Strange-et visszatartja a régi Hippokratészi Eskü, ami azt jelenti, hogy nem fogja elvenni Superman életét, de mágiájával legyőzheti Supermant .

Ki nyerné a Lokit vagy az Ironmant?

Vasember legyőzte a Lokit , meglehetősen egyoldalúan 87-18-ra. Úgy tűnik, a szurkolók hangulata legyőzte Loki varázsát. Nézz vissza holnap a Bosszúállók utolsó leszámolására! Eddig Cap és Hawkeye nyertek a heti Bosszúállók Leszámolásunkban.

Az Aquaman erősebb, mint Thor?

Vigye Aquamant az űrbe, meghal, Thornak nem kell lélegeznie, hogy túlélje a víz alatt, és erősebb és erősebb, mint Aquaman. Thor is idősebb, és sokkal több képzettséggel rendelkezik, amikor kézről van szó. Ez nem az a verseny, amelyet Thor minden alkalommal nyer.

Meg tudja-e győzni Hulk a Galactust?

Ez a magasba tornyosuló, istenszerű lény túlélte az előző univerzum pusztulását, és őserővé vált a jelenlegiben. Furcsa módon Hulk elég erősen meg tudja ütni Galactust, hogy észrevegye, hogy eltalálták.

Superman legyőzheti Godzillát?

Superman könnyen megnyerné a Godzilla elleni harcot . Nagyon apró, de erőteljes mozgó célpont lenne. ... Le tudja dönteni Godzillát, csak a puszta erejét használva, más képességei nélkül. Nem titok, hogy Superman a legerősebb erő a földön.

Godzilla erősebb, mint King Kong?

Godzilla – a Szörnyek Királya – nyers erejét tekintve erősebbnek bizonyult Kongnál, és egy bedobott meccsen akár baltával is le tudta dönteni Kongot. Kongnak azonban az a képessége, hogy kötődjön más lényekhez, és együtt dolgozzon, sokkal erősebbnek bizonyul, még Godzilla sárkányseggét is megmenti a filmben.