Megnyerheti a bourbonic a belmontot?

Pontszám: 4,7/5 ( 42 szavazat )

ELMONT, NY – Az Essential Quality előretört, és az utolsó szakaszban megnyerte a Belmont Stakes 153. futamát szombaton, 1¼ hosszúsággal megelőzve Hot Rod Charlie-t, így Brad Cox edző megszerezte első Triple Crown futamgyőzelmét. ... ELMONT, NY

Ki nyeri meg a Belmont Stakes-t?

A Churchill Downs-i kudarc ellenére az Essential Quality 2-1-es favoritként szerepel a Belmont Stakes legutóbbi, 2021-es oddsán. Visszapattan, és megnyeri a győzelmet szombaton, vagy hátráljon egy másik lovat, mint Rombauer (3-1), Hot Rod Charlie (7-2) vagy Rock Your World (9-2)?

Az ismert napirend megnyerheti a Belmontot?

Az ismert Agenda vissza fog térni, és elfoglalja a Belmont Stakes-t, mondja Tim Wilkin. Az ismert Agenda vissza fog térni, és elfoglalja a Belmont Stakes-t, mondja Tim Wilkin. ELMONT – A Triple Crown két szakasza után C+ osztályzatot adok magamnak. Nem én választottam ki a Kentucky Derby győztesét, még csak a közelében sem voltam.

Hány ló lesz a 2021-es Belmontban?

A 2021-es Belmont Stakes lesz a leghosszabb Triple Crown verseny, amely másfél mérföldig tart, miközben nyolc ló verseng az 1,5 millió dolláros erszényért.

Melyik ló nyerte a 2021-es Belmontot?

Teljes eredmények, célsorrend és kiemelések a versenyről. Az Essential Quality megnyerte a 153. befutót a Belmont Stakes-en, másfél hosszút verve a második Hot Rod Charlie-t, miután a döntőben rögtön egymás mellett játszottak.

A Bourbon War megnyeri-e a 2019-es Belmont Stakes-t?

33 kapcsolódó kérdés található

Ki a legfiatalabb zsoké, aki hármas koronát nyert?

Mindössze 18 évesen Cauthen lett a valaha volt legfiatalabb zsoké, aki elnyerte a hármas koronát. Fiatal kora ellenére Cauthen szakszerűen meglovagolta az Affirmedet, hogy megnyerje a Kentucky Derbyt, a Preakness Stakes-et és a Belmont Stakes-et 1978-ban.

Mennyit fizetett a Belmont trifecta?

Az Essential Quality 4,60 dollárt fizetett a győzelemért, 3 dollárt a helyezésért és 2,60 dollárt a kiállításért. Hot Rod Charlie 4,10 dollárt fizetett a helyezésért és 2,90 dollárt a kiállításért. Rombauer 3,50 dollárt fizetett a bemutatásért. A 2 dolláros pontos 15 dollárt, az 1 dolláros trifecta pedig 21,70 dollárt fizetett.

Ki fog lovagolni az Ismert Agendán?

Jose Ortizt , Irad öccsét egy évvel korábban nevezték ki a Known Agenda lovasára a másfél mérföldes versenyen. Irad Ortiz megsérült, amikor a lova kínos lépést tett, és nem ült le.

Ki váltja Irad Ortizt az ismert napirenden?

Szerdán megerősítették a pozitív drogtesztet. Most Rombauer, a Preakness győztese áll a nyolc közé. Csütörtökön Irad Ortiz Jr. megsérült egy kiömlésben a Belmont Parkban, és testvére, Jose Ortiz váltotta a Known Agenda versenyzőjeként.

Mit jelent a 7-2 odds?

Ha a lóverseny-szorzók 7-2, 5-1 stb. formájában jelennek meg, az a haszon összegét fejezi ki a befektetett összeggel. Tehát a 7-2 közötti esély azt jelenti, hogy minden befektetett 2 dollár után a fogadó 7 dollár nyereséget kap cserébe . Ez azt jelenti, hogy ha 2 dollárt fogad, a teljes hozam, ha a fogadás sikeres, 9 dollár.

Hány ló fut a Belmontban?

Hány ló fut a versenyen? A Belmont Stakes-ben 12 induló felső határa van, bár szokatlan egy teljes, 12 lóból álló mezőny.

Kié a Rombauer ló?

A Rombauer tulajdonosa John Fradkin és Diane Fradkin . A tulajdonjog nem olyan régóta létezik, de a bevételük a Preakness sikerét követően meghaladja az 1 millió dollárt.

Nyerhet az ismert napirend?

A 641 700 dollárt kereső Known Agenda lett az első floridai derby győztes apja, Curlin számára. Az 1. fokozat győztese egy 1. fokozat győztese, és az 1. fokozat győztese közül is, mivel anyja, Byrama megörökítette a 2013-as Vanity-t (G1) a Hollywood Park főpályáján.

Mennyit fizetett a 2021-es Belmont?

A 2021-es Belmont Stakes győztese 800 000 dollárt vihet haza, ugyanannyit, mint a 2019-es győztes Sir Winston. Ez a 800 000 dolláros nyeremény a teljes nyeremény 53,3 százalékát teszi ki. Tavaly Tiz the Law mindössze 535 000 dollárt keresett első helyezéséért.

Nyerte valaha női zsoké a Kentucky Derbyt?

2015-ig egyetlen női edző vagy zsoké sem nyerte meg a Kentucky Derbyt. ... Hat nő lovagolt a híres "Run for the Roses"-ban: Diane Crump, Patti Cooksey, Andrea Seefeldt, Julie Krone, Rosemary Homeister és Rosie Napravnik .

Steve Cauthen nyerte a derbit?

Cauthen háromszor volt Jockey brit bajnok, és tízszer nyert angol klasszikus versenyt, köztük a 2000 Guineast, kétszer a Derbyt és háromszor a St Legert. 1985-ben három klasszikus versenyt nyert az Oh So Sharp-on. 1989-ben az Európa Év Lova Old Vic-et lovagolva győzelmet aratott a francia és az ír derbyn.

Hány Triple Crown ló van?

A történelem során 13 Triple Crown győztes volt, az elmúlt négy évtized egyetlen két halhatatlan lovat Baffert vezette az elmúlt hat évben. Harmadik lesz a hétben a Pimlicóban, de csak akkor, ha a Derby-győzelme megállja a helyét – ami egyelőre valószínűtlennek tűnik.

Mit fizetett az alapvető minőség?

Az Essential Quality, aki a 6-5-ös favoritnak számított, az utolsó kanyar körül megelőzte a korai vezető Hot ​​Rod Charlie-t, és megtartotta az 1 millió dolláros versenyt másfél mérföldön. 4,60 dollárt fizetett a győzelemért, 3 dollárt a helyezésért és 2,60 dollárt a kiállításért .