Írta: Nicolas kanyargós refn?

Pontszám: 4,3/5 ( 22 szavazat )

Nicolas Winding Refn dán filmrendező, forgatókönyvíró és producer. A Pusher-trilógia, a Bronson fikciós életrajzi film, a Valhalla Rising című kalandfilm rendezéséről ismert,...

Miről ismert Nicolas Winding Refn?

A Pusher-trilógia (1996–2005), a Bronson című fikciós életrajzi film (2008), a Valhalla Rising (2009), a Drive című akciódráma (2011), az Only God Forgives (2013) című krimi rendezéséről ismert. , a Neondémon című pszichológiai horrorfilm (2016), valamint a Túl öreg a halálhoz című krimisorozat...

Hol van Nicolas Winding Refn?

Nicolas WINDING REFN - Fesztivál de Cannes 2021 .

Julian Winding és Nicolas Winding Refn rokon?

Julian Winding dán zeneszerző gyilkos tánczenei hozzájárulásairól ismert nagybátyja , Nicolas Winding Refn The Neon Demon ("Demon Dance") és Too Old To Die Young ("Summaasault") című műveiben. A techno, az elektro és más elektronikus műfajok keveréke merész érzékszervi felfedezés.

Nicolas Winding Refn színvak?

Refn színeket használ a karakter fejlődésének jelzésére és a lelkiállapotok magyarázatára. Kijelentette, hogy valójában színvak , és nem tudja megkülönböztetni a középtónusokat. Elmagyarázza, hogy filmjeiben ezért van mindig olyan éles és intenzív kontraszt az intenzív alapszínek között, így valóban láthatja.

Kino+ | Interjú a Regisseur Nicolas Winding Refn-nel

29 kapcsolódó kérdés található

Ki írta a neondémont?

A Neon Demon egy 2016-os pszichológiai horrorfilm, amelyet Nicolas Winding Refn rendezett, Mary Laws, Polly Stenham és Refn társszerzője, Elle Fanning főszereplésével.

Csak Isten bocsát meg a folytatás?

" Nem, soha nem lesz második Drive-film ." Nos, ez nem meglepő, ha belegondolunk, hogy a Csak Isten megbocsát című filmet arra késztette, hogy teljesen lerombolja a korábban történteket. Az interjú, amelyet érdemes elolvasni, ha Refn munkáinak rajongója vagy, számos motivációt tár fel a Csak Isten megbocsát című film elkészítésében.

A sofőr túléli az út végén?

A Drive-ban a sofőr nem él boldogan , míg meg nem hal Egy ponton egy bérgyilkos megtámadja őket a liftben, és a sofőr megtaposja, miközben Irene rémülten nézi. Utána még sok erőszak és megtorlás következik. A sofőr megöli Ninót. Bernie megöli Shannont (Bryan Cranston), aki a sofőr mentora.

Neo egy noir drive?

A Drive (2011) egy neo-noir dráma , amely sok párhuzamot mutat Nicolas Winding Refn dán filmrendező klasszikus westernjeivel (Too Old to Die Young, Neon Demon). ... A Drive-ról egyet érdemes megjegyezni, hogy hasonló az olyan filmekhez, mint a Fordításban elveszett (2003) és David Lowry Szellemtörténete (2017).

A hajtás független film?

Híres független film, amelyet jefery Lev írt, gyártott és rendezett, David Warner főszereplésével.

Ki rendezte Bronsont?

A Bronson egy 2008-as brit életrajzi krimi, amelyet Nicolas Winding Refn rendezett, Refn és Brock Norman Brock forgatókönyve alapján. A film főszereplője Tom Hardy Michael Peterson, aki 1987-től Charles Bronsonként ismert.

Miért ették meg a neondémonját?

Neon Demon Ending: Literal Explanation Megeszik és megfürdik a vérében, hogy táplálkozzon a fiatalságából .

Miért van R besorolású a neondémon?

A „The Neon Demon” R besorolást kapott (17 éven aluli felnőtt gyám vagy szülő kíséretében van jelen) az erőszak, a meztelenség, a szidalmazás, a szexualitás, az erkölcsi zaklatottság és a forró szeméttel kapcsolatos egyéb feltűnő jellemzők miatt.

Mit jelentenek a háromszögek a neon démonban?

A háromszög rendkívül sokoldalú szimbólum. ... A filmben Refn nyilvánvaló és elvont háromszögeket alkalmaz, hogy ábrázolja Jesse (Elle Fanning) gyorsuló átalakulását a tágra nyílt szemű, naiv és sebezhető nő-gyermekből vastagabb bőrű, világiasabb és még sok más kegyetlenül magabiztos lény .

Mi történik Frankkel a Pusherben?

Anélkül, hogy túlságosan belemerülne a cselekmény részleteibe, Frank tartozik a helyi kábítószer-nagyember Milónak (Zlatko Burić), és egy látványosan rosszul végződő üzletnek köszönhetően sokkal többel tartozik, és Milo egy rövid ablakot kínál neki. mennyi idő alatt jóvá kell tenni az adósságokat, mielőtt Frank meghalna egy...

Mi történik Tonny pusherrel?

Keserédes vége: A Pusher 2 vége, amelyben Tonny megölte gonosz apját, és fiával együtt elmenekült a városból . Noha Tonnynak szinte nincs erőforrása és kevés a pénze, legalább úgy tűnik, hogy magáévá tette az apaságot, és elkerülheti a bűnözői nevelést.

Hány szót mond Ryan Gosling az Only God Forgives című művében?

Gosling Julianja egy üres arcú pszichopa, akinek egyetlen érzelmei akkor törnek ki, amikor egy prostituáltat nyilvános vetkőzésre kényszerít. Az egész filmben 17 sort beszél.

Vannak feliratok az Only God Forgives című könyvben?

Főszereplők: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas és Vithaya Pansringarm. Rendező: Nicolas Winding Refn. Angol és thai nyelven, angol felirattal .