Internetes telefonszám alapján?

Pontszám: 4,1/5 ( 3 szavazat )

A BT Group plc egy brit multinacionális távközlési holdingtársaság, amelynek székhelye Londonban, Angliában található. Körülbelül 180 országban működik, és az Egyesült Királyság legnagyobb vezetékes, szélessávú és mobilszolgáltatója, emellett előfizetéses televíziós és IT-szolgáltatásokat is nyújt.

Hogyan beszélhetek egy személlyel a BT-nél?

Ha beszélnie kell egy élő ügyfélszolgálati képviselővel a BT ügyfélszolgálatán, tárcsázza a 0800-800-150 számot . Ha élő ügynökkel szeretne beszélni, a vonalban kell maradnia (tipikus várakozási idő körülbelül 1-3 perc).

Hogyan léphetek kapcsolatba a BT WIFI-vel?

Ha ügyfeleinek problémái vannak, és kapcsolatba szeretnének lépni velünk, kérjük, jelezzék nekik a [email protected] e-mail címre, vagy hívjanak minket a 0800 022 3322 * ingyenes telefonszámon.

Hogyan találhatom meg a BT szélessávú számomat?

Hol találom a BT számlaszámomat?
 1. Ha online kapja meg számláját, ott láthatja a BT-számlaszámát. Csak jelentkezzen be a My BT-be a felhasználónevével. Jelentkezzen be a My BT >-be
 2. számot neked. A számlaszámot postán kapja meg >
 3. Jelentkezzen be a My BT >-be
 4. További információ a My BT alkalmazásról >

Hogyan találhatom meg a szélessávú számomat?

Ha nem találja, a legegyszerűbb módja annak, hogy megtudja szélessávú telefonszámát:
 1. Csatlakoztassa a telefont ugyanabba az aljzatba, amelyhez a szélessávú hálózat csatlakozik (vagy egy, az aljzatba csatlakoztatott ADSL mikroszűrőbe).
 2. Tárcsázza a 17070-et, és az automata szolgáltatás megerősíti a számot, amelyen a vonal aktiválva van.

Mi az a VoIP telefonszám (és hogyan szerezheti meg a sajátját)

19 kapcsolódó kérdés található

Miért nem tudok bejelentkezni a BT-fiókomba?

Akkor hozta volna létre jelszavát, amikor először létrehozta BT azonosítóját. A Jelszó megjelenítése opcióval ellenőrizze, hogy a beírt jelszó helyes-e. ... Ha a megfelelő BT ID felhasználónevet és jelszót írja be, és továbbra sem tud bejelentkezni a My BT alkalmazásba, próbáljon meg bejelentkezni a BT.com webhelyen egy böngésző segítségével.

Felvehetem a kapcsolatot közvetlenül az Openreach-el?

Miért nem tudsz közvetlenül kapcsolatba lépni az Openreach-el? Megteheti , de mi nagykereskedő vagyunk, és kommunikációs szolgáltatóknak dolgoztunk – azoknak a cégeknek, amelyektől otthoni vagy üzleti telefonjait vagy szélessávú kapcsolatait vásárolja. A velük való kapcsolatfelvétel a leggyorsabb módja számos probléma megoldásának.

Írhatok e-mailt a BT-nek?

Felsoroltunk néhány módot, amellyel kapcsolatba léphetsz: E-mail: [email protected] .

Hogyan beszélhetek egy BT tanácsadóval az Egyesült Királyságban?

Győződjön meg róla, hogy otthon van és a számítógép közelében van, amikor telefonál.
 1. Az Egyesült Királyság vezetékes telefonjáról hívja a 0800 800 150 számot – az Egyesült Királyság vezetékes telefonjáról ingyenes, a mobildíjak változhatnak.
 2. Az Egyesült Királyságon kívülről hívja a +44 179 359 6931 telefonszámot.
 3. Vezetékes telefonról: 0800 800 150.
 4. Az Egyesült Királyságon kívülről: +44 179 3596931.
 5. Vezetékes telefonról: 0800 443 311.

A 0800 ingyenes szám?

0800 és 0808: Az ingyenes hívások minden fogyasztói vezetékes és mobiltelefonról ingyenesek . Ha üzleti telefonról hív, kérdezze meg szolgáltatóját, hogy a 0800-as vagy a 0808-as hívásokért díjat kell fizetni.

Hol található a BT ügyfélszolgálata?

A hívások 100%-át fogadták az egyesült királyságbeli telefonközpontokban. Mostantól az ügyfélszolgálati hívások 100%-át fogadjuk az Egyesült Királyságban és Írországban, hogy a legszemélyesebb és leghelyesebb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek.

Mi történt a BT-maillel?

Hamarosan áthelyezzük Önt a BT Yahoo e-mail szolgáltatásról az új e-mail szolgáltatásunkra, a BT Mailre. Megtartja azokat a funkciókat, amelyeket szeret, és néhány újat is kap. Minden e-mailjét és mappáját automatikusan áthelyezzük a BT Mailbe. Mindössze annyit kell tennie, hogy most ellenőrizze néhány dolgot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy készen áll.

Hogyan tehetek panaszt a BT UK-nál?

Hogyan tehet panaszt közvetlenül a BT-nek. A BT ügyfélszolgálati csapata a 0800 432 0137- es telefonszámon érhető el. Panaszt tehet online chaten vagy e-űrlapon is – szüksége lesz ügyfélszámlaszámára. Alternatív megoldásként az ügyfelek írhatnak a BT Correspondence Centre, Providence Row, Durham, DH98 1BT címre.

Hogyan jelenthetek hibát a vezetékes telefonomon?

Döntse el, hogy felhívja a számláján szereplő ügyfélszolgálati vonalat egy online hívó szolgáltatás vagy egy másik személy telefonja segítségével, hogy közvetlenül jelentse a telefonvonal hibáját. Kérjen szervizrendelést, hogy biztosan azonnal válaszoljanak a szervizhívására. A szervizhívás után ellenőrizze telefonját.

Hogyan beszélhetek valakivel az Openreach-nél?

Felveheti velünk a kapcsolatot chat szolgáltatásunkon keresztül . Csak kattintson a képernyő jobb alsó sarkában lévő ikonra, és válassza ki az „egyéb” lehetőséget, majd a kezdéshez „vegye fel velünk a kapcsolatot”.

Hogyan léphetek kapcsolatba az Openreach-el?

Alternatív megoldásként hívhat minket a 0800 023 2023 számon (1. lehetőség). Bejelentheti például: megsérült földkábelek (gyakran mechanikus kotrók okozzák lakott területeken)

Hogyan juthatok hozzá az Openreach-hez?

Openreach érdeklődése – 0800 783 2023 Hívja ingyenesen az Openreach-et az ingyenes telefonszám 0800 783 2023 tárcsázásával, hogy jelentse a berendezéseik sérüléseit, beleértve az utcai kábelszekrényeket, telefonoszlopokat és földalatti kábeleket.

Hogyan tehetek panaszt e-mailben a BT-nek?

 1. Ha otthon vagy mobilon. vevő:
 2. • keresse fel a bt.com/complaints webhelyet, ahol Ön. felhívhat minket, cseveghet velünk vagy naplózhatja. panaszt a panaszportálon keresztül. ...
 3. 18001 0800 800 150.
 4. • e-mailt küldhet nekünk a címre.
 5. fogyasztó-resolutionteam@ bt.com.
 6. • Írjon nekünk a – Ügyfélszolgálati vezető címre. ...
 7. Ha Ön kisvállalkozás:
 8. • csevegés vagy e-mailezés a látogatással.

Létezik még a Btinternet com?

Re: A @ btinternet e-mail cím már nem létezik, de úgy gondoltam, hogy ez egy állandó e-mail cím a BT-vel kötött szélessávú csomagra vonatkozó szerződésem részeként.

A BT jelszavam ugyanaz, mint az e-mail jelszavam?

Javasoljuk, hogy más jelszót használjon e-mail fiókjához/BT azonosítójához, mint máshol. Az e-mail jelszavának megváltoztatásához be kell jelentkeznie a MyBT-be BT azonosítójával.

Miért nem működik a Btinternet e-mailem?

Az ismétlődő bejelentkezési hibákat nagy valószínűséggel az okozza, hogy a mobileszközén, táblagépén vagy levelezőprogramjában lévő jelszó nem egyezik az e-mail fiókjával. ... Ha mobileszközt, táblagépet vagy számítógépes programot használ, és jelszóval kapcsolatos hibákat kap, próbáljon meg bejelentkezni BT e-mail fiókjába a www.bt.com oldalon.

Hogyan kaphatom vissza a BT e-mailemet?

Hogyan kaphatom vissza a fiókomat?
 1. Jelentkezzen be a My BT-be a BT azonosítójával.
 2. Kattintson a Saját termékek > BT e-mail > Kezelés lehetőségre.
 3. Keresse meg a visszaállítani kívánt e-mail címet, és kattintson a Beállítások megtekintése elemre.
 4. Válassza az Újraaktiválás vagy Újrahasználat lehetőséget (ezek közül csak az egyiket fogja látni, attól függően, hogy a fiókot felfüggesztették vagy törölték).