Mikor változik a fehérrépa ára?

Pontszám: 4,9/5 ( 35 szavazat )

Az ár naponta kétszer változik, először egy új játékon belüli nap elején, majd ismét délben . A fehérrépa eladási ára 15 Bellstől egészen 990-ig terjed, de az árak gyakran 50 és 200 között mozognak.

Melyik napszakban változnak a fehérrépa árai ACNH-ban?

A fehérrépa eladási ára naponta kétszer változik: egy reggel és egy déli 12:00-kor .

Befolyásolja-e az idő változása a fehérrépa árát?

A már meglévő fehérrépa megromlik, ha visszautazik az időben, ezért fontolja meg, hogy felkeresi barátja szigetét és eladja, mielőtt folytatná ezt a csalást! ... Menjen egyenesen barátja szigetére a fantasztikus fehérrépa felvásárlási árakkal. Még a dátumot sem kell módosítania a saját Switch-en !

Melyik a legjobb nap a fehérrépa árához?

Vannak "tüskék" a piacon is, bár a legdrámaibb kiugrás, amely a játékosok számára előnyös, a szerda . A szerdai árak mindig magasabbak lesznek, de szerda esténként általában megduplázódnak. Tehát add el azt a fehérrépát este 8 előtt, majd utána menj csillagnézni, vagy valami hasonló jövedelmezőt éjszaka.

A fehérrépa ára reggel vagy délután jobb?

A vételi árak sokkal kötöttebbek, mint az eladási árak. ... Az árak naponta kétszer változnak, egyszer a nap elején és egyszer délben. Nem győzöm hangsúlyozni: ha még nem tetted meg, szombat délután add el a fehérrépát. Egy hét után megrohadnak, és az 50%-os veszteség jobb, mint a 100%-os.

Hogyan készítsek milliókat harangokat MINDEN héten a Turnips Exchange segítségével! Animal Crossing New Horizons

20 kapcsolódó kérdés található