Hány évesen halt meg Savitri?

Pontszám: 4,6/5 ( 36 szavazat )

Savitri Ganesan indiai színésznő, playback-énekes, táncos, rendező és producer volt, aki elsősorban telugu és tamil moziban végzett munkáiról ismert. Dolgozott kannada, hindi és malajálam filmekben is.

Mi a Savitri halálának dátuma?

Savitri 1981. december 26-án halt meg, 46 évesen, miután 19 hónapig kómában volt. Cukorbetegség és magas vérnyomás alakult ki.

Ki Madhuravani újságíró a való életben?

Míg a film Savitri életén alapul, Madhuravani, az Akkineni által alakított újságíró kitalált. A hírek szerint a karaktert Sivasankari , az Ananda Vikatan magazin újságírója és írója ihlette, aki Savitri rossz egészségi állapotáról és Madhuravanihoz hasonló anyagi helyzetéről közölt cikket.

Miért ivott Savitri alkoholt?

Személyes problémái miatt Savitri alkoholhoz szokott. Sok éven át alkoholista volt, 1969-ben sokat ivott, ami cukorbetegség és magas vérnyomás kialakulásához vezetett.

Miért hívják a Gemini Ganesant sambarnak?

Ikrek volt a legnagyobb szerető a tamil ezüst képernyőn , és megremegett a szíve. ... Bár sok filmben bizonyította rátermettségét harci jelenetekkel és nehéz párbeszédekkel, Geminit nem sorolták be a harcosok vagy színészek közé az MGR-Sivaji formába. Ez a lágy kép egy „Sambar” becenévhez vagy zöldségleveshez vezetett.

Mahanati Savitri halálos fotók | Savitri utolsó napjai | Savitri fotók | Chitra Vedika

25 kapcsolódó kérdés található

Mikor halt meg Soundarya?

Halál. 2004. április 17-én Soundarya bátyjával, Amarnath-tal együtt repülőgép-balesetben halt meg, miközben Bangalore-ból Karimnagarba utazott a Bharatiya Janata Párt támogatására, amelyhez abban az évben csatlakozott.

Ki az a Susheela Mahanatiban?

Üdv a #girlpower-nek, és bemutatjuk Savitri életének két legfontosabb nőjét #mahanationmay9”. Arjun Reddy hírneve, Shalini Pandey játssza Savitiri gyerekkori barátját, Susheelát.

Mennyire igaz a Mahanati?

A Mahanati című életrajzi film, amely Savitri színésznő életét és idejét járja körül, aki az 50-es és 60-as években a telugu és a tamil moziban népszerű hősnő volt, már az elején figyelmeztet. Azt állítja, hogy a film egy kitalált beszámoló a néhai színész életéről .

Rekhának van gyereke?

Rekhának nincs gyereke .