A szimbólumnál és az idézőjelnél váltott?

Pontszám: 4,4/5 ( 65 szavazat )

A @ és a ” billentyűk folyamatosan felcserélődnek, mert a billentyűzet két különböző nyelvi beállítás között vált. Általában a billentyűzet az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság billentyűzete között cserélődik. A fő különbség ezek között a billentyűzetek között az, hogy a “ és a @ ellentétes helyzetben vannak.

Hogyan változtathatom meg az idézőjelek szimbólumát?

Tartsa lenyomva az ALT billentyűt, majd írja be a 0147-et a nyitó idézőjelhez és az ALT-t, majd a 0148-at a záró idézőjelhez.

Miért jelenik meg az at szimbólum idézőjelként?

Ez azért történik, mert a billentyűzetkiosztás az Egyesült Királyságból az Egyesült Királyságra módosult, ahol a @ szimbólum jelenik meg, ahol a " szimbólum van. 1. lépés: Windows billentyű+I a Beállítások > Idő és nyelv > Régió és nyelv > Angol (USA) hozzáadása vagy bármely más megfelelő megnyitásához nyelv.

Hogyan lehet megjavítani a cserélt billentyűzetet?

Javítás módja A „ és a @ gomb felcserélődött
  1. Használjon másik billentyűzetet.
  2. Nyelv módosítása a vezérlőpulton.
  3. Próbálja ki a képernyő-billentyűzetet.
  4. Frissítse a billentyűzet és a lapkakészlet illesztőprogramjait a számítógép gyártójának webhelyéről.
  5. Futtassa a Hardver és eszközök hibaelhárítót.
  6. Távolítsa el és telepítse újra a billentyűzet illesztőprogramját a gyártó webhelyéről.

Hogyan állíthatom vissza a billentyűzet billentyűit a normál állapotba?

A billentyűzet normál módba való visszaállításához mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerre nyomja meg a ctrl és a shift billentyűket. Nyomja meg az idézőjel billentyűt, ha meg szeretné nézni, hogy visszaáll-e a normál állapot. Ha még mindig működik, újra válthat. A folyamat után vissza kell térnie a normál kerékvágásba.

A billentyűzet szimbólumai/speciális karakterei (@") nem működnek – Javítás

26 kapcsolódó kérdés található

Miért van az én és a váltva?

A @ és a ” gombok folyamatos felcserélődése az az oka, hogy a billentyűzet két különböző nyelvi beállítás között vált . Általában a billentyűzet az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság billentyűzete között cserélődik. ... Egy brit billentyűzeten a Shift +' lenyomása @ szimbólumot ad, a shift+2 megnyomása pedig aposztrófot ad.

Hogyan írja be a speciális szimbólumokat?

Helyezze a beszúrási pontot a dokumentumban oda, ahol meg szeretné jeleníteni a speciális karaktert. Nyomja meg és tartsa lenyomva az ALT billentyűt, miközben beírja a karakter négy számjegyű Unicode értékét . Ne feledje, hogy a NUM LOCK funkciónak bekapcsolva kell lennie, és a számbillentyűket kell használnia a Unicode karakterérték beírásához.

Miért nem működik az AT szimbólumom?

Valószínűleg a billentyűzetkiosztás miatt . Csak módosítsa a billentyűzet nyelvét (a jobb felső sarokban található, és az En képviseli) angolról (UK) angolra (USA).

Miért nem működik az AT szimbólum a billentyűzetemen?

Először is győződjön meg arról, hogy a billentyűzet nyelve az Egyesült Államokra van állítva . Nyissa meg a Vezérlőpultot, majd kattintson a Régió és nyelv elemre. Miután megnyílt, kattintson a Billentyűzetek és nyelvek elemre, majd kattintson a Billentyűzetek módosítása elemre, és ellenőrizze, hogy az Egyesült Államokra van-e állítva. Ha nem működik, távolítsa el/telepítse újra a billentyűzet illesztőprogramját.

Mi a fordított vessző szimbóluma?

A fordított vesszők az írásjelek (` ') vagy (" ") , amelyeket az írásban használnak annak jelzésére, hogy hol kezdődik és végződik a beszéd vagy az idézet.

Ha megnyomom a Shift 2 billentyűt, akkor idézőjeleket kapok?

Úgy tűnik, valahogy átváltotta a billentyűzetkiosztást az Egyesült Államokról az Egyesült Királyságra. Az Egyesült Királyság elrendezésében a Shift + 2 billentyű a @ szimbólum helyett idézőjeleket ad . Ellenőrizze a billentyűzetkiosztás konfigurációját a Vezérlőpult > Régió és nyelv > Billentyűzetek és nyelvek (fül) menüpontban.

Hogyan írsz dupla idézetet?

Az emberek általában a dupla idézőjelet röviden idézőjelnek nevezik, míg az egyszeres idézőjeleket aposztrófnak nevezik. Szabványos angol billentyűzeten a dupla és szimpla idézőjelek ugyanazon a billentyűn jelennek meg. Dupla idézőjel beírásához meg kell nyomnia a Shift billentyűt .

Mi az a Backtick karakter?

Más néven akut, hátsó, bal oldali idézőjel vagy nyitott idézet, a hátsó idézőjel vagy hátsó idézőjel írásjel (`) . Ugyanazon az amerikai számítógép-billentyűzeten található, mint a tilde.

Mi az at szimbólum a billentyűzeten?

Hogyan szerezhető be a @ szimbólum egy Windows laptopon? Számbillentyűzettel rendelkező laptopon nyomja meg a Ctrl + Alt + 2 vagy az Alt + 64 billentyűkombinációt. Az Egyesült Államok angol nyelvű billentyűzetén nyomja meg a Shift + 2 billentyűket . Az Egyesült Királyságban használt angol billentyűzeten használja a Shift + ` billentyűkombinációt.

Hogyan állíthatom le a billentyűzet szimbólumait számok helyett?

Próbálja ki a számbillentyűt kikapcsolt numlock mellett. Ha ez nem segít, próbálja meg beírni az ALT-4-9 értéket az „1”-hez , az ALT-5-0-t a „2”-hez és így tovább. (tartsa lenyomva az ALT billentyűt a numpad-4 és numpad-9 beírása közben, majd engedje fel az ALT-t). Próbáld meg a SHIFT-ALT-val is.

Hogyan kaphatok szimbólumokat a telefonom billentyűzetére?

Speciális karakterek beírása Szinte bármilyen alkalmazásba beírhat speciális karaktereket a szabványos Android-billentyűzet használatával. A speciális karakterek eléréséhez egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a speciális karakterhez tartozó billentyűt, amíg meg nem jelenik egy előugró választó .

Hogyan készítsünk szimbólumokat egy laptopon?

A @ szimbólum beszerzése Windows laptopon
  1. Számbillentyűzettel rendelkező laptopon nyomja meg a Ctrl + Alt + 2 vagy az Alt + 64 billentyűkombinációt.
  2. Az Egyesült Államok angol nyelvű billentyűzetén nyomja meg a Shift + 2 billentyűket.
  3. Az Egyesült Királyság angol nyelvű billentyűzetén használja a Shift + ` billentyűkombinációt.
  4. Latin-Amerika spanyol billentyűzetén nyomja meg az Alt Gr + Q billentyűket.

Miért változik folyamatosan a billentyűzet nyelve?

Ez azért történik, mert a beviteli nyelv alkalmazásonként vagy ablakonként karbantartható egy API-n keresztül, amely a beviteli területet másra módosítja, vagy engedélyezve van a felhasználó számára az alapértelmezett billentyűzetkiosztás . ... Nézzen meg néhány megoldást az alábbiakban a billentyűzet nyelvének kapcsolójának letiltására a Windows 10 rendszerben.

Miért van felcserélve az Y és Z billentyűm?

8 válasz. Az Y és Z gombok fel vannak cserélve? Úgy hangzik, mintha rossz nyelvet állított volna be a billentyűzethez (vagy a rendszerhez, mivel az alapértelmezett a rendszer nyelve) . Egyes európai billentyűzetkiosztások, esetleg német, helyette QWERTZ-kiosztást alkalmaznak.