Éljen minél hamarabb?

Pontszám: 5/5 ( 13 szavazat )

Az ASAP (stilizált AT. LONG. ... A$AP) az ASAP Rocky amerikai rapper második stúdióalbuma . 2015. május 26-án adta ki az ASAP Worldwide, a Polo Grounds Music és az RCA Records. A lemez Rocky korábbi stúdiómunkájának, Long folytatásaként szolgál.

Éljen minél hamarabb jó?

Az ASAP általában pozitív értékeléseket kapott. A Metacriticnél, amely 100-ból normalizált értékelést ad a szakmai kiadványok értékeléseihez, az album átlagosan 75 pontot kapott, 40 értékelés alapján. Aggregátor AnyDecentMusic? 10- ből 7,0 pontot adott a kritikai konszenzus értékelése alapján.

Végre az ASAP platina?

Közel három év telt el azóta, hogy A$AP Rocky leadta második stúdióalbumát, az At. Hosszú. Utolsó. A$AP, de most a projekt hivatalosan is platina minősítést kapott 1 millió darab áthelyezése után .

Mennyire gazdag ASAP Rocky?

A$AP Rocky nettó vagyona: A$AP Rocky egy amerikai rapper, akinek nettó vagyona 10 millió dollár . Tagja az A$AP Mob hiphop kollektívának, ahonnan átvette a becenevét.

Mennyit kelt el a Testing az első héten?

A Testing a negyedik helyen debütált a US Billboard 200 listán, 75 000 albumnak megfelelő egységet szerzett 13 000 példányban tiszta albumeladásokkal, ezzel az ASAP Rocky harmadik egymást követő ötös albuma lett a listán.

A$AP ROCKY – Éljen az A$AP (explicit)

42 kapcsolódó kérdés található

A Long Live ASAP klasszikus?

ez az album kemény, klasszikus.

Kinek van ASAP Rocky randevúja?

A$AP Rocky randevúzási története: Kendall Jennertől Rihannáig
  • Rihanna. A$AP Rocky és Rihanna 2020 vége felé kezdett randevúzni. ...
  • Kendall Jenner. Kendall Jenner több mint egy évig romantikus kapcsolatban volt a rapperrel. ...
  • Tahiry Jose. ...
  • Rita Ora. ...
  • Chanel Iman. ...
  • Iggy Azalea.

Hány példányban kelt el az astroworld az első héten?

Az első héten az Astroworld összesen 537 000 egyenértékű albumegységet keresett, és ebből az összegből 270 000 a hagyományos albumeladások száma.

A tesztelés jó album?

A TESTING felépítése hasonló minden más nagylemezes rapkiadványhoz, mégis ügyesen elhárítja azokat a problémákat, amelyek társai többségét sújtják. Tele van ötletekkel a 15 sávon keresztül, de a futtatási idejéből egyetlen másodperc sem megy kárba; a ritka albumok egyike, ami gyilkos, nincs töltelék.

Ki készíti az ASAP Rocky beateket?

A$AP Rocky megtanult beateket készíteni a SpaceGhostPurrp és az A$AP Ty Beatsből. Harlem és Miami összekapcsolódott, miután A$AP Rocky és SpaceGhostPurrp elkezdte egyesülni egy testvériséggé. A Raider Klan és az ASAP Mob szemtanúja volt. A kötelék 2012-ig nem tartana fenn, mivel elkezdenek bánni egymással.

Az ASAP Rocky tényleg 5 10?

Milyen magas A$AP Rocky? A legtöbb forrás szerint A$AP Rocky 5 láb, 10 hüvelyk magas . ... A magasság csak egy a sok közül, amellyel ASAP – 1988. október 3-án született Rakim Mayers – átlagon felüli.

ASAP Rocky és Rihanna randevúznak?

A$AP Rocky amerikai rapper bejelentette, hogy kapcsolatban áll Rihanna énekesnővel. A rapper "életem szerelmének" nevezte őt a GQ-nak adott interjújában.

Mennyit adott el az örökkévaló Atake az első héten?

Az Eternal Atake 2020. március 21-én debütált a US Billboard 200 élén, 288 000 albumnak megfelelő egységgel (beleértve a 9 000 tiszta albumeladást). Az albumot az első héten 400 millió amerikai streamelés érte, ami megjelenése idején a negyedik legnagyobb streaming debütálás volt.

Hány példányt adtál el?

Ye az Egyesült Államok Billboard 200-as listáján az első helyen debütált 208 000 albumnak megfelelő darabbal, amelyből 85 000 tiszta albumeladás volt , így darabszámban az ötödik legnagyobb heti eladást jelentette 2018-ban, és ezzel egyidejűleg a csúcsra is felkerült. az Egyesült Államok legjobb R&B/Hip-Hop albumainak listája.

Mennyit adott el Igor az első héten?

A megjelenés első hetében Igor az első helyen debütált az amerikai Billboard 200-on, 165 000 albumnak megfelelő egységet mozgatva meg, és Tyler lett, a Creator első amerikai albuma.

Az ASAP Rocky és az ASAP Ferg kapcsolatban állnak egymással?

Míg A$AP Ferg és A$AP Rocky közel állnak egymáshoz, mint a testvérek, valójában nem ugyanaz az anya és apa . A Post véletlenül közzétett egy cikket, amelyben Fergre Rocky vérrokonaként hivatkoztak, ami nem tényszerű.

Mennyi Drake nettó vagyona 2020-ban?

Drake Net Worth: Drake egy kanadai születésű színész, producer és rapper, akinek nettó vagyona 200 millió dollár .

Az ASAP Ferg egy vér?

Vér be, vér ki. A fiatalabb rapper a „Big A$AP” című dalon keresztül tisztázta a Mob-hoz való kötődését, és megerősítette, hogy még mindig nagyon tagja a kollektívának, és most elárulta, hogy pontosan miért nem rúghatják ki.