Az Inks Lake State Parkban?

Pontszám: 4,4/5 ( 15 szavazat )

Az Inks Lake State Park egy állami park, amely Burnet megyében, Texas államban, az Egyesült Államokban található, a Colorado folyó melletti Inks Lake mellett. A park tája dombos, sok a cédrus, az élő tölgy, a fügekaktusz és a jukka. A talaj sziklás, főleg gneisz kőzetből áll.

Szükségem van foglalásra az Inks Lake State Parkba?

Ellenőrizze az ösvénylezárásokat. Gyakran elérjük a kapacitást; kempingezéshez és nappali használatra is erősen ajánlott a foglalás . A belépőjegyek garantálása érdekében online, vagy az ügyfélszolgálat felhívásával, még a látogatás előtt.

Mennyibe kerül egy táborozás az Inks Lake-nél?

6 USD naponta, fejenként 13 éves kor felett .

Ingyenes az Inks Lake State Park?

Ön és vendégei több mint 80 állami park korlátlan látogatását élvezhetik belépődíj fizetése nélkül . Kedvezményeket kap továbbá a kempingezésből (korlátozások vonatkozhatnak), a parkbolt vásárlására és a felszerelés bérlésére.

Az Inks Lake nyitva áll a nyilvánosság számára?

Az Inks Lake nyilvános hozzáférése az Inks Lake State Parkon keresztül érhető el, amely a keleti partvonal körülbelül egyharmadával határos. ... A park népszerűsége miatt érdemes jó előre lefoglalni, ha ott szeretne táborozni.

Dan Nicholas Állami Park

44 kapcsolódó kérdés található

Tudsz kajakozni az Inks Lake-ben?

Inks Lake State Park, 3630 Park Road 4 West, Burnet – Kenukat, kajakokat és evezős csónakokat bérel, és rendszeres kenu- és kajakprogramokat kínál az evezés csínján-bínján. Hívja az 512-793-2223 telefonszámot. Just Yakin' Kayaks – Bérlést kínál a Highland Lakes területén.

Az Inks Lake-nek van strandja?

Van egy kis homokos strand és egy nagy füves terület a tó közelében, ahol székeket és napernyőket lehet felállítani.

Az Inks Lake teljes csatlakozásokkal rendelkezik?

Bármilyen méretű lakóautó számára elég nagy webhelyet találhat, és 30 és 50 amperes csatlakozások állnak rendelkezésére .

Mennyibe kerül egy napijegy az Inks Lake State Parkba?

NAPPALI HASZNÁLATI DÍJ: 6 USD naponta, személyenként 13 éves kor felett .

Miért hívják Devils watering hole?

A helyismeretek szerint az Ördög-vízlyukként emlegetett beömlő a föld korábbi tulajdonosáról kapta a nevét, aki köztudottan hangosan szitkozódott, amikor a szekere elakadt az átkelésen. A parkban bőséges vadvilág található, beleértve a szarvasokat, keselyűket, fürjeket és sok más típusú madarat.

Az Inks Lake állandó szinten van?

A vízelvezető terület 31 290 négyzetmérföld, amelyből 11 900 négyzetmérföld valószínűleg nem járul hozzá. Ez a tó állandó szintűnek tekinthető, mivel a normál turbina-kibocsátás összhangban van a Buchanan-tó beáramlásával, így a normál ingadozás kicsi.

Vannak grillezők az Inks Lake State Parkban?

Ha pihenni és leülni szeretne, az Ink Lake State Park rengeteg ingyenes szabadtéri piknikezőhellyel rendelkezik, amelyek akár 40 fő befogadására is alkalmasak. A rendelkezésre álló szabadtéri grillezőknek köszönhetően ez tökéletes otthoni kiindulópontként szolgál mindenki számára, hogy újra összejöjjön a bőséges park felfedezése után.

Hozhat kutyát az Inks Lake-be?

Túra 1,58 mérföldet. Ezen a területen földi tüzek gyújtása és házi kedvencek behozatala tilos . Ezen a területen nem áll rendelkezésre víz, sajátot kell hozni. Egy primitív vécé van az ösvényen.

Az Inks Lake-nek van kapuja?

IRODA ÉS KAPU INFORMÁCIÓ: Naponta 8-17 óráig, kivéve a főszezonban meghosszabbított órákat.

Szabad-e hajózni az Inks tavon?

Egy gyönyörű holdfényes séta a régi hídon enyhe tó szellővel remek estét varázsol. evett a kezéből az Inks Lake-nél. Az Inks Lake State Park egy 1200 hektáros panoráma az Inks Lake-vel határos cédrus- és tölgyerdőkkel. A parkban úszni, csónakázni, horgászni, túrázni és grillezni lehet.

Hol van a Buchanan-tó Texas államban?

A Buchanan-tó 60 mérföldre északnyugatra Austintól és 95 mérföldre északra San Antoniotól található . Körülbelül 200 mérföldre délre Dallas/Fort Worth városától és 200 mérföldre nyugatra Houstontól.

Milyen halak vannak az Inks-tóban?

Az Inks-tó festői tájáról ismert, de a horgászat is jó lehet. Alulértékelt nagyszájú sügér és guadalupe sügér populációkat tartalmaz, valamint számos naphalfajt (keszeg). A fehér sügér rendszeresen kerül a tározóba, és alacsony sűrűségű fehér gagyi populáció van jelen.

Van égési tilalom az Inks Lake-nél?

Égési tilalom van érvényben a parkban . Nyílt tűzgyújtás további értesítésig tilos. Faszén és konténeres (propán) tüzelésű kályhák továbbra is megengedettek. Ha további kérdése van, forduljon hozzánk az 512-793-2223 telefonszámon.

Van WIFI az Inks Lake-ben?

Gyönyörű, de nincs wifi vagy kábel , alkohol nem megengedett. - Az Inks Lake State Park áttekintése, Burnet, TX - Tripadvisor.

Hol van a legtisztább víz Texasban?

Hol van a legtisztább víz Texasban? Texas legtisztább vizű strandja a South Padre-szigeten található Boca Chica strand .

Biztonságos-e a texasi tavakban úszni?

Valószínűleg úszhat a texasi tavakban, annak ellenére, amit eddig mondtunk. A legtöbb szakértő szerint a tavak nagyon hatékonyak a hígítás terén. Így a legtöbb esetben biztonságosak , és nem tartanak magas méreganyagokat vagy baktériumokat. Ha úgy dönt, hogy a Texas Lakesben úszik, tartsa be a biztonsági irányelveket.

Tudsz úszni a Devils Riverben?

A folyón A folyóban úszni, horgászni és pancsolni lehet . Megjegyzés: Ez egy mérföldes túra a parkolótól a folyóig. Minden felszerelésedet cipelned kell, szóval könnyedén csomagolj! Ha úszni vagy pancsolni szeretne a parkban, olvassa el vízbiztonsági tippjeinket.