Otthoni darts túra?

Pontszám: 4,2/5 ( 8 szavazat )

A 2020-as Unibet Home Tour egy különleges verseny volt, amelyet a Professional Darts Corporation szervezett a játékosok számára, hogy otthonukban játszhassanak a COVID-19 világjárvány idején. 2020. április 17-én kezdődött és 2020. május 18-án ért véget, majd a 2020-as PDC Home Tour rájátszása következik.

Hogyan működik a PDC Home Tour?

Minden Tour kártyabirtokos lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a PDC Home Touron, amelyen minden este négy játékos lép pályára. Az éjszakai bajnoki formátumban mind a négy versenyző egyszer megmérkőzik egymással a kilencből a legjobb meccseken , és minden este egy győztest koronáznak meg.

Hol nézhetem meg a PDC Home Tour turnét?

PDC Home Tour élő közvetítés: Hogyan nézhetsz kizárólag élőben online
  • A PDC Home Tour harmadik alkalommal tér vissza, és az összes meccset kizárólag online élőben nézheti meg.
  • 1) Lépjen a Bet365.com oldalra ezen a speciális linken keresztül.

A PDC Home Tour a tévében?

A PDC Home Tour II-t a PDCTV-n és a bukmékerek webhelyein keresztül közvetítik világszerte , a játék brit idő szerint 09.30-tól kezdődik minden nap.

A Pdctv ingyenes?

Az előfizetés havi 19,99 dollárba kerül, de az INGYENES próbaverzió azt jelenti, hogy az amerikai darts rajongók egy cent fizetése nélkül nézhetik meg a dartsot! A másik lehetőség, aki az Egyesült Királyságon, Hollandián és Írországon kívül tartózkodik, a PDCTV „Rest of the World” előfizetése mindössze 9,99 GBP-ért egy hónapra.

HIHETETLEN DARTS OTTHON! Price v Cullen | Unibet Home Tour

30 kapcsolódó kérdés található

Hogyan nézhetek PDC TV-t ingyen?

A regisztrált PDCTV-tagok INGYENESEN nézhetik a műsort a hivatalos PDC alkalmazáson keresztül. A Nagy-Britanniában és Írországban élő rajongók a Sky Sports alkalmazáson keresztül követhetik az eseményeket.

Hogyan nézhetem a Pdctv-t?

A PDC TV elérhető a legtöbb iOS-eszközön, beleértve az iPhone-t és az iPad-et (iOS 7-es verziótól felfelé) . Az eszközök webböngészőjén keresztül a videók a natív lejátszóban jelennek meg. Általában Android operációs rendszer OS 4.1 vagy újabb verzióra lesz szüksége.

Melyik TV-csatornán lesz PDC darts ma este?

A darts világbajnokságról élőben közvetítik a Sky Sports Darts dedikált csatornát .

Melyik csatornán lesz a Premier League Darts ma este?

Nézze meg a 2021-es Premier League minden estéjét a Sky Sports -on, április 5-től Glen Durrant, a címvédő, valamint Jose de Sousa, Dimitri Van den Bergh és Jonny Clayton teljes munkaidőben debütál.

Hol nézhetem meg a PDC világbajnokságot 2020-ban?

Hogyan nézheti meg a 2020/21-es William Hill darts világbajnokságot?
  • Sky Sports Darts – Egyesült Királyság és Írország.
  • RTL7 – Hollandia.
  • DAZN - Németország, Ausztria és Svájc; USA és Brazília; Spanyolország; Olaszország; Japán; Kanada.
  • Fox Sports – Ausztrália.
  • CET21 (Nova) – Csehország és Szlovákia.
  • Viasat – Skandinávia.
  • CCTV Madison – Kína.
  • Fox – Európa.

Melyik csatornán van a Pdctv?

A Sky a legtöbb World PDC eseményt a Sky Sports Action csatornán (és rendszeresen a Sky Sports Main Eventen) mutatja, míg az ITV európai eseményeket, például a UK Opent az ITV4 ingyenes csatornáján mutatja be.

Hogyan nézhetek PDC dartsot Ausztráliában?

Ausztráliában a 2020/21-es darts világbajnokságot a Fox Sports közvetíti. A Kayo Sports vagy a Foxtel Now segítségével megtekintheti a tévében vagy streamelheti az eseményeket az interneten keresztül. Itt van minden, amit tudnod kell.

Mi az a PDC Home Tour?

A 2020-as Unibet Home Tour egy különleges verseny volt, amelyet a Professional Darts Corporation szervezett a játékosok számára, hogy otthonukban játszhassanak a COVID-19 világjárvány idején.

A dartsosok kapnak megjelenési pénzt?

Vendégszereplések A professzionális dartsjátékosok fő módja a pénzkeresetnek a versenydíjak révén . ... A 2021-es PDC világbajnokság (a darts legnagyobb torna) pénzdíja hatalmas, 2 500 000 GBP volt, az első 64 helyezett legalább 7 500 GBP-t garantált csak a versenyzésért.

Ki nyeri a darts hazai túrát?

A győztes Nathan Aspinall lett, aki megnyerte az utolsó Championship csoportot Gary Anderson, Jonny Clayton és Jelle Klaasen előtt. Ezért Aspinall helyet kapott a 2020-as Grand Slam of Darts-on.

Melyik csatornán lesz a darts 2021-ben?

A 2021-es Darts Világkupa szeptember 9. és 12. között kerül megrendezésre, amikor Jéna újra köszönti a páros versenyt, amelynek egyetlen célja az ország dicsőségének megszerzése, nem pedig egyéni kitüntetések. Csütörtök estétől az összes esemény a Sky Sports csatornán lesz látható, az események végig a Sky Sports Arénában lesznek láthatók.

Milyen csatornaszámú a Sky Sports Arena?

Sky Sports főesemény (Channel 401) • Sky Sports Premier League (Channel 402) • Sky Sports Football (Channel 403) • Sky Sports Cricket (Channel 404) • Sky Sports Golf (Channel 405) • Sky Sports F1 (Channel 406) • Sky Sports Action (407-es csatorna) • Sky Sports Arena ( 408-as csatorna ) • Sky Sports News (409-es csatorna).

Hány órakor lesz ma darts az ITV4-en?

Mindezt az ITV4 mutatja az alábbi esemény TV-műsorával együtt, beleértve azt is, hogy mikor nézheti meg az akciót. Többnyire 19:00 lesz a BST kezdés az ITV4-en, az első forduló pedig csütörtökön kezdődik, nyolc mérkőzéssel. Ugyanez mondható el péntek estéről is.

Melyik csatornán megy a Darts Masters?

BBC Two – World Masters Darts.

Mi az a Pdctv HD?

A rajongók szerte a világon online nézhetik a PDC versenyeket a PDCTV-HD segítségével. A többplatformos HD-videólejátszóval rendelkező PDCTV-HD 2016 decemberében indult a LIVEPDC streaming szolgáltatás utódjaként – de ezen a weboldalon minden meglévő LIVEPDC-előfizetés érvényben marad!

Nézhetek dartsot a telefonomon?

A Bet365 darts élő közvetítésének elérése gyors és egyszerű, és világszerte elérhető a felhasználók számára. A Bet365 élő streaming szolgáltatást a Bet365 alkalmazás tartalmazza, vagyis IOS és Android rendszeren, valamint asztali számítógépen és táblagépen is elérhető.

Mit jelent a PDC a dartsban?

A Professional Darts Corporationt eredetileg Darts Világtanács néven hozták létre 1992 januárjában, és mára a sportág vezető szakmai szervezete, több mint 10 millió GBP pénzdíjjal a globális versenyeken.