Az ébresztés azt jelenti?

Pontszám: 4,7/5 ( 63 szavazat )

1a : izgalmat kelt : izgató beszédet kavar. b : lendületes, élénk. 2 : kivételes, kiemelkedő siker. Egyéb szavak az ébresztésből Szinonimák és antonimák További példamondatok Tudjon meg többet az ébresztésről.

Tud egy ember izgatni?

Ha valaki valaha is „felrázott” álmából, akkor nem lesz gond, ha belátja, hogy az ébredés mindenre utal, amitől lendületbe hoz, talpra áll, energiával tölt fel.

Mit jelent a felhajtás egy mondatban?

izgalmas; felkavar : felkavaró dal. aktív vagy erőteljes: lendületes kampány.

Honnan származik a felpörgés szó?

15c. közepe, intransitív valószínűleg angol-francia vagy ófrancia reuser, ruser , eredetileg az angolban a test tollait rázó sólymokról használták, de sok hawking kifejezéshez hasonlóan homályos eredetű. Átvitt jelentése "lázítani, tevékenységre sarkallni" az 1580-as évekből származik; az „ébredést” először az 1590-es években jegyezték fel.

Mit jelent a felkeltés?

1a : izgalmat kelt : izgató beszédet kavar. b : lendületes, élénk. 2 : kivételes, kiemelkedő siker. Egyéb szavak az ébresztésből Szinonimák és antonimák További példamondatok Tudjon meg többet az ébresztésről.

Mit jelent a felkeltés?

34 kapcsolódó kérdés található

Mi az, hogy örvendetes?

lelkesítő, vagy lelkesedést keltő : izgató beszéd. Izgalmas fogadtatásban részesítették. (Az ébredés meghatározása a Cambridge Academic Content Dictionary-ból © Cambridge University Press)

Mit jelent a rause?

1 : felébredni : felébredni. 2 : keveredni kell. felver.

Mit jelent a RUZE?

főnév. félrevezetésre, megtévesztésre vagy becsapásra szánt cselekvés ; hadicsel.

Mit jelent az újraélesztés?

tárgyas ige. : újraéleszteni a látszólagos halálból vagy az öntudatlanságból is : újraéleszteni. intransitív ige. : gyere, elevenítsd fel.

A kócosság szó?

rendetlen ; rendezetlen: kócos megjelenés.

Mit jelent orvosilag a kábultság?

A kábultság olyan reakcióképtelenség, amelyből az embert csak erőteljes, fizikai stimulációval lehet felkelteni . A kóma olyan reakcióképtelenség, amelyből az ember nem ébreszthető fel, és amelyben a személy szeme csukva marad, még akkor is, ha stimulálják.

Mit jelent nagy valószínűséggel a tiszteletlen?

: valaki vagy valami iránti tisztelet hiánya vagy annak hiánya, amelyet általában tisztelettel kezelnek : valakivel vagy valamivel nem komoly vagy tiszteletteljes bánásmód. Tekintse meg az irreverent teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. tiszteletlen. melléknév. ir·​reve·​er·​rent | \ i-ˈre-və-rənt \

Rousings szó?

lelkesítő. adj. 1. Lelkesedés vagy izgalom keltése ; felkavarás: lelkesítő prédikáció.

Mi az a vágyakozó?

: csendes vágyat érez vagy mutat, különösen valami múltbeli iránt . Más szavak a vágyakozótól. sóvárogva \ -​fə-​lē \ határozószó Volt idő, sóvárogva emlékezett rá, amikor a dolgok egészen másként voltak…

Mit jelent a német rouse szó angolul?

tárgyas ige. 1. (alvásból, álmodozásból stb.) wecken. 2. (= stimulál) személy bewegen ; érzés, csodálat, érdeklődés wecken , wachrufen; gyűlölet, felháborodás erregen ; suspicions erwecken , erregen.

Kaphat egy egészséges ember a DNR UK-t?

Mindenki, aki képes erre, megtagadhatja az újraélesztést, ha akarja . Ez egy olyan döntés, amelyet bármikor meghozhat, például amikor egészséges vagy, amikor közeledik élete vége. Világossá teheti orvosa vagy orvosi csoportja számára, hogy nem kíván újraélesztést, ha leáll a szíve vagy a légzése.

Meddig lehet újraéleszteni valakit?

Az orvosok régóta úgy gondolják, hogy ha valaki körülbelül 20 percnél tovább szívverés nélkül marad, az agy általában helyrehozhatatlan károsodást szenved. De ez elkerülhető, mondja Parnia, jó minőségű újraélesztéssel és gondos újraélesztés utáni ellátással.

Mit jelent a gyanútlan?

: nincs tudatában semmilyen veszélynek vagy fenyegetésnek : nem gyanakszik a gyanútlan áldozatokra.

A trükk hazugság?

A csel nem csak hazugság . A csalás a megtévesztés bonyolultabb folyamatát foglalja magában, mint pusztán hamis állítás, bár a hamis állítás a csalás része lehet.

Mit jelent a RUS az SMS-ben?

A RUS azt jelenti: „ Komolyan gondolod? ”. A RUS rövidítést általában "Komolyan gondolod?" jelentéssel használják. hitetlenségének kifejezésére vagy valami elhangzott dolog megerősítését kérni. A RUS gyakran haragot vagy hitetlenséget fejez ki. A "Komolyan gondolod?" AUS és AYS néven is rövidítik.

Mit jelent a ruser ?

Főnév. trükk, csel, cselszöveg, manőver, mesterkedés, ravaszság, csel közvetett eszköz a cél eléréséhez. a trükk megtévesztést, gazságot, illúziót és akár gonosz, akár ártalmatlan véget jelenthet. a kereskedelmi csel trükkjei a hamis benyomással való félrevezetésre irányuló kísérletet hangsúlyozzák.

Mit jelent a kiságy ?

1 : kisméretű, általában összecsukható ágy, gyakran keretre feszített anyagból. 2 brit : kiságy sense 2b .

Mi az a Wagg?

A WAGs (vagy Wags) egy mozaikszó, amelyet a magas rangú sportolók feleségeire és barátnőire használnak. ... A kifejezést egyes számban, WAG-ban is használhatjuk, egy adott női partnerre vagy élettársra utalva, aki kapcsolatban áll egy sportolóval.

Mit jelent felkelti magát?

aktívvá vagy energikussá válni .

Jelentés jogos vagy?

A titulált melléknév azt jelenti , hogy Önnek törvényes joga van valamihez . Ha jogosult vagy anyád házára, amikor elhunyt, az azt jelenti, hogy a végrendeletében meg van írva, hogy neked adta.