A quire azt jelenti?

Pontszám: 4,4/5 ( 16 szavazat )

: 24 vagy esetenként 25 azonos méretű és minőségű papírból álló gyűjtemény : egy rekesz huszad része. kórus.

Van szó quire?

Mint egy rés vagy egy bála, a quire a papír mennyisége. 25 papírlap van egy könyvben , bőven elég ahhoz, hogy megírd ezt a novellát. A quire a ream egy huszad része, ami ma 25 darab papírt jelent quire-onként.

Mit jelent az 1 quire megjegyzés?

A papírigény a papír mennyiségének mértéke. A szokásos jelentése: 25 azonos méretű és minőségű lap : 1⁄20 egy 500 lapból álló rekeszből. A géppel készített papírokhoz gyakran 25 lapos papírokat, míg a 480 lapos készletből álló kézzel készített vagy speciális papírokhoz gyakran 24 lapos papírokat használnak.

Mit jelent a 3 quire?

quire brit angolul a. négy papírlapot egyszer hajtogatva 16 oldalas szakaszt alkotva. b. szakasz vagy összejövetel . 3 .

Mit jelent a Xertz ?

A „zerts”-nek ejtve azt jelenti, hogy „ gyorsan és/vagy mohó módon lenyelni valamit” . A legtöbb esetben az ivás leírására használják, de azt is leírhatja, hogy valaki gyorsan eszik. Példamondat: „Amint befejeztem a félmaratont, azonnal fel kellett vennem egy üveg vizet.”

Quire | A quire jelentése

40 kapcsolódó kérdés található

Mi az a Nemofilista?

Nemofilista: olyan személy, aki szereti vagy szereti az erdőt vagy az erdőt .

Mi a legőrültebb szó?

Lássuk, melyek ezek a legőrültebb szavak, amelyeket már ismersz, és melyek az újak számodra:
 • Bumfuzzle. Ez egy egyszerű kifejezés, amely zavartságra, zavartságra vagy zavartságra utal, vagy zavart okoz. ...
 • Cattywampus. ...
 • Gardyloo. ...
 • Füllentés. ...
 • Konyhakés. ...
 • Widdershins. ...
 • Hascsikarás. ...
 • Gubbins.

Mi az a 3 ream papír?

A Staples másolópapír minden ládája három papírköteget tartalmaz, 500 lappal, összesen 1500 hosszú élettartamú lappal.

Mit jelent a 2 quire?

(1. bejegyzés a 2-ből): 24 vagy néha 25 azonos méretű és minőségű papírból álló gyűjtemény : a készlet egy huszad része. kórus. A quire meghatározása (2/2. bejegyzés)

Mit jelent a ream?

1: a papírmennyiség 20 papírlap vagy eltérően 480, 500 vagy 516 lap. 2: nagy mennyiség – általában többes számú információhalmazban használják. rizsma. ige. dörzsárazott; dörzsárazás; zsémák.

Mi az a csendes angol?

csendes. Akar vagy kíván spanyolul.

Hány papír van egy peremben?

Ő Ream. A ream egy csomag 500 papírlapot tartalmaz. Egy köteg 5 vagy 10 papírcsomagból áll.

Hogyan kell írni a Queerie-t?

ige (tárggyal együtt használva), que·ried, que·ry·ing. kérdezni vagy érdeklődni : Senki sem kérdezte a jelenlétét. kétségesnek vagy homályosnak kérdezni: állítást lekérdezni. Nyomtatás. megjelölni (kézirat, próbalap stb.)

Mit jelent latinul, hogy quire?

A „Quire” (a latin „quaterni ” szóból, négyes készletből, „quatro” négyből) eredetileg a középkori nyomtatásban használt kifejezés, és négy, egyszer hajtogatott papírlapot jelentett, amely nyolc levélből vagy tizenhat oldalból állt. A quire-eket brosúrákhoz, valamint „aláírásokhoz” vagy nagyobb könyvekbe kötött oldalcsomagokhoz használták.

Hogyan kell kiejteni a quire szót?

Íme 4 tipp, amelyek segítenek tökéletesíteni a „quire” kiejtését:
 1. Bontsd fel a „quire”-t hangokra: [KWY] + [UH] – mondd ki hangosan, és told el a hangokat, amíg folyamatosan elő nem tudod adni őket.
 2. Rögzítse magát, amikor teljes mondatban kimondja: „quire”, majd figyelje magát és hallgassa.

Mit jelent a quire folded?

Pergamen- vagy papírlevelek gyűjteménye, egymásba hajtva, kéziratban vagy könyvben. ... (könyvkötés) Papírlapok összevarrásával kéréseket készíteni.

Mi a quire a könyvekben?

Mi az a quire? A quire általában úgy definiálható, mint négy papír- vagy pergamenlap, amelyeket úgy hajtanak össze, hogy nyolc lapot képezzenek , mint a középkori kéziratokban, egy kéziratban vagy könyvben egymásban lévő levelek gyűjteménye, pontosabban 25 (korábban 24) papírlap; egy huszad karéj.

A quire egy Scrabble szó?

Igen , a quire benne van a Scrabble szótárban.

Mi az a ream copy?

A papírköteg egy olyan papírcsomag, amely csomagonként általában 500 lapot tartalmaz . Ezt a papírt többcélú, mindennapi használatra tervezték, és lézer- és tintasugaras nyomtatókkal, fénymásolókkal és faxgépekkel működik. Ha egyszerre vásárol egy nagy vagy több készletet, akkor soha nem fogy ki a nyomtatópapírból, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá.

Mennyi papír van egy kartonban?

A fénymásoló papírdobozában általában 10 rés található. Egy köteg írópapír általában 500 lapból áll, de néhány speciális papírcsomag 500 lapnál többet vagy kevesebbet tartalmaz.

Melyik szó kiejtése 3 órát vesz igénybe?

Meg fog lepődni, ha megtudja, hogy a leghosszabb angol szó 1 89 819 betűből áll, és három és fél órát vesz igénybe a helyes kiejtése. Ez a titin , a legnagyobb ismert fehérje kémiai neve.

Mi a legboldogabb szava a világon?

A végén volt egy hatalmas szólistájuk boldogság szerint rangsorolva. A legboldogabb szó: Nevetés .

Melyik szót a legnehezebb kimondani?

A legnehezebben kiejthető angol szó
 • Vidéki.
 • Fül-orr-gégész.
 • Ezredes.
 • Pingvin.
 • Hatodik.
 • Földszoros.
 • Kökörcsin.
 • Mókus.

Mi az a dendrofil?

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A dendrofil a következőkre utalhat: Olyan személy, aki szereti a fákat , mint a Dendrophilia (parafília)