Ön által elfogadott jelentés?

Pontszám: 4,4/5 ( 19 szavazat )

1 : törvényi és hatósági aktussal konkrétan megállapítani : törvényjavaslatot törvénybe iktatni. 2 : eljátszani egy szerepet.

Hogyan használod az enact-ot?

Elfogadni egy mondatban?
  1. A Kongresszus reményei szerint olyan törvényt léptet életbe, amely növeli az ittas vezetés következményeit.
  2. A polgármester valószínűleg kijárási tilalmat vezet be, hogy korlátozza a zavargások idején az utcákon tartózkodók számát.
  3. A kormány olyan törvényt lép életbe, amely szigorú szankciókat ír elő a személyazonosság-lopásban részt vevő bűnözők számára.

Mi az enact példája?

Az életbe léptetést úgy definiálják, mint törvényt alkotni vagy cselekedni. Példa az elfogadásra , ha egy törvényjavaslatból új törvényt alakítanak ki . Az enact példája az Eladó halála című darab színpadi előadása. ... (törvény) Törvényvé tenni (törvényt).

A beszéd melyik része hangzik el?

ENACT ( ige ) meghatározása és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi az ellentéte az elfogadottnak?

Ellentéte a törvényi vagy jogszabályi elfogadással vagy létrehozással. hatályon kívül helyezni . visszavonni . visszavonni .

Jelentés hatályba lépése

27 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a törvénybe foglalt?

tárgyas ige. 1 : törvényi és felhatalmazási aktussal konkrétan megállapítani : törvényjavaslatot törvénybe iktatni .

Az aktus egy szó?

Valami előidézésének folyamata .

Mit jelent megkövetelt?

tárgyas ige. 1: erőszakkal vagy sürgősen felszólítani és tőlük megszerezni a végső áldozatot – DD Eisenhower. 2: szükség vagy kívánatos felhívás.

Mik a jogszabályok?

A jogalkotás a parlament által elfogadott törvény vagy törvények összessége . A szót az új törvény megalkotásának leírására is használják. A parlamentről: Törvényalkotás.

Tudsz előadni valamit?

Az enact szóban benne van az a kis cselekmény szó, ami azt jelenti, hogy „csinálni”. Ennek van értelme, mert amikor előadsz valamit, akkor meg is valósítod. És persze tudjuk, hogy színészkedni egyben előadást is jelent, így az enact azt jelenti, hogy „játszani”, mint a színpadon.

Mit jelent a változás életbe léptetése?

ige. Amikor egy kormány vagy hatóság javaslatot hoz, azt törvényvé alakítja. [...] [technikai] Lásd a teljes bejegyzést.

Mi az az eljátszott szerep?

A függő vagy kimeneti változóként szolgáló viselkedést szerepvállalásnak tekintjük; Az érdeklődés arra irányul, hogy egy adott pozíciót betöltő személy mit tesz vagy mond, az ilyen viselkedést feljegyzik a megfigyelők, akik viselkedésminősítő skálákat vagy szabad válaszok verbalizálását használhatják megfigyeléseik ismertetésére.

Mi az a végrehajtott érzelem?

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A relációs pszichoanalízisben az enactment kifejezést a mentális forgatókönyv nem tükröző kijátszásának leírására használják, nem pedig a kapcsolódó gondolatok és érzések szóbeli leírására.

Mit jelent a törvényhozás szó?

1 : az előterjesztés aktusa : a végrehajtás állapota. 2 : valami (például törvény), amelyet elfogadtak. Szinonimák Példamondatok További információ a törvénybe iktatásról.

Pontosan ugyanazt jelenti?

A „pontosan ugyanaz” azt mondja az olvasónak vagy hallgatónak, hogy ugyanazt érted a szó legszó szerinti értelmében , és nem azt jelenti, hogy a két dolog egyszerűen nagyon hasonló, de pontos. Végső soron másodlagos jelentősége van annak, hogy a „pontosan ugyanaz” szóban redundáns melléknév-e vagy idiomatikus határozószó.

Mit jelent csapnivaló?

Ha valakit vagy valamit csapnivalóként ír le, akkor arra gondol, hogy kaland és izgalom köti össze őket . ... egy kalandos kalandtörténet. Szinonimák: lendületes, lendületes, merész, rikító Továbbiak A swashbuckling szinonimája. swashbuckler Szóalakok: többes szám swashbucklers megszámlálható főnév. Ő egy csapnivaló.

A szavak, amelyek jelentése ugyanaz, mint egy másik szó?

A szinonimák egy olyan szó, morféma vagy kifejezés, amely pontosan vagy közel ugyanazt jelenti, mint egy másik szó, morféma vagy kifejezés egy adott nyelven. Például az angol nyelvben a kezd, kezd, kezd és kezdeményez szavak egymás szinonimái: szinonimák .

Mi az ajándékozás?

tárgyas ige. 1 : használni : alkalmazza a tanulásra szánt szabadidejét. 2 : adott vagy megfelelő helyre tenni : elrakni … az autójában...

Do Antonym?

Antonímák. vezető nem engedelmeskedik kötelességszegés megsért predate szószerinti spiritualizál. tedd ki gyere folytasd menj kijössz. csinálni (angolul)

Mik az előadó szavak?

Az országgyűlési törvény bevezető szavai, amelyek törvényerőt adnak.

Mi a 4 jogtípus?

A jogot négy nagy kategóriába sorolják. Az ilyen típusú jogok a kártérítési jog, a szerződési jog, a tulajdonjog és a büntetőjog .

Milyen fajtái vannak az elfogadott törvényeknek?

A „beiktatott törvény” alatt nem csak a törvényt értem, hanem az alkotmányjogot, a közigazgatási jogot, a bizonyítási és eljárási szabályokat, az önkormányzati rendeleteket és minden más olyan, határozott idejű szabályt, amelynek általános, jövőre vonatkozó alkalmazása van.

Ki alkotta a törvényt?

A Kongresszus törvényjavaslatokat készít és fogad el. Az elnök ezután aláírhatja ezeket a törvényjavaslatokat . A szövetségi bíróságok felülvizsgálhatják a törvényeket , hogy megállapítsák, egyetértenek-e az Alkotmánnyal. Ha a bíróság alkotmányellenesnek talál egy törvényt , megsemmisítheti azt.