Jók a tti eszközök?

Pontszám: 4,6/5 ( 54 szavazat )

A Total Tools Industry (TTI) nagyon jó . Csak azért vettem TTI szerszámokat, mert élettartam garancia van rájuk, és az árukért IMO-ban durva. Körülbelül 5 éve vettem tőlük az első szerszámkészletemet, hogy az autómon dolgozzam. Nincsenek törött szerszámok, és minden úgy van, ahogy lennie kell.

Milyen elektromos szerszámokat gyárt a TTI?

Mint kiderült, a TTI birtokolja a Milwaukee Toolt és egy sor más elektromos szerszámgyártó céget... Márkáik a következők:
 • Milwaukee Electric Tool Co.
 • RYOBI – engedéllyel.
 • RIDGID („narancs”) – az Emerson engedélyével.
 • Birodalom szintje.
 • Porszívó.
 • Dirt Devil.
 • Oreck.
 • Stiletto szerszámok.

A DeWALT-ot a TTI gyártja?

Az olyan márkák, mint a Ryobi, a Dirt Devil, az Oreck, a Milwaukee Electric és a Hoover például a hongkongi székhelyű Techtronic Industries tulajdonában vannak. A connecticuti székhelyű Stanley Black & Decker a nevén kívül számos márka tulajdonosa, köztük a Lenox, a Craftsman, az Irwin Tools, a DeWALT és a CribMaster. Jelentős piacon osztoznak.

Ki gyártja a Repco-t?

A Repco házon belüli szerszámait a Sidchrome gyártja , de úgy tűnik, alig kerül eladásra (kivéve mostanában...), és ha kapsz egy jó eladót, akkor vigyáznak rád, garanciális stb. .. több mint 15 éve vagyok ugyanazzal az eladóval...

A Milwaukee a DeWalt tulajdona?

Itt van a szál, és nem, a DeWalt és a Milwaukee nem ugyanaz a cég . Néhány udvari szerszám és porszívó mellett.

Total Tools TTi Faliszekrény - 7 éves használt szerszámok áttekintése Ausztrália

31 kapcsolódó kérdés található

A Snap-On a Harbour Freight tulajdona?

A Harbour Freight egy magántulajdonban lévő vállalat. ... Hacsak valaki nem tud konkrét információval szolgálni, nyugodtan kijelenthetjük, hogy NEM, a Harbour Freight NEM birtokolja a Snap-on Tools-t .

A Ryobi eszközöket Kínában gyártják?

Ha amerikai gyártmányú szerszámokat keres, a Ryobi nem az a márka, amelyet szeretne választani. Úgy gondolták, hogy a márka szerszámait a 80-as években és a 90-es évek elején az Egyesült Államokban gyártották, de mára elsősorban Kínában gyártják őket. Az egyesült államokbeli üzem a Ryobi által kínált számos tartozék gyártására szolgál.

Kinek van a Hart szerszámai?

A Hartot a TTI gyártja, ugyanaz a cég, mint a Milwaukee, a Ryobi és a Hoover.

Kié a Milwaukee Tools?

A Milwaukee Electric Tool a Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI) leányvállalata, ttigroup.com. Az 1985-ben alapított TTI a lakberendezési és padlóápoló termékek vezető marketingje, gyártója és szállítója, világszerte több mint 20 000 embert foglalkoztat.

Kié most a Delta eszközök?

A Stanley Black & Decker eladta a Delta márkát egy tajvani cégnek, a Chang Type Industrial Co., Ltd. -nek, amely számos jól ismert márka számára gyárt elektromos szerszámokat... Az új cég neve Delta Power Equipment Corp.

Hol készülnek a Husky szerszámok?

A Husky kéziszerszámokat korábban kizárólag az Egyesült Államokban gyártották, mára azonban nagyrészt Kínában és Tajvanon gyártják. Minden Husky kéziszerszámra életre szóló garancia vonatkozik.

Mely elektromos szerszámokat nem gyártják Kínában?

Az USA-ban készült:
 • ABC Kalapácsok.
 • Ajax eszközök.
 • Braun Corporation: Kerekesszék felszerelés.
 • Csatornazár.
 • Council Tool Kéziszerszámok.
 • Edelbrock Speciális járműalkatrészek.
 • Eklind Tools.
 • Estwing Hatchet: csatabárd, fejszék.

A Ryobi jó márka 2020-ban?

Összességében: A Ryobi egy nagyon ügyfélközpontú márka , amelyet kedvelnek és elismernek sok hűséges barkácshasználójuk körében. Egyes profik bizonyos Ryobi-eszközöket is használnak, különösen olyan speciális feladatokhoz, amelyeknél előfordulhat, hogy egy eszköz nem látja gyakori használatát.

Hogyan viszonyul Ryobi a DeWalthoz?

Általában a DeWalt termékek lényegesen drágábbak, mint a Ryobi által gyártott azonos típusú termékek . Ahogy korábban említettem, a DeWalt a professzionális szerszámmárkának számít, míg a Ryobi inkább a lakástulajdonosokat célozza meg, a szakemberek pedig hajlandók többet fizetni a jobb minőségért és teljesítményért.

A Metabo akkumulátoros szerszámok Németországban készülnek?

Minden Metabo szerszám magában foglalja az igazi német mérnöki tudást és találékonyságot. A németországi Nürtingenben található üzemünkben 1924 óta fejlesztünk innovatív ötleteket, majd úttörő eszközökké és tartozékokká alakítjuk őket a professzionális felhasználók számára szerte a világon.

A DeWalt jobb, mint a Metabo?

Mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai. A DeWalt FlexVolt nagyobb és nehezebb, de nagyobb az energiakapacitása a két nagyobb csomagban, és a 60 V Max potenciálisan erősebb, mint a 36 V. A Metabo HPT MultiVolt egy kisebb, könnyebb csomag, kisebb kapacitással, mint a 3,0/9,0 Ah és 4,0/12,0 Ah FlexVolt akkumulátorok.

A Metabo megszűnik?

A Hitachi Power Tools Metabo HPT néven lesz ismert 2018. október 17-től, amikor a vállalat kilép a Hitachi csoport többi tagjából.

A Snap-On eszközöket Kínában gyártják?

A legtöbb kéziszerszám még mindig Milwaukee-ban és más amerikai gyártóhelyeken készül, de az olyan termékeket, mint az akkumulátoros fúró-fúró-készlet, többek között Kínában gyártják . ... Itt található a Snap-On jelenlegi egyesült államokbeli gyártóüzemének összes helyszíne: Algona, Iowa.

Az ikoneszközöket a Snap-On készítette?

Az ICON Tools márkát a Harbour Freight Tools gyártja és terjeszti. Az ICON eszközök személyesen és on-line is elérhetők.

A Blue Pointot a Snap-On készítette?

A Blue Point a Snap-On alsó kategóriás szerszámmárkája . A Snap-On specifikációkkal készülnek, de eltérő kivitelben. Noha a Snap-On a Blue Point tulajdonosa, a gyártók szerződést kötnek a Blue Point szerszámok gyártásával. ... Minőségben a második a Snap-On-tól.

A Milwaukee szerszámai Kínában készülnek?

A Milwaukee termékeinek csak egy része készül az USA-ban. Honlapjuk szerint Kínában és Európában is vannak gyártóüzemeik . ... A legnépszerűbb termékeik azonban egyelőre a tengerentúlon készülnek. Akkus fúrógépeik és körfűrészeik legtöbb modellje Kínában készül.

A Dewalt szerszámai az Egyesült Államokban készülnek?

Az Egyesült Államokban, globális anyagokkal készült termékek kiválasztása A DEWALT-ot Amerikában alapították, és jelenleg is Amerikában van. Mind a 7 egyesült államokbeli gyártóüzemünk gyártja néhány legnépszerűbb szerszámunkat, beleértve a csiszolókat, fúrókat, ütvecsavarozókat és dugattyús fűrészeket.