A toyota klugerek jó autók?

Pontszám: 4,3/5 ( 3 szavazat )

A Kluger az egyik legjobban vezető nagy SUV az árkategóriájában (kép: GX). A Kluger az egyik legjobban vezető nagy SUV az árkategóriájában (kép: GX). A Kluger az egyik legjobban vezető nagy SUV az árkategóriájában (kép: Grande).

Megbízható a Toyota Kluger?

Nagyon megbízható teljesítmény és kiváló vezetési élmény .

Üzemanyag-hatékonyak a Toyota klugerek?

A Toyota állítása szerint az üzemanyag-fogyasztás 4-7 százalékkal javult – változattól függően 8,7–8,9 l/100 km . A V6-os kéjes hangzású, és alacsony fordulatszámon is jól működik. ... A Toyota azt állítja, hogy a Kluger Hybrid akár 5,6 l/100 km-re is képes (körülbelül a V6-os fogyasztás kétharmada) a laboratóriumi tesztek során.

A Toyota Highlander megbízható?

A Toyota Highlander megbízhatósági besorolása 4,0/5,0 , ami a 26-ból a 7. helyet foglalja el a közepes méretű SUV-k esetében. Az átlagos éves javítási költség 489 dollár, ami azt jelenti, hogy az átlagosnál alacsonyabbak a tulajdonlási költségek. A javítások gyakorisága és súlyossága az összes többi járműhöz képest meglehetősen átlagos.

Hol gyártják a Toyota klugereket?

Hol készül a Toyota Kluger? Minden Kluger az USA -ban készül.

Egy kicsit unalmas is jó? Toyota Kluger/Highlander (2007-2014) - használt autók értékelése | ReDriven

38 kapcsolódó kérdés található

Milyen problémái vannak a Toyota Highlandereknek?

A Toyota Highlander gyakori problémák A tulajdonosok viszonylag kevés panaszt nyújtottak be ezzel a Highlander generációval kapcsolatban. Egyes tulajdonosok azonban észreveszik, hogy a légkondicionáló rendszer penészes szagot áraszt, az elektromos csomagtérajtó nyitott vagy zárt helyzetben beragad, valamint túlzott szélzajt autópályán .

Melyik a legjobb japán autómárka?

A Toyota a legelismertebb autómárka Japán legjobb autógyárai között, és stabilan az első helyen áll. A világ legkeresettebb autói között a Toyota nagy számban értékesített autókat a világon.

Hány mérföldet bír ki a Toyota Highlander?

Számos tényező határozza meg az autó megbízhatóságát, beleértve az alkatrészek állapotát, a vezetési szokásokat és a karbantartást. A Motor and Wheels jelentése szerint egy Toyota Highlander jóval több mint 200 000 mérföldet bír ki.

A Toyota Highlandereknek váltóhibái vannak?

Több mint 1 millió Toyota 8 sebességes sebességváltót fed le. A probléma az volt, hogy a 2017-es és újabb Highlanderek, valamint a 2017-es és újabb Sienna egyterűek tulajdonosai durva vagy késleltetett váltást , késleltetett gyorsulást, tétovázást, rángatózást, nem szándékos gyorsulást, billegést és túlzott fordulatszámot tapasztaltak a felfelé váltás előtt.

Megtartja értékét egy Toyota Highlander?

A 2019-es Toyota Highlander egyik hihetetlen tulajdonsága, hogy jobban megőrzi viszonteladási értékét, mint bármely más autó ebben a kategóriában. ... A vásárlás után 36 hónappal a KBB azt mutatja, hogy a Highlander megőrzi értékének 60,2%-át . 60 hónap után megőrzi értékének 46,3%-át.

Az AWD ugyanaz, mint a 4WD?

Mi a különbség az AWD és a 4WD között? Az össz- és a négykerék-hajtás mechanikája között nagyon kicsi a különbség . Az összkerékhajtás olyan járműveket ír le, amelyek négykerék-meghajtású rendszerrel rendelkeznek, hogy maximalizálják a tapadást az úton, például csúszós utakon.

Melyik üzemanyag a legjobb a Toyota Kluger számára?

Általában jobb teljesítményt és gazdaságosabbat érhet el a magasabb oktánszámú prémium üzemanyagok üzemeltetésével, de természetesen ezek megvásárlása többe kerül, ezért mérlegelnie kell az előnyöket a költségekkel. Azt javaslom, futtasson egy tesztet normál 91-es üzemanyaggal , majd egy tesztet prémiummal, és nézze meg saját szemével.

Szomjas a Toyota Kluger?

A Toyota Kluger már régóta a japán gyártó ausztrál kínálatának egyik kiemelkedő értékesítési szereplője. ... A Klugernek azonban vannak hiányosságai. Kicsit szomjas lehet az a V6 , az infotainment rendszer kezdi mutatni a korát, és nem ez a legolcsóbb családi SUV.

Melyik a legmegbízhatóbb Toyota?

2001 kivételével a Camry Amerika kedvenc autójaként uralkodott 2018-ig minden évben. Több mint két évtizeden át a Camry uralta azt a teret, ahol a megbízhatóság, a megbízhatóság és a költségek találkoznak. Az autóipar történetében egyetlen dinasztia sem tud versenyezni.

Melyik a legjobb autó a Toyotában?

A legjobb Toyota autók Indiában – új és használt
 1. Toyota Camry. ...
 2. Toyota Corolla Altis. ...
 3. Toyota Fortuner. ...
 4. Toyota Innova Crysta. ...
 5. Toyota Yaris. ...
 6. Toyota Etios Liva. ...
 7. Toyota Etios Cross. ...
 8. Toyota Etios.

Hol gyártják a Toyota motorokat?

A Huntsville az egyetlen Toyota-gyár a világon, amely 4 hengeres, V6-os és V8-as motorokat épít egy fedél alatt. A társaság kiemelte különféle közösségi kezdeményezéseit is.

Problémák vannak a Toyotával?

A Toyota és a Lexus sofőrjei olyan problémákról számoltak be, amelyek az autók sebességváltójának esetleges meghibásodásával kapcsolatosak, ami tétovázást, ütődést, rángatózást vagy akár hirtelen erőkiesést okoz. Egyéb bejelentett sebességváltó problémák a következők: Váltási problémák – beleértve a durva, késleltetett, hirtelen váltást vagy a váltás elmulasztását.

Milyen sebességváltókat használ a Toyota?

A Toyota Motor Corporation A családja az Aisin-Warner által épített automatikus FWD/RWD/4WD/AWD sebességváltók családja. Sokban hasonlítanak a Volvo AW7* és Aisin-Warner 03-71* sebességváltóihoz, amelyek a Suzukisban, Mitsubishisben és más ázsiai járművekben találhatók.

A Toyota ajánlja a sebességváltó öblítését?

A Toyota azt javasolja, hogy az automata sebességváltóval felszerelt járművek folyadékát 60 000-100 000 mérföldenként cseréljék . A kézi sebességváltóval szerelt járművek folyadékát 30 000-60 000 mérföldenként kell cserélni.

A Toyoták kibírják a 300 000 mérföldet?

Toyota Sequoia Egyelőre nincs más dolgunk, mint követni a kutatás eredményeit: A Toyota Sequoia kiválóan alkalmas arra, hogy meghaladja a 300 000 mérföldet a kilométer-számlálón. A 2007-es és 2008-as modellek, amelyek megbízhatóságban ilyen előkelő helyen szerepeltek, képezték annak a 4,8%-nak a gerincét, amely több mint 200 000 mérföldet jelentett rajtuk, amikor 2016-ban a tulajdonosok eladták.

Melyik autónak van a leghosszabb élettartamú motorja?

Rangsorolva: a leghosszabb élettartamú autómotorok
 • Rolls-Royce L sorozat: 1959-2020 (61 év) ...
 • Rolls-Royce L sorozat: 1959-2020 (61 év) ...
 • Chevrolet Small Block: 1955-től napjainkig (64 év) ...
 • Chevrolet Small Block: 1955-től napjainkig (64 év) ...
 • Volkswagen Type 1: 1938-2003 (65 év) ...
 • Volkswagen Type 1: 1938-2003 (65 év)

Melyik japán autó a legmegbízhatóbb?

10 legmegbízhatóbb japán autó
 • Nissan Leaf.
 • Toyota Prius.
 • Mazda Miata.
 • Subaru BRZ / 2018 Toyota 86.
 • Toyota Yaris iA.
 • Toyota Corolla.
 • Lexus GS.
 • Toyota Camry.

Melyik a legmegbízhatóbb autómárka?

 • 1: Lexus – 98,7% A Lexus a legmegbízhatóbb márkaként tartja magát az első helyen; autói nagyon kevés hibát szenvedtek, és gyakorlatilag minden munkát ingyen végeztek. ...
 • 2: Dacia - 97,3% ...
 • =3: Hyundai - 97,1% ...
 • =3: Suzuki - 97,1% ...
 • =5: Mini - 97,0% ...
 • =5: Toyota - 97,0% ...
 • 7: Mitsubishi - 96,9% ...
 • 8: Mazda – 95,9%

Melyik országban gyártják a legjobb autókat?

Tíz ország a legjobb minőségű autókkal
 1. Németország. Németország híres arról, hogy ikonikus autókat gyárt olyan márkáktól, mint az Audi, a Volkswagen, a BMW és a Mercedes-Benz. ...
 2. Egyesült Királyság. James Bond-rajongó vagy? ...
 3. Olaszország. Olaszország egy másik ország, amely jól ismert az iparágban a minőségi autók kínálatáról. ...
 4. USA. ...
 5. Svédország. ...
 6. Dél-Korea. ...
 7. Japán. ...
 8. India.