Jók a mennydörgős szélesfejűek?

Pontszám: 4,9/5 ( 73 szavazat )

A Thunderhead széles fejét széles körben elismerik, mint a valaha készült legjobb fix pengéjű szélesfejet . A legélesebb pengék. A legjobb minőség. Az évek során több állatot fogtak el a mennydörgőkkel, mint bármely más szélesfejű.

Melyik a legpontosabb szélesfej a piacon?

A 7 legjobb Broadhead 2021-ben a Compound Bow Hunters számára
 • A legjobb fix pengéjű széles fej: Iron Will SB125. Ár ellenőrzése. ...
 • (Nakkendő) Legjobb fix pengéjű széles fej: Wasp Mortem. Ár ellenőrzése. ...
 • Legjobb ár-érték arány: NAP Thunderhead 125. Ár ellenőrzése. ...
 • A legjobb mechanikus szélesfej: Rage Hypodermic Trypan NC. ...
 • Montec M3 125...
 • TruGlo Titanium nagy játék. ...
 • NAP DK125.

Mi a leghalálosabb Broadhead?

Az Annihilator Broadheadeket úgy tervezték, hogy azok a valaha gyártott leghalálosabb, legerősebb, igazi repülő széles fejek legyenek. Egy új forma, amely meghatározza a szélesfejű hatékonyság fejlődését, hogy etikusan fogadhassuk a játékot íjjal vagy számszeríjjal.

Hol készülnek a Thunderhead szélesfejűek?

USA-ban készült . A Thunderhead Nitro egy 100%-ban amerikai gyártmányú fix penge szélesfejű, 3 ultraéles pengével, amelyek 1 1/16 hüvelykes vágási átmérőt biztosítanak.

Mi a 10 legjobb szélesfejű?

 • NAP Thunderhead Broadheads - Per 5. Cabela's Amazon.
 • Muzzy 4 pengéjű széles fejek. Cabela Amazonja.
 • G5 Striker hárompengés széles fej. ...
 • Magnus Stinger BuzzCut négypengés széles fejek. ...
 • Magnus Stinger kétpengés szélesfejű 100 szem. ...
 • WASP Jak-Hammer SST Broadheads. ...
 • NAP Spitfire 3 lapátos mechanikus széles fejek. ...
 • Ramcat Broadheads.

Nap Thunderhead Broadhead teszt

25 kapcsolódó kérdés található

A mechanikus vagy a rögzített széles fejek jobbak?

Ez a tanulmány kimutatta, hogy a mechanikus széles fejeket használó íjvadászok felépülési aránya magasabb volt, mint a rögzített pengéket használó vadászoknak. Ráadásul nézze meg a vágási átmérőket ezeken a gépeken, néhányan vitatkoznak, és az összes véres promóciós videót. Nem látja azokat az óriási lyukakat a rögzített pengéknél.

Milyen szemű Broadhead-et használjak?

Az iparági szakértők 100 gr-t ajánlanak. széles fejek karbon és könnyű alumínium tengelyekhez és nehéz alumínium tengelyekhez, 125 gr. fejek. Miután eldöntötte, hogy milyen súlyú és stílusú széles fejet szeretne használni, Önnek kell felállítania és beállítania íját a valódi szélesfejű repüléshez.

A Rage szélesfejűeket az USA-ban gyártják?

Ez a paradigmaváltó termék gyorsan piacvezetővé vált, és csatlakozott hozzá a szabadalmaztatott Rage szélesfejűek egyre növekvő családja, amelyek mindegyikét az Egyesült Államokban tervezték amerikai feltalálók , és büszkén gyártják a FeraDyne szakképzett mesterei Wisconsinban.

Melyik a leghalálosabb Crossbow Broadhead?

Ez az új 6.5 BleedMore – egy rugós terhelésű, 2 pengéjű mechanikus szélesfej, amelyet kifejezetten az új, nagy teljesítményű számszeríjakkal való használatra terveztek. Elképesztő, 6½ hüvelykes vágási átmérővel rendelkezik, amely messze a legnagyobb a gyártásban lévő széles fejek közül.

Mit jelent a FOC a nyilak esetében?

A FOC a Front of Center egyensúlypont rövidítése . Ez a mérés a nyílban használt komponensek relatív tömegéből adódik: tengely, betét, hegy, hajlítás és hornyolás. A megfelelően kiegyensúlyozott nyíl 7 és 15% között van.

Mennyit nyom egy 100 szemű széles fej?

Tehát egy 100 szem széles fej valamivel több, mint 1/4 uncia? Gramról szemre könnyebb? 1 fontban 7000 gabona van, így 7000-et elosztunk 16-tal, és 437,5 gabonát kapunk unciánként.

Célba tudsz lőni Rage szélesfejűt?

Nincs probléma . Néhányszor belőttem őket a 3/D céltábláimba gyakorlás céljából, ismét semmi probléma.

A Muzzy trokárok úgy repülnek, mint a mezei hegyek?

Muzzy Trocar a 14 számszeríj közül 12- nél úgy teljesített, mint egy terepcsúcs. ... A Shuttle T-LOC a Muzzy Trocarhoz kötve úgy repül, mint egy terepcsúcs a 14 számszeríj közül 12-n, és egy igazi fix pengéjű szélesfejű is.

Milyen szemű nyilat lőjek szarvasra?

Úgy gondolom, hogy egy jó átlagos vadásznyilnak 6-8 grain per font íjsúlyba kell esnie, a könnyebb íjaknál pedig talán még közelebb a 9-10 grain per fonthoz. Egy tipikus 60 font. íjnak a 360-480 szemcsés tartományban kell lennie, egy 70 fontnak. íj a 420-560 szemcsés tartományban.

Hol található a New Archery Products?

ÚJ ÍJÉSZETI TERMÉKEK - 7500 Industrial Dr, Forest Park, IL - Telefonszám - Yelp.

Úgy repülnek a Rage szélesfejűek, mint a mezei pontok?

Igen, egy hangolt íjból a Hypo-k úgy repülnek, mint a tereppontok . A hangolt íjból lehetőség van fix pengerepülésre is, mint tereppontok.

Melyik cég a Rage broadheads tulajdonosa?

Az eladás feltételeit nem hozták nyilvánosságra. A Feradyne számos szabadtéri tevékenységgel foglalkozó cég tulajdonosa, köztük a Rage Outdoors, amely a hátulra telepíthető, bővíthető Rage Broadhead-et, az új Rage Cage tegezt és a Nockturnal márkájú világító kagylót gyártja.

Használhatsz rage számszeríjat egy normál íjban?

Azt mondták, hogy a vágási átmérőn kívül nincs különbség a számszeríj fejek és a szokásos széles fejek között, és sikeresen alkalmazták a számszeríjfejeket összetett íjjal a tesztelés során. Jó hír számomra!

Mi történik, ha egy nyíl túl rövid az íjhoz?

A hajlítás, az úgynevezett „ íjász paradoxona ”, akkor fordul elő, amikor egy nyilat kiengednek az íjból. ... A gerinc erősségét az íj húzósúlyához kell igazítani. Ha a nyilaid túl enyhén vagy erősen ki vannak forgatva az íjhoz, az „íjász paradoxon” mozgása szélsőséges lesz, ami a nyílvessző rossz repülését és a pontosság elvesztését eredményezi.

Széles fejjel kell gyakorolni?

Nem, széles fejekre lősz, és jóval a szezon előtt kell velük gyakorolnod . A modern széles fejek sokkal konzisztensebben repülnek, mint az elmúlt évtizedekben, de az íj sebessége is gyorsabb. Gyakoroljon széles fejével, hogy egyenesen repüljön, különösen, ha fix pengéjű széles fejeket lő.

Ugyanúgy repülnek a szélesfejűek, mint a mezei pontok?

De a mechanikus széles fejek marketingesei következetesen azt mondták a fogyasztóknak, hogy termékük úgy repül, mint egy terepi pont . Bár igaz, hogy egyes mechanikus szélesfejű márkákhoz hasonló alakú „gyakorlati pont” tartozik – ami annak beismerésének tűnik, hogy nem repülnek ugyanúgy, mint a terepi pontok –, mások nem.

Miért illegálisak a szögesfejűek?

A rendelet célja a szélső lövésekkel sújtott állatok védelme . Ha a széles fej szögesre van vágva, az megnehezíti az állat számára, hogy vagy a fogaival húzza ki, vagy hogy a széles fej kidolgozza magát, vagy egy fához vagy keféhez dörzsölve távolítsa el.

Mi a 3 alaptípusa a szélesfejűeknek?

A széles fejeknek három alapvető típusa van: rögzített pengék, eltávolítható pengék és mechanikus (bővíthető) pengék . Minden széles fejnek, típusától függetlenül, élesnek, tartósnak kell lennie, és illeszkednie kell az Ön felszereléséhez és a vadászott vad méretéhez.

A mechanikus széles fejek meghibásodnak?

A mechanikus széles fejek meghibásodnak, mert a kések az ütközés előtt kinyílnak, vagy egyáltalán nem nyílnak ki . Öt éve használom a Jak-Hammert, és soha nem volt probléma a telepítéssel. ... A különbség az, hogy keményen kell keresgélnie, hogy megtalálja az esetet, amikor egy Jak-Hammer nem végzi el a munkáját.