A cowley testvérek még mindig futballmenedzsmentben dolgoznak?

Pontszám: 4,8/5 ( 47 szavazat )

A Portsmouth Football Club örömmel jelenti be, hogy Danny Cowley marad a Pompey vezetőedzője, miután új, hosszú távú szerződést kötött. Öccse, Nicky is aláírt egy szerződést, hogy továbbra is helyettes vezetőedzőként töltse be szerepét.

Hol van a Cowley testvérek vezetősége?

2019. szeptember 9-én Cowley elhagyta Lincolnt, hogy a Huddersfield Town új menedzsere legyen. Ő és asszisztense Nicky hároméves szerződést írt alá.

Kit irányítanak a Cowley testvérek?

A Cowley fivérek korábban a Concord Rangerst és a Braintree Townt irányították, mielőtt 2016-ban átvették volna a Lincoln irányítását – ahol hatalmas sikereket értek el –, beleértve a két feljutást, egy EFL Trophy címet 2018-ban, valamint a csapatot az FA-kupa negyeddöntőjébe 2017-ben.

Ki irányítja a Portsmouth FC-t?

2003-ban tértek vissza az élvonalba, hét évet élvezve a Premier League-ben. Pompey 2008-ban másodszor nyerte meg az FA-kupát, 1-0-ra legyőzve a Cardiffot, és 2010-ben ismét második lett. Jelenleg Danny Cowley irányításával a klub a Sky Bet League One-ban versenyez.

Ki az MK Dons menedzsere?

Liam Manning befutott a favorit pozícióba, hogy átvegye az MK Dons menedzserei posztját. A 35 éves játékos jelenleg a belga másodosztályú Lommel menedzsere, 2020 augusztusában vette át a posztot.

Testnevelő tanároktól futballmenedzserekig | A Cowley testvérek | A futball valódi történetei

35 kapcsolódó kérdés található

Ki a Lincoln City menedzsere?

Üdv újra Michael! A Lincoln City szurkolói a lehető legjobb hírt kapták ezen a héten, mivel Michael Appleton menedzser az új szezon előtt visszatért az edzéshez, miután hererákot diagnosztizáltak nála.

Ki az Ipswich menedzsere?

Az Ipswich Town főnöke, Paul Cook valószínűleg úgy fog belemenni a következő szezonba, hogy nem ad egy segédmenedzsert az edzőcsapatához, úgy tudjuk. A kékek szombaton visszatértek a szezon előtti edzésbe, hogy megkezdjék a hathetes kemény munkát, ami augusztus 7-én, a Morecambe elleni első meccsig vezetett a League One-szezonban.

Kié a Lincoln City?

A Lincoln City Holdings Ltd. a klub kibocsátott törzstőkéjének 81,49%-át birtokolja. A Sportvest Capital LLP 35,69%-os tulajdonosa a Lincoln City Holdings Ltd.-nek. A Sportvest Capital LLP három magánszemély – Clive Nates, Sean Melnick és Ashley Mendelowitz – tulajdonában van.

Hány éves Michael Appleton?

A Lincoln City menedzsere, Michael Appleton elárulta, hogy hererákot diagnosztizáltak nála. A 45 éves játékost, aki korábban a West Bromban, a Portsmouthban, a Blackpoolban, a Blackburnben és a Leicester Cityben dolgozott, meg kell műteni, és szabadságot vesz ki.

Ki a Sunderland új futballmenedzsere?

A Sunderland Lee Johnsont nevezi ki vezetőedzőnek A Sunderland a Bristol City korábbi menedzserét, Lee Johnsont nevezte ki új vezetőedzőnek – jelentette George Caulkin és Holly Percival. Johnson 2023 júniusáig kötött szerződést, és átveszi a csapat irányítását, amikor szombat délután a Wigan Athletic ellen lép pályára.

Ki a Sunderland FC új menedzsere?

A Sunderland 2023 nyaráig kötött szerződéssel Lee Johnsont nevezte ki vezetőedzőnek. A 39 éves Bristol City korábbi menedzsere betölti Phil Parkinson menesztése miatti űrt, és egy megújult hierarchia részévé válik, amelyben az újonnan beiktatott sportigazgató, Kristjaan Speakman szerepel.

Kié az MK Dons?

A klub tulajdonjoga: A Milton Keynes Dons Ltd. 100%-ban az InterMK Group Ltd. tulajdona, amely teljes egészében Pete Winkelman tulajdonában van.

Ki az MK Dons elnöke?

A Milton Keynes Dons elnöke, Pete Winkelman utoléri az iFollow MK Donst, hogy megvitassák a közelmúltbeli eseményeket a Stadium MK pályáján és azon kívül...

Utálják az MK Donokat?

Az MK Donst felvette a világ 10 leggyűlöltebb futballklubja listájára egy nemzeti rádió. ... Nos, a Karl Robinson távozása után jelenleg menedzser nélküli Dons a világ legnagyobb sportrádiója szerint a hetedik leggyűlöltebb klub .

Mennyit ér a Portsmouth?

A Disney korábbi vezérigazgatója, Michael Eisner befejezte a Portsmouth átvételét. Az Eisner vezette Tornante Company május óta végezte átvilágítását, de mostanra véglegesítette az 5,67 millió GBP értékű League One-os klub megvásárlásáról szóló megállapodást.

Miért hívják Pompeiusnak a Portsmouth-t?

1781-ben néhány portsmouthi tengerész felmászta Pompeius oszlopát Alexandria közelében, és „Pompeius fiúk” néven vált ismertté. A Portsmouth-i Királyi Haditengerészettel kapcsolatos pompa és ceremónia vezetett a „Pompey” becenév elfogadásához. A „tetű” egy régi szóból származik, ami arra utal, hogy a Chatham által irányított hajók tetvesek voltak.

Hogy hívják a Portsmouth rajongókat?

Miért hívják a portsmouthi rajongókat „ korcsolyának ”? Az 1987–88-as szezon óta a portsmouthi szurkolókat „Skates” néven ismerik déli parti kollégáik, miután a sértést nem hivatalosan a Saints The Ugly Inside című fanzine által 1988-ban összeállított listáról választották ki.

Michael Appleton irányította a Blackpoolt?

2011. november 10-én Appleton megszerezte első menedzseri kinevezését a Portsmouthban, majd alig egy évvel később a Blackpool menedzsere lett. ... Alig több mint két hónap Blackpool menedzsere után otthagyta posztját a Seasidersnél, hogy 2013 januárjában átvegye a Blackburn Rovers irányítását.