A cowboy-drogosok még együtt vannak?

Pontszám: 4,2/5 ( 25 szavazat )

A Cowboy Junkies 16 stúdióalbumot és öt élőalbumot rögzített, és 2020-ig továbbra is aktívak maradnak .

A Cowboy Junkies még mindig turnézik?

A Cowboy Junkies jelenleg 4 országban turnézik, és 14 közelgő koncertje van. Következő turnéjuk a buffalói Babeville állambeli Asbury Hallban lesz, utána pedig a kenti The Kent Stage-ben lesznek.

A Cowboy Junkies kanadaiak?

Az 1980-as és 1990-es évek egyik legnépszerűbb kanadai bandája, a Cowboy Junkies két platina- és három aranylemezzel rendelkezik Kanadában, és több mint 5 millió albumot adott el világszerte. Bekerültek a Canadian Music Industry Hall of Fame és a Canadian Music Hall of Fame tagjai közé.

Margo Timmins házas?

Torontóban él férjével, Graham Hendersonnal és fiukkal, Ed. Azonban ideje nagy részét szereti a 100 éves parasztházukban tölteni Gray megyében, Ontario államban. 1988-ban férjhez ment Graham Hendersonhoz.

Honnan kapták a Cowboy Junkies nevét?

A banda neve egyszerűen véletlenszerű választás volt, amikor közeledtek első fellépésükhöz , de tökéletesen tükrözi a hangzásukat.

Cowboy Junkies – Élni annyi, mint repülni (hivatalos hanganyag)

33 kapcsolódó kérdés található

Kik vannak a Cowboy Junkiesben?

Ez a négy nagyszerű kanadai zenész – Margo Timmins énekes, Alan Anton basszusgitáros, Michael Timmins gitáros-dalszerző és Peter Timmins dobos – a szakmában eltöltött több mint 30 év után is állandó harcos marad.

Mi történt Cowboy Mouth-al?

A 2000 -es csalódást keltő albumeladások után a kiadójuk kihagyta őket, de a bandának azóta sikerült az élő fellépésekre és a független kiadók kiadásaira koncentrálni. 2011-ben a zenekar bekerült a Louisiana Music Hall of Fame-be.

Ki tette Sweet Jane-t?

A "Sweet Jane" az amerikai rockzenekar, a Velvet Underground dala; megjelenik negyedik stúdióalbumukon, a Loaded. A dalt Lou Reed, a zenekar vezetője írta, aki szólóművészként továbbra is beépítette a darabot élő előadásokba.

Ki a Cowboy Junkies énekese?

Ebben a három testvérből – Peter Timmins dobosból, Margo Timmins énekesből, Michael Timmins dalszerző/gitárosból – és Alan Anton basszusgitárosból álló társulatban a leglenyűgözőbb elem a hangkeverékben a csábítóan lágy, elegáns énekes, Margo Timmins.

Ki az a Michael Timmins?

Michael Timmins – igazgató, vállalati megoldások vezetője, piacok – Lloyds Banking Group | LinkedIn.

A Cowboy Junkies Sweet Jane címlapja?

A "Sweet Jane", a Velvet Underground klasszikus feldolgozása, amely az 1969-es élő változat alapján készült , a Cowboy Junkies második független albumának, a The Trinity Sessionnak a száma volt. A dal hozzájárult ahhoz, hogy a banda lemezszerződést kötött az RCA-val, aki kiadta az albumot egy nagy kiadónak, és a "Sweet Jane"-t a banda első kislemezeként csatolta.

Miről szól a cowboy szája?

Cselekmény. A darab Slimről és Cavale-ről szól, két törekvő rocksztárról, akik együtt élnek bűnben . Cavale fegyverrel elrabolta Slimet, és meghatározatlan ideig fogva tartotta a motelszobájában; ketten egymásba szerettek annak ellenére, hogy felesége és gyermeke van Brooklynban.

Hány éves Fred LeBlanc?

Fred LeBlanc (Cowboy Mouth) rockénekes-zenész 53 éves.

A Cowboy hivatás?

Nincs hiány azokból, akik cowboyok akarnak lenni. A szakma nagyon különleges hírnévvel bír ; eltér a többi munkától, de lehet kemény munka, hosszú órákkal. Emellett sok cowboyt nem fizetnek túl jól. Veszélyes munka is lehet.

A Sweet Jane című dal a drogokról szól?

A Sweet Jane a heroin kódja , és a dal különböző életmódot folytató emberek közösségeiről szól, akik mindannyian keresnek valamit. A dolgot keresve. A költészet és a zene életét élő művészek. A bankokban és vállalkozásokban dolgozó emberek az ütemterv és a szabályok korlátai között ragadtak.

Mi az a Velvet Underground?

Lou Reed és John Cale egyik barátjának, az avantgárd filmrendezőnek, Tony Conradnak állítólag volt egy példánya Leigh könyvéből, amelyet megtaláltak. A cím tetszett nekik, mert egy underground mozi képét idézte , és ezt választották újonnan alakult zenekaruk nevének.