A scarpa csizma jó?

Pontszám: 4,9/5 ( 53 szavazat )

Míg a Scarpa kényelmes cipőket és csizmákat gyárt , egyes véleményezők úgy találták, hogy a merevség némi fájdalmat okozhat a lábában egy hosszú túrás nap után. Mások sokkal kényelmesebbnek találták a Scarpát, mint egy hagyományos hegyi csizmát. ... Sok hegymászócipő-gyártó cég arról szerez hírnevet, hogy túl keskeny csizmát készít.

A Scarpa jó márka?

A Scarpa egy világszerte elismert olasz márka , amely a minőséget tartja a legfontosabbnak. A termékek tartósak és maximális kényelmükről ismertek. Figyelembe véve a kínált termékek széles választékát és a sok pozitív vásárlói véleményt, úgy gondoljuk, hogy a Scarpával nem tévedhet.

A Scarpa csizmát Kínában gyártják?

SCARPA – A SCARPA 1938-ban indult az olaszországi Asolo/Montebelluna régióban, ahol ma is található a központja. Sok hegymászó és csúcskategóriás cipőjüket Olaszországban készítik, és minden cipőjüket a SCARPA alkalmazottai készítik Európában .

Mennyi ideig bírja a Scarpa csizma?

A túrabakancsok általában 500-900 mérföldet bírnak a lábbeli minőségétől, mennyit használtuk és a tereptől függően, amelyen rendszeresen túrázunk. Könnyű túrafutóknál körülbelül 500 mérföld, a kopásálló csizmáknál pedig ennek duplája számíthat.

Kényelmes a Scarpa cipő?

A Scarpa Mojito egy stílusos, minimálisan párnázott megközelítési cipő, amely ellenáll a sziklás bántalmazásnak. Bár nem szeretnénk hosszú utakat kirándulni vagy nagy terhet cipelni ezekkel, kényelmesek és könnyűek a sima terepen történő rövid utakhoz a sziklákhoz és onnan vissza.

Belső megjelenés: Scarpa Terra GTX

38 kapcsolódó kérdés található