Mursel és Anna még együtt vannak?

Pontszám: 4,2/5 ( 74 szavazat )

Nyelvi akadályuk ellenére a nebraskai bennszülött és Mursel gyorsan egymásba szerettek a közösségi médián keresztül a méhek iránti kölcsönös szeretetük miatt. Miután Anna meglátogatta Törökországban, és a páros Anna szülőföldjén házasodott össze, a 90 Day Fiancé hetedik évadának végén Anna meglátogatta Törökországban. Még mindig együtt vannak.

Mi történt Mursel-lel és Annával?

A pár felbukkant a 90 napos naplók legutóbbi epizódjában, de a részük nem volt túl jó a rajongók körében. A hetedik évad után Anna és Mursel nagy lépéseket tesz házasságukban . ... Megdöbbentő módon ketten összeházasodtak, és most Anna és Mursel több gyereket tervez egy béranya segítségével.

Született Annának a 90 napos vőlegényből?

A 90 Day Fiancé öregfiúk 2020 júliusában üdvözölték első közös gyermeküket . „Üdvözlöm a világban, hercegnőm” – írta az újdonsült anyuka egy kórházi fotót annak idején az Instagramon. „Tele vagyok szeretettel és boldogsággal, hogy az életemben vagy. Istentől kapott ajándékom 2020. július 28-án született.”

Annának és Murselnek vannak babái?

Most végre megkapták a tojásokat, úgy tűnik, körülbelül 10 vagy 11 hónap múlva a 90 napos vőlegénypár, Anna és Mursel találkozik saját babájával . Mursel Mistanoglu és Anna Campisi nagyon valószínűtlen párnak tűnt, amikor először megérkeztek a TLC-re.

Hány éves Anna és Mursel?

Anna és Mursel az interneten ismerkedett meg egy méhészkedést kedvelő csoportban. Mindketten 38 évesek , hosszabb beszélgetés után döntöttek úgy, hogy találkoznak.

90 napos vőlegény frissítés Annáról és Murselről (elvált?)

35 kapcsolódó kérdés található

Mit csinál Anna a 90 napos vőlegényből?

A „Szépség és a méhek méz ” nevű mézüzlete termékeit is megosztja. Szenvedélyes méhészként mézes lekvárokat, méhviaszgyertyákat, testápoló rudakat, szappanokat, cukorkákat, ékszereket és még sok mást árul.

Taniának és Synginnek gyereke született?

90 napos vőlegény: Az újdonsült anyuka, Tania megmutatja növekvő babáit Synginnel . ... Ennek ellenére sok TLC-rajongó még mindig tudni szeretné, mikor születik végre Tania és ketyegő órája a dél-afrikai Synginnel. Kiderült, hogy a 90 napos vőlegény sztárja már anya!

Nicole hozzámegy azanhoz?

Annak ellenére, hogy a találgatások szerint a pár felmondhatta a kilépést, Nicole 2020 októberében az Instagramon elárulta, hogy ő és Azan még mindig eljegyezték egymást . Kevesebb mint egy évvel később azonban Nicole elmondta nekünk, hogy a párnak hivatalosan vége. „Azan és én úgy döntöttünk, hogy külön utakon járunk.

Chantel és Pedro még együtt vannak 2020-ban?

Amikor először találkoztunk Chantel Everettel és Pedro Jimenóval a 90 Day Fiancé című filmben, úgy tűnt, kudarcra vannak ítélve. De ahogy telnek az évek, komoly akadályokat is leküzdöttek, és úgy tűnik, hogy a pár még ma is erős a születésnapjára készült új közös fotó alapján!

Tim és Melyza még együtt vannak 2020-ban?

A Discovery+ 90 Day Fiancé: The Other Way Strikes Back 2021. január 3-i epizódjában Tim megerősítette, hogy szakított Melyzával. – Nos, mióta utoljára láttál minket, én és Melyza nem vagyunk együtt, és azóta sem a legjobbak a dolgok közöttünk. ... A dráma miatt Tim szakított Melyzával.

Russ és Paola még együtt vannak 2020-ban?

A 90 napos vőlegény, 1. évad párja, Paola és Russ Mayfield nyolc év házasság után szünetel . Miután a pletykák arról szóltak, hogy a pár szakított, mivel a legutóbbi tweetjei szerint nem minden volt rendben a házasságukban, Paola menedzsere megerősítette, hogy szünetet tartanak.

Kit deportáltak 90 napos vőlegény miatt?

A '90 nap vőlegénye' sztárját, Larissa Dos Santos Limát a bevándorlási és vámhatóságok szabadlábra helyezték. A 90 napos vőlegény sztárját, Larissa Dos Santos Limát szombaton őrizetbe vette az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámhivatala – erősítette meg ET.

Miért rúgták ki Larissát 90 napos vőlegényre?

A 90 napos vőlegény egykori sztárja, Larissa Dos Santos Lima lesújtotta a TLC-t, amiért „megszellőztette” történetét, miután kirúgták a hálózatból a CamSoda felnőtteknek szóló streaming-oldallal való kapcsolata miatt . ... Ezt ugyanattól a hálózattól fogadtam el, amelyik néhány bűnözőt és felnőtt szórakoztatót is sugárzott” – folytatta a coloradói lakos.

Dávidnak és Annie-nek gyereke született?

A 90 nap vőlegény sztárjainak Instagram-rajongóit pedig meglepetés érte nemrég, amikor David bejelentette, hogy végre babát adott Annie-nak ! ... Nos, ma hazavittük az új babánkat.” De sajnos David csak tréfálkozott több mint 491 ezer Instagram-követőjével, miközben a poszton Annie egy nagy plüssmacit tartó képe volt.

Syngin és Tania még együtt vannak 2020-ban?

Annak ellenére, hogy románcuk különböző szakaszaiban megállás nélküli drámán mentek keresztül, Tania és Syngin még mindig együtt vannak . A pár a 90 Day Bares All spinoff március 28-i epizódjában még a fűszeres szexuális életükről is étkezett.

Natalie-nak és Mike-nak vannak babái?

Amikor Mike és Natalie visszatért, hogy elmeséljék szeretet nélküli történetüket a TLC show 8. évadában, néhány rajongó megdöbbent, amikor még mindig együtt látták őket, mivel mások már tudták, hogy házasok. ... De a 90 Day Fiancé 8. évadában nem születtek babák , mígnem Trish megkérdezte Natalie-t a HEA-val kapcsolatos terveiről.

Michael és Angela még mindig együtt vannak 2021-ben?

Angela megerősíti, hogy ő és Michael még mindig egy pár . Hullámvasúti kapcsolatuk ellenére úgy tűnik, Angela és Michael még mindig együtt vannak. Úgy tűnik, hogy a pár internetes jelenléte továbbra is összefonódik, mivel megosztanak egy Instagram-oldalt és egy Cameo-fiókot.

Mivel foglalkozik Anna Campisi?

A méhek, a méz és a természet iránti szeretetéből Campisi három évvel ezelőtt megalapította a Beauty and the Bees Honey -t. 15 kaptárát tartja karban Bellevue-ban és Murray-ben, Nebraska államban. Elkezdte árulni a helyi mézet, most pedig testápolót, szappant, édességet, ékszereket és egyebeket kínál. A TLC „90 Day Fiancé” című műsora vasárnaponként 19 órakor kerül adásba

Anna és Mursel 90 napos vőlegényen házasodtak össze?

Anna és Mursel a 7. évad végén házasodtak össze Nebraskában annak ellenére, hogy Mursel rövid időre visszatért Törökországba, mert szülei szigorú muszlim hitük miatt nem helyeselték, hogy Annának három fia legyen egy korábbi kapcsolatából.

Brittany és Yazan még mindig együtt vannak 2020-ban?

Bár a sorozat 2020. novemberi fináléja idején együtt voltak, Brittany végül visszaköltözött szülőhazájába, Floridába, míg Yazan Jordániában maradt . A 90 Day Bares All januári premierjére Brittany és Yazan szétváltak.

Larissa elhagyta 90 napos vőlegényét?

Vége. A 90 napos vőlegény sztárja, Larissa Dos Santos Lima megerősítette, hogy ő és Eric Nichols hivatalosan is felmondták a kibékülésük után .

Eric és Larissa még együtt vannak 2020-ban?

véget ért az 5. évad. Colorado Springsbe költöztek, és gyakran tettek fel közös képeket az Instagramra. 2020 novemberében azonban Larissa hivatalosan bejelentette, hogy szakít Eric -kel, de 2021 februárjában, Valentin-napon kibékült vele.

Ki Larissa új barátja?

A 90 napos vőlegény öregfiúja, Larissa Dos Santos Lima újbóli barátja, Eric Nichols „először találkozik a gyerekeivel”, amikor szülőhazájába, Brazíliába utaznak – mondja egy bennfentes, kizárólag az In Touch-nak.

Elkapta Larissát az ICE?

Míg a rajongók mindig azon töprengtek, hogy Larissa vajon miért van még mindig az Egyesült Államokban a bonyodalmak közepette, az ICE letartóztatta, és néhány órával később kiengedte az őrizetből, még hamisításról szóló pletykákra is felröppent. Nem sokkal később Larissa felfedte, hogy halálos fenyegetéseket kapott, és felhívta az embereket, mert azt mondták, ez egy reklámfogás.

Nicole és Azan még mindig együtt vannak 2021-ben?

Hírességek 2021-ben „Azan és én úgy döntöttünk, hogy külön utakon járunk. Nagyon szerettük és tiszteltük egymást, de nem voltunk hibáink nélkül. Sajnos már nem folytathatjuk együtt utunkat ” – nyilatkozta a 27 éves Nicole a Us Weeklynek július 12-én, hétfőn.