Murdoch és Julia még mindig együtt vannak?

Pontszám: 4,6/5 ( 73 szavazat )

8. évad. A sorozat 100., Szent Házasság, Murdoch! epizódjában William és Julia végre összeházasodnak , és a 20. század fordulójának rejtélyeket megoldó modern házaspárjává válnak. Szent Házasság, Murdoch!

Dr. Ogden elhagyta a Murdoch rejtélyeket?

Ogden nem tér vissza dolgozni a hullaházba a 4. évad elején, de Murdoch ír neki, hogy segítsen megoldani egy esetet. ... Az 5. évad elején (Vissza és balra) azonban felmondja munkaviszonyát a City Morgue-ban, és saját magánpraxist indít Torontóban, a munkát pártfogoltjára, Dr.

Julia Ogdennek van valaha babája?

Julia Ogden (Helene Joy) elveszíti kisbabáját . Ő és férje, Det.

Helene Joy még mindig szerepel a Murdoch rejtélyekben?

Ennek eredményeként Joy-t felvették a szerepre, és 2008 óta játszotta ezt a folyamatos karaktert a Murdoch rejtélyek című időszaki detektívdrámában.

Mi történt Murdoch és Julia babájával?

Nagyon sok Murdoch Mysteries-rajongó akarta, hogy William és Julia saját kisbabájuk szülei legyenek. Sajnos ez nem fog megtörténni. Legalábbis nem a közeljövőben. Ez volt a szomorú valóság a „Shadows are Falling” című filmben, amikor Julia elvesztette a babát egy vetélés következtében, így a házaspár összetört.

A 20 legjobb William & Julia Kisses.

31 kapcsolódó kérdés található

Julia terhes a Murdoch-rejtélyekben?

Miután a 9. évadban elveszítették örökbefogadott kisfiukat, majd a 10. évad vége után majdnem elveszítették egymást, William és Julia először várandós szülők lesznek a 11. évadban . "Mindazok után, amin keresztülmentünk, ez olyan, mint egy álom – mondja Julia Williamnek.

George Crabtree megházasodik?

A 12. évadban George Crabtree-t és Effie Newsome-ot összehozza Ruth Newsome második kísérletében, hogy George párkeresője lehessen, és ez ismét visszaüt – zsarolással és komikus balhéval. A 13. évadra a George-Effie kapcsolat kiteljesedett, de nem házasodott meg.

A Murdoch Mysteries visszatér 2022-ben?

A Murdoch Mysteries hivatalosan is megújult a CBC televízión a 15. évaddal, amely meglepően 24 epizódot kínál egyetlen évadban, és a CBC-n a szokásos műsoridőben, 2021. szeptember 13-án kerül bemutatásra, az Egyesült Királyságban pedig másnap, 14-én kerül adásba; Várhatóan 2022 elején kerül adásba a műsor az Egyesült Államokban ( ...

Ki hagyja el a Murdoch Mysteries-t?

Ez a Murdoch Mysteries Dr. Emily Grace – más néven Georgina Reilly – útjának vége. 64 epizód után Dr. Grace úgy döntött, hogy elhagyja Torontót Londonba, és lehetőséget kapott a továbblépésre…

Kihez megy feleségül George Crabtree?

A 11. évad fináléjában George valóban megkéri Nina Bloomot , hogy vegye feleségül, miután úgy döntött, hogy visszatér a párizsi Moulin Rouge-ba (1109. ep.).

Murdochnak és Juliának van gyereke?

Így Williamnek és Juliának már nincs gyereke . A hétfői legutóbbi epizód szívszorító volt azoknak a rajongóknak, akik szerették szülőként látni a sorozat főszereplőit.

Ki lőtte le Juliát a Murdoch-rejtélyekben?

Kiderült, hogy Eva Pearce volt az a zaklatott fiatal nő, aki rajongott kedvenc tévényomozónkért, és nem csak Julia meggyilkolását kísérelte meg, hanem Murdochot is elrabolta, és gyermeke megszületését tervezte.

Miért hagyta el Dr. Emily Grace a Murdoch rejtélyeket?

64 epizód után Dr. Grace úgy döntött , hogy elhagyja Torontót Londonba, és lehetőséget kapott a szüfrazsett mozgalom előmozdítására . A hétfői „Double Life” távolról sem egy bejáratott epizód, Emily barátnőjének, Lillian Mossnak a halálát, valamint azt a felfedezést, hogy kalandos életet élt más néven.

Mi történt Julia első férjével a Murdoch-rejtélyekben?

Darcy akkor lép fel utoljára, amikor James Gillies agyonlövi és megöli . Juliát a gyilkosság vádjával vádolják.

Lesz-e a Murdoch Mysteries 14. évada?

A Murdoch Mysteries hivatalosan is megújult a CBC televízión a 14. évaddal , amelyet 2020. május 12-én jelentettek be. 2020. augusztus 11-től Torontóban zajlanak a 11 új epizódból álló, elismert egyórás sorozat forgatása, amelyet 2021. január 4-én mutattak be. A CBC TV-t, és követte a CBC Gem streaming szolgáltatás.

Crabtree még mindig a Murdoch rejtélyeken szerepel?

A Murdoch Mysteries 11. évadának fináléjának jó híre az volt, hogy William Murdoch és Julia Ogden még mindig együtt vannak. Nina Bloom és George Crabtree nem. ...

Murdochnak és Juliának gyereke van a 13. évadban?

Nagyon sok Murdoch Mysteries-rajongó akarta, hogy William és Julia saját kisbabájuk szülei legyenek. Sajnos ez nem fog megtörténni . ... Ez volt a szomorú valóság a „Shadows are Falling” című filmben, amikor Julia elvesztette a babát egy vetélés következtében, így a házaspár tönkrement.

Crabtree börtönbe kerül?

George Crabtree börtönben van Archibald Brooks meggyilkolása miatt . ... A 9. évad premierjében, miközben George Crabtree volt rendőrtiszt keményen kiáll Edna Brooks bántalmazó férjének meggyilkolásáért, Murdoch és Higgins felkeresi Edna régi lakását, egy nemrégiben elkövetett betörés helyszínét.

Mi történt John Brackenreiddel?

Brackenreid úgy véli, hogy McWorthy lelőtte Johnt, és gyilkosságra vádolta. Megragadja a fegyvert, és úgy dönt, hogy utánamegy. De ehelyett a szobájában találja, holtan egy ütéstől a tarkóján. A kabátja zsebében kulcsot találnak, és Miss Hart megerősíti, hogy ez tűnt el a hűtőkamrából.

Kivel köt Emily Grace?

A 9. évadban Emily úgy döntött, hogy Lilliannel Angliába költözik, hogy részt vegyen az ottani erőteljesebb szüfrazsett mozgalomban. Udvarlásukat végül felfedik George és a 4-es állomásház többi tagja. George érzelmes búcsúzóul elküldi Emilyt a vasútállomáson.