A 6-os vonalú pókerősítők jók?

Pontszám: 4,6/5 ( 73 szavazat )

Szuper erősítő!
A Line 6 Spider IV 15 remek erősítő kezdőknek és profiknak egyaránt. A 4 erősítős modellekkel és 6 effektussal megtalálhatja a legtöbb hangot, amit szeretne. ... A torzítás nem a legjobb, de ez így is jó erősítő. Nagyon hangos 15 watton, és könnyen hallható csoportban egy kis helyen.

A Line 6 Spider erősítők rosszak?

Jól vannak. Az igazat megvallva, már nincs olyan sok rossz erősítő . Innentől rendben van a hangzás és jobb. A Line 6 modellezők, akiket nagyon utálnak, de ha még nem ismeri az elektromos gitárt, nagyszerű módja annak, hogy hangokat emuláljon, ha együtt játszik a felvételeken, vagy kitalálja, mit szeret.

A Spider Va jó erősítő?

Ezeket a megkérdőjelezhető tervezési döntéseket félretéve a Spider V egy jó minőségű erősítő kezdőknek és otthoni gitárosoknak .

A Line 6 Spider csöves erősítő?

A Spider Valve sorozat a Line 6 modellezési technológiájának legjavát egyesíti a gitárosok régóta tartó szerelmével, a csöves erősítővel. A Bognerrel együttműködésben kifejlesztett szelepes Spiders előlapján Line 6 modellezés található, valamint egy pár 12AX7-es, hogy elkezdjék alakítani a hangot, egy csupa 6L6 teljesítményerősítő áramkörrel.

Mi az a Line 6 POD?

A Pod a Line 6 digitális gitárerősítő-modellezőinek sorozata. A podokat úgy tervezték, hogy digitálisan szimulálják az erősítőket. A legtöbb Pod tartalmaz szekrénymodelleket, és minden Pod tartalmaz effekt modelleket.

Line 6 Spider – Lehetséges, hogy a Line 6 Spider JÓL hangzik?

32 kapcsolódó kérdés található

A 6-os vonal félvezetős erősítő?

A Peavey, a Randall, a Line 6 és a Blackstar is jó szilárdtest-erősítőket gyártanak.

Miért nem szeretik az emberek a Line 6 erősítőket?

A 6-os vonal erősítőit utálják , mert a gyűlölködőknek nem tetszik a hangjuk . De talán az Ön erősítője megfelel az Ön által játszott zenei műfajnak vagy az Ön sajátos játékstílusának. Tök mindegy. Ha tetszik a 6-os vonal hangzása, akkor hagyja figyelmen kívül a gyűlölködőket.

Hol gyártják a Line 6 erősítőket?

A 6. sor elsősorban Kínából importálja termékeit. 2013 decembere óta a Yamaha Corporation 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata.

Mennyibe kerül egy gitárerősítő?

Körülbelül 220 dollárért találhat egy elég szilárd modellező erősítőt. A jobb minőségű modellező erősítők ára akár 500 dollárra is felmegy (a teljesítménytől függően).

Hogyan csatlakoztathatom a Line 6 Spider V-t a számítógéphez?

Csatlakoztassa eszközét a megfelelő USB-csatlakozóhoz a Spider V hátulján. Csúsztassa a „SELECT” kapcsolót a „Mac/PC/Android” feliratú USB-portra. Kapcsolja be a Spider erősítőt. Android-eszköze megjelenik egy párbeszédpanel, amely megkérdezi, hogy kíván-e engedélyt adni a Spider Remote-nak a Spider Amp használatára.

Melyik a jobb csöves erősítő vagy szilárdtest?

A csöves erősítők jobbak, mint a szilárdtestek ? A cső túlhajtása sokkal simább és érzékenyebb, mint a szilárdtestes. Ezt úgy lehet befolyásolni, hogy a gitár és az erősítő közötti jellánchoz nagy nyereségű pedálokat adunk, így a játékosok sokkal nagyobb kontrollt biztosítanak a hangzás felett.

A szilárdtest erősítőknek van édes pontja?

a szilárdtest erősítők édes foltot tudnak produkálni , de ez nem olyan, mint a csöves.

A főnök Katana csöves erősítő?

Sokoldalú erősítők csöves hangzással, érzéssel és jelenléttel A Katana termékcsalád három kombinált erősítőből és egy erősítőfejből áll. ... A BOSS Waza erősítőhöz és a Roland Blues Cube sorozathoz hasonlóan a Katana erősítők is a fejlett Tube Logic megközelítést alkalmazzák a csöves erősítők kifejező hangzásának és válaszának biztosítására.

A Line 6 POD előerősítő?

Ez az érdekes kis doboz valóban képes-e utánozni a világ legnagyobb gitárerősítőinek rögzített hangját? Most, a Pod formájában, egy dedikált gitárfelvételi előerősítőt készítettek, amely ugyanazon a TubeTone modellezési technológián alapul. ...

A Line 6 Pocket POD-ban van hurok?

Pod XT Live Looper pedállal.

Az Orange erősítők jók?

A narancssárga az erősítőgyártás abszolút mestere, és ne folyamodjon ahhoz, hogy felesleges funkciókkal töltse meg őket. A közhiedelemmel ellentétben az Orange erősítők nem csak stoner rockhoz, doom metalhoz vagy bármi máshoz valók. Nagyszerűek , mert gyakorlatilag bármilyen típusú hangot tárcsázhat, amelyet nem is gondolt volna.

Lehet erősítő nélkül elektromos gitáron játszani?

Négyféleképpen játszhatsz elektromos gitáron erősítő nélkül. Bármilyen fejhallgatóval vagy hangszóróval játszhat gitáron PC-n vagy Mac -en, iPhone-on vagy iPaden, mikro-erősítővel vagy multi-effekt pedállal.

A 6-os vonal AMPLIFi megszűnt?

Ez a termék már megszűnt és ELFOGYOTT . A Line 6 AMPLIFi TT egy egyedülálló kis egység.