A klingonok erősebbek az embereknél?

Pontszám: 4,6/5 ( 65 szavazat )

Mennyire erősek a klingonok az emberekhez képest? ... A "Borderland" című fül-orr-gégész epizódban két Human Augment vesz fel egy klingon legénységet. A növekedések ötször erősebbek, mint az emberek. Tehát a klingonok több mint háromszor erősebbek, de kevesebb mint ötször erősebbek, mint az emberek .

Ki az erősebb romulánok vagy vulkániak?

Egy romulán megvan a lehetőség, hogy olyan erős legyen, mint egy vulkáni , de a tipikus romulán nem fog 24-7-ben élni a vulkáni gravitációhoz hasonlóan. A végeredmény az, hogy fizikailag egy tipikus romulán minden bizonnyal átlagosan gyengébb lesz, mint a tipikus vulkáni.

Az Orionok erősebbek az embereknél?

Fizikailag is erősebbek voltak, mint a legtöbb humanoid faj (a vulkániakat kivéve), bár izomzatukat és erőteljes felépítésüket részben a fizikai munkával töltött életüknek köszönhették. Az állóképességük is megnövekedett.

A klingonok tisztelik az embereket?

Harcbeli képességeit többnyire a klingonok másodkézből ismerik. Azt hiszem, a klingonok valószínűleg elsősorban diplomatának tekintik. Valaki, akit tisztelni kell, mint az emberek és értékeik legjobb példáját .

A klingonok gonoszak?

Bár megjelenésüket a történelemből meríthetik, ezek az új, ellenséges klingonok alantas buzgók és könyörtelenül gonoszak – nyilvánvalóan az Iszlám Állammal való összehasonlításhoz. Egyszerűen az ellenségünk: nincsenek közös értékeink, lesben állnak, és az első epizódokban lankadatlan erőszakkal reagálnak.

Egyes klingonok gyengék, mások pedig erősek.

45 kapcsolódó kérdés található

Miért ellenségek a klingonok?

Worf (Michael Dorn) szerint Kirk és Koloth találkozása után a Tribble-ket a Klingon Birodalom halálos ellenségeinek nyilvánították . A Tribble populáció megfertőzte a klingonokat, és ökológiai veszélyt jelentett, amelyet el kellett törölni.

Melyik a Star Trek legerősebb versenye?

Íme a 15 legerősebb Star Trek faj, a leggyengébbtől a legerősebbig!
  1. 1 A KÉRDÉS: A mindenhatónak lenni szinte véget vet a rangsorolásról szóló vitának.
  2. 2 A VÁLTOZÁSOK. ...
  3. 3 A JEM'HADAR. ...
  4. 4 FAJ 8472. ...
  5. 5 A BORG. ...
  6. 6 A BREEN. ...
  7. 7 A Próféták. ...
  8. 8 A NACENE. ...

A Vulkán erősebb az embernél?

Fizikai erő Sisko valami olyasmit mond a vulkániakról, hogy "erősebbek és gyorsabbak közülünk bárkinél, kivéve Worfot és a genetikailag továbbfejlesztett Doktorunkat." A vulkánok háromszor erősebbek, mint az emberek . A "Borderland" című fül-orr-gégész epizódban két Human Augment vesz fel egy klingon legénységet.

Mennyit emelhet egy vulkán?

Az ULA jelenlegi nehézemelés-erősítőjét, a hárommagos Delta 4-et felülmúló Vulcan 80 000 fonttal képes lesz alacsony Föld körüli pályára, vagy akár 35 900 fontra az elliptikus geoszinkron átviteli pályákra – GTO-kra –, amelyeket a kommunikációs műholdak használnak. működő állomások 22 300 magasságban az Egyenlítő felett.

Melyik a Star Trek legerősebb frakciója?

A Romulan Csillag Birodalom az egyik legerősebb létrejött frakció, híresek az összeesküvésekről és a víz alatti üzletekről a győzelem érdekében, ez a birodalom a következő tagokat foglalja magában: Romulan. Reman.

Mennyi ideig élnek az emberek a Star Trekben?

Az átlagos emberi élettartam a Star Trekben körülbelül 100 év volt a Star Trek: Enterprise 22. századi korszakában. A Star Trek: The Next Generation 24. századi időkeretében az átlagos várható élettartam 120 évre nőtt.

A Vulcan újrafelhasználható?

A Vulcan a jövőbeni küldetések során a drága BE-4 hajtóműveket leszerelheti és visszaszerezheti. Hasonlóképpen, a Rocket Lab és a Relativity cégek is bejelentettek részleges és teljesen újrafelhasználható rakétákat .

Az emberek meg tudják csípni a vulkáni idegeket?

Azonban Garth of Izar, egy ember, sikeresen tudta használni az idegcsípést, amikor Spock képében jelent meg! ... Egészen a The Next Generation-ig nem láttuk, hogy egy sima öreg ember végezte az idegcsípést. Nos, nem akármilyen öregember, hanem Picard kapitány.

Mennyire erős a Khan Star Trek?

Emberfölötti erő : A továbbfejlesztett emberi létformaként kialakított Khan, mint minden Augment, öt ember együttes fizikai erejével rendelkezik. Legyőzhetett több klingont, és még Spockkal is meg tudott küzdeni kézi harcban.

Valódi a Vulkán bolygó?

A Vulcan /ˈvʌlkən/ egy hipotetikus bolygó volt, amelyről néhány 19. századi csillagász úgy gondolta, hogy a Merkúr és a Nap között kering. ... Számos kutatást végeztek a Vulcan után, de az időnkénti állítólagos megfigyelések ellenére ilyen bolygót soha nem erősítettek meg.

Hazudhat egy vulkáni?

" A vulkánok nem képesek hazudni ." Ez egy mítosz, amelyet a romulán parancsnok hozott fel a TOS-ban: "The Enterprise Incident". ... Itt Spock következetesen ragaszkodott ahhoz, hogy nem hazudna, hanem csak "elhagyja" vagy "túlozza" a tényeket.

Milyen színű a klingon vér?

(audiókommentár, Star Trek VI: A felfedezetlen ország (különkiadás) DVD) A klingon vért kifejezetten minősítési és cselekményi célokra színezték levendulával . Lényegében a lila vér egyértelműen idegenként akart megjelenni.

Sisko megbocsátott Picardnak?

Így talán ezen élmény után Sisko végre megbocsát Picardnak Locutusként tett cselekedeteiért . Sisko túllépett minden érzésén a Wolf 359-en az Emissary eseményei után.

Ki pusztította el a Borgot?

Miközben alig több mint egy nappal távol volt az átjárótól, a Voyager tizenöt, a 8472 -es faj által elpusztított Borg-kocka maradványait fedezte fel, amelyekkel a Voyager legénységének tagjai még nem találkoztak.

A Borgok tisztában vannak a Q-val?

Nagyon valószínű, hogy a borgok asszimilált fajokkal rendelkeznek, amelyek elég telepatikusak ahhoz, hogy érzékeljék a Q jelenlétét . Ez, vagy más módon harcoljon egy pszichés csatán keresztül. Láttunk néhány hihetetlenül erős lényt, akik bár nem mindenhatóak, de minden bizonnyal versenyre kelhetnek Q ellen a mentális szférában.

Miért néztek ki a klingonok embernek?

Az eredeti műsorban sokkal emberibb megjelenésűek voltak: ezt azzal magyarázták/újították fel, hogy a klingonok ellopták a kibővített emberi DNS-t, amiből Khanhoz hasonló szuperembereket készítettek (mint a Khan haragjában). ... Ezért vannak azok a klingonok az eredeti sorozatban.

Mit szeretlek klingon nyelven?

Szeretlek. bangwI' SoH .

Miért van rózsaszín vérük a klingonoknak?

Ennek vélhetően az az oka, hogy a vörös vér lebegtetése a hajón túl erőszakosnak számított, és a célközönség számára megfelelőnél extrémebb minősítést adott volna a filmnek. A rózsaszín vér egy pillantással nyilvánvalóvá teszi, hogy az erőszak szimulált, nem pedig valódi .

Milyen üzemanyagot használ Ula?

Egy orosz RD-180 főmotor hajtja, amely 284 450 kg (627 100 font) folyékony oxigént és RP-1- et éget el. Az erősítő körülbelül négy percig működik, körülbelül 4 MN (900 000 lb f ) tolóerőt biztosítva.