A rettenthetetlen és a vándorló ugyanaz a társaság?

Pontszám: 4,3/5 ( 64 szavazat )

Az Intrepid és a Peregrine is az Intrepid Group alatt működik , de a Peregrine egy előkelő szolgáltató, amely a prémium és luxus élményekre összpontosít. Az Intrepid az utazók széles körét teszi lehetővé túráikon, beleértve a 18 éven aluliakat is.

Kié a Peregrine?

A Peregrine Adventures-t eredetileg ausztrál cégként hozták létre, de jelenleg 60 százalékban a TUI , Európa egyik vezető szolgáltatója, 40 százalékban pedig a Peak Adventure Travel csoport tulajdonában van (körülbelül 20 vállalatból álló konzorcium, amely különféle kalandokat kínál. stílusú utazás, amelyet az Intrepid Travel alapított, és most egy közös ...

Mi az a rettenthetetlen társaság?

Az Intrepid a világ legnagyobb kalandos utazási társasága – és vezető szerepet tölt be a felelős, fenntartható utazások terén. A cég volt az első globális utazásszervező, amely betiltotta az elefántlovaglást, és 2010 óta szén-dioxid-semleges.

Az Intrepid Australian tulajdonban van?

A céget 1989-ben alapította két ausztrál egyetemi társ, Darrell Wade és Geoff 'Manch' Manchester, miután felhagytak munkájukkal, és 6 hónapos afrikai utazást szerveztek. 2011-ben a TUI Group megszerezte a cég 60%-át .

Ki alapította az Intrepid Travelet?

Ez az utazási stílus inspirálta Wade-et és társalapítóját, Geoff Manchestert az Intrepid Travel megalkotására. Wade és Manchester (szívesen Manch néven ismert) 30 évvel ezelőtt, 1988-ban indították el az üzletet. Wade éppen házas volt, családot és vállalkozást alapított.

Intrepid And Peregrine – itt mindent megtudhat róluk

36 kapcsolódó kérdés található

Legális az Intrepid Travel?

Nagyon megbízható és kiváló hírnév – Általában véve általában az ügyfelek elégedettségét tekintve hírnevet szereznek. Jobb visszajelzéseik vannak az utazók körében. Az Intrepid túrákkal kapcsolatos panaszok minimálisak.

Ki az Intrepid vezérigazgatója?

James Thornton . Vezérigazgatóként James vezeti globális üzletünket, hogy elérjük kettős célunkat, a növekedést, valamint a cél és a profit egyensúlyát. Az Intrepid vezérigazgatója úgy véli, hogy az utazás valóban megváltoztathatja a világot.

Mennyi ideig tart az út Alice Springs és Uluru között?

Az Alice Springs és Uluru közötti autóút feltétlenül kötelező, mivel az utazókat az ország szívébe viszi. És ez sem hosszú – az egyirányú út Alice Springsből Uluruba mindössze 450 km/5,5 óra teljesen lezárt utakon.

Hogyan jutok el Darwinból Alice Springsbe?

Darwinból Alice Springsbe a legjobb módja a repülés, amely 2 óra 27 percet vesz igénybe, és 370-800 dollárba kerül . Alternatív megoldásként buszozhat, ami 210-400 dollárba kerül, és 21 óra 40 percet vesz igénybe, vagy vonatozhat is, ami 470-950 dollárba kerül, és 23 óra 26 percet vesz igénybe.

Hogyan használod az Intrepid-t egy mondatban?

Intrepid egy mondatban?
  1. Ahhoz, hogy űrhajós legyél, rettenthetetlen embernek kell lenned, aki kalandra vágyik, és nem fél a magasságtól.
  2. A rettenthetetlen cica lassan sétált a két nagy kutya előtt.
  3. Még akkor sem esett pánikba a rettenthetetlen öregasszony, amikor a vihar közvetlenül a háza fölött volt.

Hol található az Intrepid Travel?

Intrepid Travel Általános információk Az ausztráliai Melbourne-ben található utazási és utazási társaság üzemeltetője. A cég helyi, országos és nemzetközi célpontokra irányuló túrák és kirándulások szervezésére specializálódott.

Hogyan találhatok utazási csoportot?

Csatlakozzon egy helyi utazási csoporthoz vagy klubhoz. Ezek a csoportok olyan webhelyeken találhatók, mint a Meetup.com és a Facebook . Keressen egy nemzeti utazási klubot, amely osztja érdeklődését. A Just Ladies Travel Club, a Travel Daddy és a Solotraveller.com weboldalaikon keresztül segítenek az embereknek másokat találni, akikkel utazhatnak.

Az Intrepid Travel együttműködik az utazási irodákkal?

Az utazási irodák/ tanácsadók beválthatják Intrepid Bucks-jukat az ügynöki engedményükhöz (naptári évenként egyszer adható ügynöki kedvezmény). A teljes kintlévőség kiszámítása: Az utazás teljes költsége mínusz ügynöki engedmény (akár 50% KEDVEZMÉNY), mínusz megkeresett Intrepid Bucks.

Milyen nemzetiségű Fred Shahin?

Fathi (Fred) Shahin és palesztin családja az 1948-as arab–izraeli háború idején költözött Libanonba, amikor tíz éves volt. Shahin esti iskolába járt, hogy könyvelői képesítést szerezzen. Miután 27 évig az Egyesült Nemzetek Szervezetének dolgozott, családjával Ausztráliába költözött.

Mennyit ér a Shahin család?

A lista más helyén, a 37., 38. és 39. számon egy másik autószerető család, a Shahin család található. Khalil, Samer és Yasser Shahin (mindegyik értéke 1,84 milliárd dollár ) közös tulajdonosai a Peregrine Corporationnek, amely egyebek mellett a dél-ausztráliai On the Run töltőállomások mindenütt kiterjedt hálózata mögött áll.

Mit jelent Peregrine?

: vándorlásra való hajlam .

Biztonságos Alice Springs látogatása?

Számos ország figyelmeztette állampolgárait a térség veszélyeire. „Vigyázz magadra Alice Springs városközpontjában éjszaka” – áll benne. "Számos zaklatás, rablás és külföldi turisták elleni támadás (beleértve a szexuális zaklatást is) történt... " Alice Springs biztonságos hely a látogatáshoz " - mondta.

Biztonságos-e Darwinból Alice Springsbe vezetni?

A Darwin és Alice Springs közötti autóút egy egyenes, 1500 km-es szakasz a Stuart Highway-t követve, és rengeteg látnivaló és tennivaló van az utazás megszakításához. Javasoljuk, hogy legalább három napot szánjon arra, hogy a legtöbbet hozza ki az utazásból és biztonságosan utazzon.

Érdemes meglátogatni a Kings Canyont?

Tényleg megéri a Kings Canyon? Igen, megéri, és van rá időd . Az általad felvázolt terv működőképes. Ha elég korán délután érkezik a Kings Canyonba, ellátogathat Kathleen Springsbe.

Érdemes ellátogatni Alice Springsbe?

Ha Ön a természet szerelmese, akkor az Alice Springs-i Desert Wildlife Park mindenképp megér egy látogatást. A helyi turisztikai központjuk is sok jó brosúrát és ötletet kínál arra vonatkozóan, hogy mit kell csinálni és látni.

Meddig maradjak Alice Springsben?

Alice Springs környékén van elég látnivaló és tennivaló két hét alatt . Ha azonban csak a legfontosabbakat szeretnéd látni, akkor két éjszaka/három nap elég lesz.

Az Intrepid Travel drága?

Noha utazásaik mindig tartalmazzák egy úti cél legfontosabb pontjait, néhány olyan tevékenységet is kihagynak, amelyeket „nem hagyhat ki”. Ezt a feltüntetett túraáron felül külön kell fizetni. Az Intrepid valamivel drágábbnak tekinthető , mivel átlagos napi ára körülbelül 245 USD-ba kerül.

Melyik a jobb G Adventures vs Intrepid?

A G Adventures azonban jobb lemondási feltételekkel rendelkezik, és 5% kedvezményt biztosít az ismételt utazásokra. Ha egy kicsit önállóbb utakat szeretne, akkor az új Lonely Planet Intrepid utazások több szabadidőt és hosszabb időt kínálnak minden helyen, hogy a függetlenebb utazók kedvére tegyenek.

Melyik korosztály utazik bátorsággal?

Míg a legtöbb utazás a 15 éves vagy annál idősebb utazók számára elérhető , minden 18 év alatti utazónak felnőtt kísérővel kell rendelkeznie. Az Intrepid kifejezetten a 18 és 29 év közötti fiataloknak szóló utazásokat kínálja. A 18-29 éves utakon kívül a legtöbb túrán nincs felső korhatár.