A shutterstockon lévő képek mentesek?

Pontszám: 4,3/5 ( 65 szavazat )

A Shutterstock azért van itt, hogy megkönnyítse a tartalom engedélyezését – minden tartalom jogdíjmentes . ... Ezeket a jogdíjmentes képeket, vektorokat, fényképeket és illusztrációkat egyetlen díj megfizetése után többször is felhasználhatja.

Ingyenesen használhatod a Shutterstock képeket?

A weboldalakon a Shutterstock-képeket a látogatók vagy találatok számának korlátozása nélkül használhatja fel. ... A Shutterstock összes licence jogdíjmentes , így a képeket időbeli korlátozás nélkül használhatja fel.

Mennyibe kerül egy kép a Shutterstockon?

Minden egyes fotóért 2,90 és 4,90 USD közötti összeget kell fizetnie a választott bővítménytől függően. A másik kis terv havi 50 letöltésre szól. A havi 125 dolláros, éves előfizetéssel pedig havi 99 dolláros ára nagyszerű módja annak, hogy jelentős mennyiségű fényképet készítsen, képenként 1,98 és 2,50 dollár közötti fizetéssel.

Legális a Shutterstock képek használata?

V: Igen! Ha előfizet valamelyik népszerű Standard License csomagunkra, szinte bármilyen nyomtatott terméken felhasználhatja a képeket, legfeljebb 500 000 példányban. A szabványos licenc lehetővé teszi a képek használatát: szerkesztőségben vagy reklámozásban folyóiratokban, újságokban, könyvekben, könyvborítókban, tankönyvekben, szerkesztőségekben és címjegyzékekben.

Létezik a Shutterstock ingyenes verziója?

1. Shutterstock . Ha „ingyenes képekre” keres egy keresőmotorban, a Shutterstock.com a találatok elején jelenik meg. Ez egy nagyszerű stock fotóforrás, amely több mint 70 milliárd menthető képet kínál.

Prémium képek letöltése ingyen a Shutterstockból (vízjel nélkül)

37 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan drága a Shutterstock?

Egy dolog, amit tudnia kell a Shutterstockról, hogy megértse az áraikat, az az, hogy üzleti modelljük a mennyiségi értékesítésen alapul . Céljuk, hogy az ügyfelek folyamatosan sok képet kapjanak, nagyon alacsony egységáron, az eladások mennyiségével pótolva az árat.

Hogyan férhetek hozzá ingyenesen a Shutterstockhoz?

Néhány egyszerű lépéssel elindíthatja a Shutterstock ingyenes próbaverzióját a vállalat webhelyén:
 1. Látogassa meg a Shutterstock árképzési oldalát.
 2. Nyomja meg az Ingyenes próbaverzió indítása gombot.
 3. Válasszon havi tervet tíz képre.
 4. Töltse ki adatait és fizetési adatait.
 5. Adja meg a PICK10FREE ingyenes próbakódot fizetéskor.

Lejárnak a Shutterstock képek?

A 365 napos időszak végén képcsomagja lejár , és további képek letöltéséhez új csomagot kell vásárolnia. A csomag lejárati dátumát a Fiókom oldal Tervek lapján találja.

Használhatok stock fotót logómként?

A készletkép részben vagy egészben történő használata egy logóban megsérti a legtöbb tartalomhasználati megállapodást, és súlyos bírságot vonhat maga után. ... Az a probléma, ha stock képeket használunk egy emblémában, hogy nem lehet szerzői jogvédelmet szerezni vagy védjeggyel ellátni egy stock képszolgáltatásból származó képet – sem részben, sem egészben.

Milyen képeket használhatok ingyenesen?

Több mint 24 webhely, ahol ingyenes képeket találhat marketingje számára
 • Unsplash. Unsplash — Ingyenes képkeresés. ...
 • Burst (Shopify által) Burst – Ingyenes képkereső, a Shopify által. ...
 • Pexels. Pexels – ingyenes képkereső. ...
 • Pixabay. Pixabay – ingyenes stock fotók. ...
 • Ingyenes képek. Ingyenes képek – stock fotók. ...
 • Kaboompics. ...
 • Stocksnap.io. ...
 • Canva.

Vásárolhatok egyetlen képet a Shutterstockon?

Shutterstock kép fizetési információi Egyszerre csak egy Shutterstock képet vásárolhat . Minden vásárláskor meg kell adnia fizetési adatait. A kifizetések csak egyszeriek, ami azt jelenti, hogy nincs rendszeres vagy előfizetéses fizetés. Nem vásárolhatja meg kétszer ugyanazt a képet.

Melyik a legjobb stock fotó oldal?

5 legjobb stockfotó-webhely (2021): A legnagyobb online stockfotó-webhelyek
 • Shutterstock – Összességében a legjobb stockfotó oldal. ...
 • Alamy – A legtöbb támogatás a vásárlóknak. ...
 • iStock – Első Microstock Ügynökség. ...
 • Getty Images – Legjobb az innovatív stockfotókhoz. ...
 • Letéti fotók – A legjobb videótartalomhoz.

Hol találsz ingyenes képeket?

Szerezd meg ingyen az ingyenes stockfotó-webhelyek egyikéről!
 • Unsplash.
 • Gratisography.
 • Morguefile.
 • Pixabay.
 • Stockvault.
 • Pexels.
 • Picjumbo.
 • Pikwizard.

Hogyan szerezhetek Shutterstock képeket ingyenesen vízjel nélkül?

A Pexel.com a Shutterstock.com másik alternatív webhelye. Ingyenesen letölthet képeket vízjel nélkül. Ez az oldal CC0 licenccel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy használhatja személyes vagy kereskedelmi célokra. Csak válassza ki a képet, és töltse le ingyen.

Honnan tölthetek le ingyenes képeket szerzői jog nélkül?

Most, hogy ez tisztázódott, itt vannak azok a webhelyek, amelyeket fel kell vennie a könyvjelzők közé a minőségi, szerzői jogoktól mentes képekért.
 • Freerange.
 • Unsplash.
 • Pexels.
 • Flickr.
 • Pix élete.
 • StockSnap.
 • Pixabay.
 • Wikimedia.

Hogyan készíthetek legálisan stock fotókat?

Annak érdekében, hogy a készleteket legálisan felhasználhassa reklámjaiban, marketinganyagaiban, prezentációjában, termékében vagy bármiben, amelynek célja, hogy bevételt termeljen vállalkozása számára, meg kell győződnie arról, hogy az eredeti szerzői jog tulajdonosa vagy egy forgalmazó engedélyezte a kereskedelmi használatra. az engedély megadásának joga a ...

Meddig maradnak a fotók a Shutterstockon?

A Shutterstock Image licenceknél nincs beállított időkeret a képek letöltés utáni felhasználására. A Standard Image License segítségével ezeket a képeket saját használatra tárolhatja.

Kell-e jóváírnom a Shutterstock fotóit?

Ha bármilyen képet vagy felvételt használ szerkesztői cikkekhez, akkor megfelelő forrásmegjelölést kell megadnia. A Shutterstock-képek vagy -felvételek szerkesztői cikkben való felhasználásához forrásmegjelölés szükséges.

A Shutterstock-licencek örökre érvényesek?

Ez olyan egyértelmű, amennyire csak lehet: szerkesztheti, módosíthatja és felhasználhatja a licencelt képet, ahogy akarja, bárhol , annyi projektben, amennyit csak akar, örökre . Ne feledje, hogy mások is licencelhetik és használhatják ugyanazt a képet, mint te.

Mennyi ideig tart a Shutterstock ingyenes próbaverziója?

A Shutterstock 1 hónapos ingyenes próbaverziót kínál havi 10 kép/hó éves előfizetéssel.

Könnyen lemondható a Shutterstock?

A Shutterstock termékeket úgy tervezték, hogy zavartalan hozzáférést biztosítsanak a szükséges tartalmakhoz. Vannak hónapról hónapra szóló csomagjaink, amelyek segítségével bármikor lemondhatja az előfizetést az automatikus megújítás funkció egyszerű kikapcsolásával , így rugalmasságot biztosít a csomag időtartamával kapcsolatban.

Megéri egy Shutterstock előfizetés?

Bár drága lehet, több millió ingyenes képpel rendelkezik, amelyeket szinte bármilyen típusú projekthez használhat. Az előfizetések jó ár-érték arányt jelentenek, ha havonta több száz képet szeretne letölteni, vagy ha csapatban dolgozik .

Tényleg lehet pénzt keresni a Shutterstockon?

A közreműködők mindig megkeresik annak az árnak a százalékát, amelyet a Shutterstock kap a képeik licenceléséért , 15%-tól 40%-ig terjedő 6 szinten. ... Minél több tartalmat vásárolnak az ügyfelek az Ön képportfóliójából, annál gyorsabban halad át a szinteken, növelve az egyes licencekből származó bevétel százalékos arányát.

Az iStock vagy a Shutterstock jobb?

Ha fontos Önnek a felbontás és a tartalom minősége, ne feledje, hogy az iStock a legjobb minőségű képeket magasabb áron árazza, a Shutterstock pedig nem. Az iStock alacsonyabb árú, Essentials kollekcióból származó képei azonban nagyon jó minőségűek, és kiválóak a mindennapi stock fotókhoz.