Jók a hk fegyverek?

Pontszám: 4,7/5 ( 16 szavazat )

Köztudott, hogy nagyon masszívak, robusztusak, teljesen vagy nagyrészt fémből készültek, valamint megbízhatóak . A HK emellett nagyon megbízható, jól felépített, rendkívül pontos gyártási tűréshatárokkal rendelkező, valamint megbízható hírnevet szerzett. A közhiedelemmel ellentétben a H&K gyártotta a világ első polimer kézifegyverét – nem a Glockot.

A HK jó fegyvermárka?

Az egyik legérdekesebb félautomata kézifegyver az amerikai lőfegyverpiacon Németországban készül. A németországi Oberndorfban tervezett és gyártott Heckler & Koch VP9 pisztolyt a világ egyik legtartósabb, legmegbízhatóbb kézi fegyvereként tartják számon.

A Glock vagy a HK jobb?

A Glocknak ​​valamivel gyorsabb a ciklikussága , de a HK VP9-nek csak egy kicsit simább a visszarúgás impulzusa. Ez attól függ, hogy milyen típusú fegyvert választ. Én személy szerint nagyon szeretem, ahogy egy Glock forgat. Nekem kicsit gyorsabbnak és ütősebbnek tűnik, ami tetszik, míg a HK VP9 inkább lassabb lökés.

Milyen kézifegyverek jobbak a Glockoknál?

Nem engedheti meg magának egy Glockot? Itt vannak a lehetőségek
 1. Smith & Wesson M&P. A Glock-szerű Smith & Wesson M&P 2.0 számos bűnüldöző szerv és az elrejtett tárgyakat hordozók kegyeire talált. ...
 2. Springfield-Armory XD. ...
 3. Walther PPQ. ...
 4. CZ-USA P10. ...
 5. Sig Sauer P320. ...
 6. Canik TP9. ...
 7. Sarsilmaz SAR9.

Sig jobb, mint Glock?

A Glock polimer konstrukciója könnyebb választássá teszi. Ez azonban azt jelenti, hogy ha nagyobb kalibert használ, a SIG jobban kezeli a visszarúgást, mint a Glock . Ha jól elrejtett hordfegyvert, vagy könnyebbet keres, a Glock ebben a kategóriában előrébb fogja vinni a SIG-t.

A 10 legjobb Heckler és Koch kézifegyver 2021| HK Pistol Review!

27 kapcsolódó kérdés található

Megéri a HK VP9 a pénzt?

Ha még nincs csatárlövésű pisztolyod, és szeretnél, a HK VP9 szilárd választás, mint megbízható oldalfegyver, a HK bevált megbízhatóságával. Kétségtelenül megéri a vásárlás költségeit, hosszú élettartamát tekintve.

Melyik HK pisztoly a legjobb?

A legjobb HK pisztolyok és kézifegyverek értékelése
 • Heckler & Koch HK45 Compact Tactical. ...
 • Heckler & Koch P30SK (SubKompact) 9 mm, V3-Double Action/Single Action Félautomata. ...
 • Heckler & Koch VP40. ...
 • Heckler & Koch USP40 szabvány. ...
 • Heckler & Koch VP9 9mm x 19 pisztoly. ...
 • Heckler & Koch P2000 9 mm 3,66 hüvelykes ...
 • Heckler & Koch HK45 Tactical .

Mennyibe kerül egy HK SP5?

A HK SP5 9 mm-es félautomata pisztoly már elérhető 2799 dolláros MSRP-vel.

Legális az MP5?

Sokáig csak egy dolog hiányzott – az MP5 jogilag megfelelő polgári változata , azaz csak félautomata fegyverként való használatra készült, és soha nem lehet pótalkatrészekkel teljesen automatikus működésre átalakítani, a rendfenntartók számára fenntartva. és a katonaság. A HK SP5 a legendás MP5 civil változata.

Lehet egy civilnek MP7?

Ennek ellenére... civilként valóban vásárolhat és birtokolhat bármelyiket (Feltéve, hogy talál egy III. osztályú kereskedőt, aki eladhat Önnek MP7-et) ÉS... feltételezve, hogy megfelel a BATF beszerzési eljárásainak. az ÉS az Ön lakóhelye szerinti állam lehetővé teszi a teljesen automata lőfegyverek birtoklását.

Milyen pisztolyt hordanak az FBI-ügynökök?

Az FBI a Glock Gen 5 9 mm-es kézifegyvereket választotta szolgálati fegyverüknek. Sok találgatás kering a kaliberváltás okairól.

Milyen kézifegyvert használnak a Navy SEAL-ek?

Míg a Sig Sauer P226-ot számos katonaság és ügynökség használja világszerte, a pisztoly egyik leghíresebb használója a US Navy SEAL-ek, amelyek a P226-ot használták egészen addig, amíg 2015 körül át nem váltottak a Glock 19 -re.

Milyen pisztolyt használ John Wick?

John Wick kedvenc pisztolya a Heckler és Koch P30L . Egy hatalmas kézifegyver sok ütéssel, ez a fegyver hajlamos elég masszív kilépési sebeket hagyni a testekben, amelyekre lőtt. Wick mindhárom filmben használta ezt a fegyvert, és minden alkalommal, amikor használják, pusztító hatással van az áldozataira.

Mit jelent a HK a fegyverekben?

Weboldal. heckler-koch.com. A Heckler & Koch GmbH (HK; német kiejtése: [ˌhɛklɐ ʔʊnt ˈkɔx]) egy német védelmi gyártó cég, amely kézifegyvereket, puskákat, géppisztolyokat és gránátvetőket gyárt.

Hány kört bír ki egy VP9?

Ami a pisztoly élettartamát illeti, arra számíthatunk, hogy a visszahúzó rugó a tervezési módhoz képest masszív 15 000 lövést fog kibírni.

Egy .22-es megállít egy támadót?

A 22 golyó nem okoz központi idegrendszeri zavart vagy kiterjedt vérveszteséget, fizikailag nem teszi cselekvőképtelenné a támadót .

Melyek a legrosszabb fegyvermárkák?

A legrosszabb pisztolygyártó
 • Para Ordnance. Szavazatok: 50 8,5%
 • Rossi. Szavazatok: 141 24,0%
 • Ruger. Szavazatok: 21 3,6%
 • Sig Sauer. Szavazatok: 16 2,7%
 • Smith és Wesson. Szavazatok: 28 4,8%
 • Springfield fegyvertár. Szavazatok: 16 2,7%
 • Bika. Szavazatok: 210 35,7%
 • Walther. Szavazatok: 27 4,6%

A haditengerészeti SEAL-ek megtartják a fegyvereiket?

" Most nem kapnak fegyvert, hogy két évig dolgozzanak velük . Akkor kapják meg a fegyverüket, amikor egy srác visszajön" - mondta Hunter. "Újra vissza kell adniuk a fegyvert, még akkor is, ha még mindig dolgoznak, és kilenc hónappal később vetik be."

Milyen fegyvert hord a titkosszolgálat?

A titkosszolgálat jelenlegi szolgálati oldalfegyvere, a SIG-Sauer P229 kettős/egyműködésű pisztoly rekeszében . 357 SIG, 1999-ben lépett szolgálatba. Ez a kiadott kézifegyver minden különleges ügynöknek, valamint az Egyenruhás Hadosztály tisztjének.

Milyen pisztolyt használ az FBI SWAT?

Az FBI SWAT operátorai különféle fegyverekkel vannak felfegyverkezve: 1911 . 45 pisztoly (Springfield Custom modell) Glock 22 .

Miért hagyta abba az FBI a 10 mm használatát?

Bár a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) 1989-ben az FBI 1986-os miami lövöldözése után választotta ki szolgálatra, a töltényt később leszerelték (kivéve a túszmentő csapat, valamint a különleges fegyverek és taktikai csapatok) a lőfegyverkiképzést követően. Az egység végül arra a következtetésre jutott, hogy ...

A Navy SEAL-ek MP5-öt használnak?

A SEAL-ek elsősorban az MP5-öt használják a terrorizmus elleni küzdelemhez, a közeli harcokhoz, a túszmentéshez és a személyi védelmi műveletekhez . Kompakt, elrejthető, tartós, manőverezhető és ütésálló.

Használ már valaki MP5-öt?

Az MP5 a világ egyik legszélesebb körben használt géppisztolya, amelyet 40 nemzet és számos katonai, rendészeti, hírszerző és biztonsági szervezet fogadott el. Széles körben használták a SWAT-csapatok Észak-Amerikában, de azóta a 21. században kiszorították az M16-os változatok .