Cree led zseblámpa?

Pontszám: 4,1/5 ( 73 szavazat )

Sok cég reklámozza zseblámpáit Cree LED zseblámpaként, de a Cree csak a LED-et gyártja, magát a zseblámpát nem . ... A Cree számos különböző LED-modellt gyárt, amelyek lumenben és színben is szélesek. A Cree a fehér LED-ek különböző árnyalatait is osztályozza, és az ANSI White szabványt követik.

Jók a Cree zseblámpák?

A Cree LED-ekről bebizonyosodott, hogy nemcsak nagyobb teljesítményt nyújtanak, hanem nagyon alacsony áron is. XLamp izzósorozatuk költséghatékony, ha fogyasztói zseblámpákban használják, és az iparágban vezető konzisztenciát, élettartamot, valamint különféle felhasználási területeket és színeket kínálnak.

Mi a különbség a LED és a Cree Lights között?

A két LED közötti fő vagy legszembetűnőbb különbség a legszembetűnőbb a fizikai megjelenésükben. A CREE LED-es világítási rendszerek nagyobb méretűek és szélesebb PCB-felülettel rendelkeznek, mint COB -társaik. Mindkét LED sok hőt termel használat közben.

A Cree jobb, mint a LED?

A Cree LED-ek elegendő hőt termelnek egyetlen chip számára, de ezt a hőt könnyen eloszlatják. ... A COB LED-ek hasonló mennyiségű hőt termelnek, de nehezebben oszlatják szét ezt a hőt. Ez azt jelenti, hogy a Cree LED-ek élettartama hosszabb lehet, mint a COB LED-ek, attól függően, hogy mennyit használnak.

Mit jelent a Cree LED?

A CREE-k szuper nagy teljesítményű, energiahatékony LED- ek, amelyek éles, de csekély tükröződést biztosítanak.

Miért olyan csodálatosak a CREE zseblámpák?

15 kapcsolódó kérdés található

Mi a jobb cob vagy LED?

Összefoglalva, a chip-on-board LED-ek ma a legújabb és legfejlettebb technológiát jelentik a piacon. Egyszerűen fogalmazva, a COB LED -ek fényesebbek, kevesebb energiát fogyasztanak, és jobb minőségű fénysugarat bocsátanak ki, mint a legtöbb mai kiállítási világításban megtalálható régebbi LED-technológiák.

Melyik a legerősebb Cree LED?

SZUPER FÉNYES: Az MS18 a világ legfényesebb nagy teljesítményű zseblámpája. A szilárd felépítésű és vakító fényerejű MS18 újratölthető zseblámpa 18 db Cree XHP70 2. nagy lumen fényerejű LED-del rendelkezik, a maximális teljesítmény akár 100 000 lumen, a maximális sugártávolság pedig akár 1350 méter (közel 4429 láb).

Honnan lehet tudni, hogy a Cree LED valódi-e?

Egyszerűen felismerhető, hogy a LED-lámpái Cree LED chipeket használnak-e vagy sem. A Cree katód kialakítása egy négyzetet tartalmaz párhuzamos vonalakkal, amelyek a körülvett területet egyenlő téglalapokra osztják . Ez egy negatív "síkot" hoz létre pont helyett, de nagyon hasznos a LED modelljének azonosításában is.

Mi az a Cree LED chip?

A Cree LED-ek és a LED chipek általában nagy teljesítményűek . Az ügyfelek videóképernyőkben, kültéri világításban, vészvilágításban, zseblámpákban, ipari világításban és járművekben használják őket. Használhatja őket általános világításban is. A Cree LED-ek hatékonyak, nagy fénysűrűséget biztosítanak és nagyon megbízhatóak.

Mi a különbség a Cree és az SMD LED-ek között?

A fő vagy a legszembetűnőbb különbség a kettő között a fizikai megjelenésük . Az SMD Cree led magas rekesz fizikailag nagyobb és szélesebb PCB területtel rendelkezik, mint a COB. ... Nagyobb és szélesebb formájának köszönhetően az SMD több hőt tud eloszlatni a fényből a környezetébe, így tovább tart.

Melyik a jobb SMD vagy LED?

Az egyik legnagyobb fejlesztés, hogy az SMD spotlámpák nagyobb fényáramot kínálnak alacsonyabb energiafogyasztás mellett – így erősebbek és energiahatékonyabbak, mint a régebbi LED-lámpák. Ez azért van így, mert azon az elven működnek, hogy a kevesebb és nagyobb SMD LED nagyobb fényáramot produkál.

Mely LED-ek a legfényesebbek?

A legfényesebb háztartási LED-izzó: A Philips 5000 lumenes LED-es izzója a legfényesebb LED-izzó – ez egy hatalmas izzó (5,28 x 5,28 x 12,13 hüvelyk). A legfényesebb „meleg fehér” LED izzó: A SANSI 27 W A21 fényerőszabályzó LED-es izzó. Ez az izzó meleg fehér, és 3500 lumen erejű.

Hogyan működik a Cree LED?

Az elektromosság egy ellenálló vezetéken keresztül áramlik oxigénmentes környezetben, és világít. ... Egy Cree izzó ára 10 dollárba kerülhet, de az áram 10%-át használja fel, ami évi 1 dollárba kerül. És míg egy old-school izzó ilyen ütemben kevesebb mint két éven belül kiég, a LED izzók több mint 20 évig működnek.

Melyik a világ legfényesebb zseblámpája?

Az Imalent MS18 a világ első számú legfényesebb zseblámpája, vakító 100 000 lumen fényerejével.

Mi az a Cree LED zseblámpa?

A vezető zseblámpagyártók többnyire Cree LED-eket használnak. A Cree egy amerikai cég, amelynek székhelye az észak-karolinai Durhamben található. ... A Cree számos különböző LED-modellt gyárt, amelyek lumenben és színben is szélesek. A Cree a fehér LED-ek különböző árnyalatait is osztályozza, és az ANSI White szabványt követik.

Melyik a legjobb LED-es zseblámpa?

A legjobb most megvásárolható fáklyák
  1. Olight S2R Baton II. ...
  2. Maglite ML150LRX újratölthető LED zseblámpa. ...
  3. Duronic Hurricane LED zseblámpa. ...
  4. Olight SR1 Baton II mini zseblámpa. ...
  5. Nebo Big Larry 2...
  6. Alflash újratölthető LED-es reflektorlámpa. ...
  7. Life Systems Intensity 370 kézi zseblámpa. ...
  8. Maglite RL4019 Mag töltő LED zseblámpa.

Mi az az Osram LED?

Az Osram Opto Semiconductors a LED-ek széles választékát kínálja alacsony fogyasztású, közepes teljesítményű, nagy teljesítményű és ultranagy teljesítményű osztályokban, amelyeket általános világítási, autóipari, fogyasztói és ipari alkalmazásokban, valamint infravörös, lézeres alkalmazásokban használnak. és optikai érzékelők.

Mit jelent a C6 LED lámpa?

A C6 lámpák (a C a kúp méretet jelenti ) általában ¾” kerekek és 1 ⅛” magasak. Vannak izzóik, amelyeket karácsonyfák vagy kisebb darabok megvilágítására terveztek az ingatlanon. Stratégiailag és sűrűn helyezve használhatók kerületi világításra, de végül nem égnek olyan fényesen, mint a nagyobb lehetőségek.

Hol készülnek a Cree LED chipek?

Greg szerint a Cree az összes chipjét és LED- jét Durhamben , világítástechnikai termékeinek többségét pedig Wisconsinban gyártja, de termékcsaládjának egy részeihez tengerentúli szerződéses gyártókat is használ.

Honnan tudhatom, hogy van-e LED lámpám?

A legtöbb lakossági LED-es izzó tipikus izzóformájú, de általában üveg helyett műanyag héjjal készülnek, és csak a test egy része áttetsző. Keressen egy "LED" vagy "LED LAMP" jelölést az izzón is.

Hogyan lehet azonosítani a LED chipeket?

A LED chipek (más néven felületre szerelt diódák vagy SMD-k) mindegyikét négyjegyű szám azonosítja . Ez a kód kevésbé bonyolult, mint amilyennek látszik – egyszerűen a LED chip méretét jelzi. Például az 5050 LED-szalagos lámpákon lévő SMD-k mérete 5,0 mm x 5,0 mm.

A LED-lámpáknak van chipje?

A LED-es izzók leglényegesebb eleme a chip . Gondoljon egy számítógépes chipre, amely a számítógép összes adatát és tudását tartalmazza. Itt történik minden akció! Ha még nem tudta volna, a LED a fénykibocsátó dióda rövidítése.

Milyen zseblámpákat használ a rendőrség?

A népszerű rendőrségi zseblámpák közé tartozik a Streamlight Stinger DS LED HL és a Streamlight Strion DS HL . Mindkét modell újratölthető, és nagy fényerejű fénysugarakkal rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy megvilágosítsanak egy helyiséget, ugyanakkor széles sugárzási tartományt is biztosítanak.

Hány lumenes egy jó zseblámpa?

A 20-150 Lumen fényerejű zseblámpák 20-150 között ideálisak otthoni használatra és bizonyos szabadtéri tevékenységekhez. Egy átlagos zseblámpa 100 lumen fényt bocsát ki, ami ideálissá teszi városi és külvárosi területeken. Ezek általában zsebméretű lámpák, amelyek „Everyday Carry Lights” vagy EDC zseblámpákhoz is jók.

Hány lumen vakíthat meg egy embert?

Hány lumenre van szükség a támadó elvakításához? Az önvédelmi zseblámpák esetében körülbelül 300 lumenre van szükség a támadó ideiglenes elvakításához. Bármi, ami 300 felett van, talán gyorsabban elvégzi a munkát, de a 300 általában elegendő ahhoz, hogy elég vakká váljanak ahhoz, hogy eltávolodjanak, vagy legalább némi távolságot tegyünk közte és közöttük.