A crc és a wd40 ugyanaz?

Pontszám: 4,4/5 ( 65 szavazat )

A WD 40 egy kőolaj alapú vízkiszorító olaj, és meglehetősen jól működik könnyű kenőanyagként, de kenőanyagként gyakori alkalmazást igényel. ... A CRC 6-56 egy szilikon alapú termék, kiszorítja a vizet/nedvességet, nem reped meg a gumit, és a filmje sokkal tovább bírja, mint a WD40-é.

A WD40 egy CRC?

A CRC666 paraffinolajon (amely alapvetően kerozin), a WD40 pedig babaolajon és vazolinon alapul . A CRC sósvízvédelmi besorolása 65 óra. A WD40 számos meglehetősen hosszú szövegű adalékot tartalmaz, amelyek mindegyike az Alkán családhoz tartozik.

Mi a jó WD40 helyettesítője?

Bár nincs tökéletes alternatíva a WD40-hez, van néhány más kenési lehetőség is. A vazelin, vízvezeték-szerelő zsír , kinyomható olaj vagy szilikon alapú termékek, valamint a száraz filmkenőanyagok ugyanazokat a feladatokat látják el. Étkezési olajokból akár barkácsolt házi kenőanyagot is készíthetsz.

Miért ne használja a WD40-et?

Ennek a sokoldalú terméknek azonban vannak korlátai – soha nem szabad zárak kenésére használni ! Ennek fő oka az, hogy a WD40 nem igazi kenőanyag; ez egy vizet és olajat kiszorító oldószer. Ez azt jelenti, hogy ténylegesen el tudja távolítani a már a zárban lévő kenőanyagot, szárazon hagyva és érzékenyen rátapadásra.

A CRC károsítja a műanyagot?

A CRC Hot Shot zsírtalanítót a legtöbb fémfelületen használják, beleértve az autók és teherautók motorjait, a láncfűrészeket, a csónakokat, a fűnyírókat, a garázsok padlóját, valamint az ipari és mezőgazdasági gépeket. Gyorsan feloldja a zsírt, olajat és szennyeződést. Tisztítja a vasat, acélt, alumíniumot, magnéziumot és rezet. Nem káros a fémre, gumira, műanyagra vagy betonra .

Kísérlet: CRC 5 56 vs WD 40 szerkesztett iPad

28 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a CRC Spray?

1958. október 6-án megalakult a Pennsylvania vállalat, melynek neve Corrosion Reaction Consultants , Inc. A cég megkezdte a „CRC Corrosion Inhibitor” – egy többcélú korróziógátló/kenőanyag – gyártását és értékesítését, amelyből későbbi módosításokkal CRC 5.56 lett.

A CRC befolyásolja a gumit?

Biztonságos minden fémfelületen és ötvözeten, valamint a legtöbb festett felületen, bevonaton, műanyagon és gumin.

Hol ne használja a WD40-et?

De ne permetezze rá:
  • Ajtópántok. Persze a WD-40 megállítja a nyikorgást, de magához vonzza a port és a koszt is. ...
  • Kerékpár láncok. A WD-40 piszok és por tapadását okozhatja a láncon. ...
  • Paintball fegyverek. A WD-40 képes megolvasztani a tömítéseket a fegyverekben.
  • Zárak. ...
  • iPodok és iPadek.

Megakadályozza a WD40 a rozsdásodást?

A WD-40 Specialist ® Corrosion Inhibitor egy rozsdagátló spray, amely ideális megelőző karbantartáshoz és extrém környezetben, például magas páratartalom mellett történő használatra. ... Tartós formulájával védi a fém alkatrészeket azáltal, hogy blokkolja a rozsdát és a korróziót akár 1 évig kültéren vagy 2 évig beltéren.

A WD40 jó az ízületi gyulladásra?

Tény: Ez a népszerű címlap, amely évente legalább egyszer megjelenik a bulvársajtóban, teljesen HAMIS. A WD-40 Company nem ajánlja a WD-40 ® használatát orvosi célokra, és nem tudja, miért lenne hatékony a WD-40 az ízületi gyulladásos fájdalomcsillapításban.

Használhatok olajat a WD-40 helyett?

Állítsa meg a nyikorgást a kamra egyik legsokoldalúbb termékével: az olívaolajjal . Ennek a folyékony aranynak egy kis része is csodákat tesz a ragadós zsanérokon. Az olajat kis ecsettel vagy ruhával törölhetjük fel. ... Ha elfogyott az olívaolaj, a növényi olajok is természetes alternatívaként szolgálnak a WD-40-hez és hasonlókhoz.

Használhatok kókuszolajat a WD-40 helyett?

Egy vékony olajréteg valóban segít eltávolítani a port a felületekről, így a jövőben könnyebben letörölhetők. Javítsa meg a nyikorgó zsanérokat. Ha nincs készenlétben a WD-40, vagy természetesebb megoldásra vágysz, akkor mindenképp próbáld ki a kókuszolajat .

A WD 40 jobb, mint a CRC?

A WD 40 egy kőolaj alapú vízkiszorító olaj, és meglehetősen jól működik könnyű kenőanyagként, de kenőanyagként gyakori alkalmazást igényel. ... A CRC 6-56 egy szilikon alapú termék, kiszorítja a vizet/nedvességet, nem reped meg a gumit, és a filmje sokkal tovább bírja, mint a WD40-é.

Mi az a CRC Contact Cleaner?

ÁTTEKINTÉS. Kőolaj párlattal és alkohollal kevert precíziós tisztítószer érzékeny elektronikai és elektromos berendezésekhez. Alkalmas érzékeny elektronikai és elektromos berendezések tisztítására. Gyorsan elpárolog, nem hagy nyomot és biztonságosan használható minden műanyagon.

A CRC 5.56 ugyanaz, mint a WD40?

A WD-40 nem kenőanyag, a WD jelentése vízkiszorító, és oldószer vagy rozsdaoldó. Higroszkópos, így magához vonzza a nedvességet. Nem jó a hajtóláncokhoz vagy általában a mozgó alkatrészekhez. A CR 5.56 egy kenőanyag.

Permetezhetem a WD-40-et rozsdára?

A WD-40-et úgy tervezték, hogy fellazítsa a rozsda és a tapadó fémfelület közötti kötéseket azáltal, hogy áthatol a porózus rozsdarétegen, és kenő tulajdonságait felhasználva lazítja azt. A felületi rozsda eltávolításához egyszerűen permetezze a rozsdás felületre , hagyja hatni körülbelül tíz percig, és hagyja, hogy a felületi rozsdán működjön.

Biztonságos a WD-40 autófestéken?

A WD-40 sok termékkel van megtöltve, ha csak autófestékre alkalmazzák – káros lehet a festésre. ... Azonban az összetevők ragyogó keverékének és keverékének köszönhetően – Igen – BIZTONSÁGOS festéken használni .

Melyik a legjobb rozsdagátló termék?

  1. A szerkesztő választása: Rust Converter Ultra. A Rust Converter Ultra egy magas minősítésű, megfizethető és könnyen használható megoldás a meglévő autórozsda-problémákra. ...
  2. CRC fehér lítium zsírspray. ...
  3. WD-40 speciális hosszú távú korróziógátló. ...
  4. Dupli-Color Exact-Match Scratch Fix. ...
  5. Folyékony filmvédő és kenőanyag.

Miért permetezed fel a WD40-et a csapodba?

A levegőztető tisztítása A levegőztetők közvetlenül a csap végén találhatók, és általában kézzel lecsavarhatók. ... Ha a levegőztető még mindig nem mozdul semmiféle gyengéd oda-vissza mozdulattal , alkalmazzon WD-40 Penetrant spray-t. Ez rövid időn belül megszünteti az ellenállást, és lehetővé teszi az egyszerű eltávolítást.

Használhatod a WD40-et órán?

A MEGFELELŐ OLAJ HASZNÁLÁSA Ahogy nem jó ötlet motorolajjal főzni, úgy az órát sem szeretné rossz olajjal olajozni. A WD40-hez hasonló helyettesítők használata károsíthatja az óra mozgását. ... Az órákban sárgaréz és acél használatos, mert megfelelő olajjal megfelelően kenve tökéletes csapágyat alkot.

A WD40 vonzza a szennyeződéseket?

Tény: Bár a WD-40 ® Multi-Use termék nem zsír, erős kenőolajokat és egyéb összetevőket tartalmaz, és nagyszerű termék a kerékpár karbantartásához. Nem vonzza a szennyeződést vagy a nedvességet a fémfelületekre – csak feltétlenül törölje le a felesleges WD-40 ® Multi-Use terméket lovaglás előtt.

Hol használják a CRC-t?

A ciklikus redundancia-ellenőrzés (CRC) egy hibaérzékelő kód, amelyet általában digitális hálózatokban és tárolóeszközökben használnak a nyers adatok véletlenszerű változásainak észlelésére. Az ezekbe a rendszerekbe belépő adatblokkok egy rövid ellenőrző értéket kapnak, amely a tartalmuk polinomiális felosztásának maradékán alapul.

Mit használhatsz CRC helyett?

A CRC-ből származó megoldások cseréje mellett rutinszerűen cseréljük a következő jól ismert beszállítók megoldásait: American Polywater® Corp , AsahiKlin AK-225®, Enviro Tech®, Inland Technology®, LPS®, MicroCare®, Miller Stephenson®, Petroferm ®, Safety Kleen®, Selig Industries®, Tech Spray® és Zep®.

Jó a CRC szilikon spray gumihoz?

A CRC 808 Silicone egy többcélú szilikon spray általános kenéshez. ... A CRC 808 szilikon kiküszöböli a súrlódás okozta nyikorgást és megtapadást, és ideális fémeken, műanyagokon, gumin, szöveteken, fán, üvegen és festett felületeken történő használatra.