Jók a Bosch mosógépek?

Pontszám: 4,4/5 ( 26 szavazat )

A mosógép átlagos felhasználói értékelése 4,5 csillag az ötből , ami minden mosógép esetében jobb az átlagosnál, és a szárítógép ötből 4,2 pontot ér. A Yale Appliance blog a Bosch-ot a legmegbízhatóbb kompakt mosodai márkának, valamint összességében az egyik legmegbízhatóbb márkának nevezte.

Megérik a Bosch mosógépek a pénzt?

A Bosch gépek általában drágábbak jellemzőik miatt, mint más mosómárkák. Várhatóan minőségi konstrukció, magas energia- és vízhatékonyság, valamint számos Bosch márkájú szolgáltatás. ... A Bosch mosógépekre továbbra is érdemes odafigyelni.

A Bosch jó mosógép?

A németországi tervezésre, műszaki jellemzőkre és találékonyságra összpontosítva a Bosch szilárd mosógépeket gyárt . Az intelligens funkciói a vízhatékonyság és az intelligens mosószer-adagolás érdekében gondoskodnak arról, hogy nagyszerű mosásban részesüljön, amely nem öli meg a földet.

Hol készülnek a Bosch mosógépek 2020-ban?

Az összes Bosch Series 8 mosógépet Németországban gyártják, és úgy tervezték, hogy ne csak megfeleljen a tökéletesség minden követelményének, hanem okos funkcióinak köszönhetően a mosást is megkönnyítse.

A Samsung jobb, mint a Bosch mosógép?

Jobb, mint a Bosch , sokkal jobb. A német gyártású, masszív, megbízható és nagyon mechanikus berendezések helyett a Samsung mosógép inkább technikás. ... A gép halkabb, mint a Bosch; jobban mos, szárazabban centrifugál, kevésbé irritálóan sípol, a kezelőszervek tisztábbak.

A mosógép ajtajának tömítésének cseréje a Bosch mosógépen

34 kapcsolódó kérdés található

Milyen mosógépeket ne vegyek?

Ne elégedjen meg olyan márkával, amelyre magas a panaszok aránya az általános listán.
 • A gép nem tisztít jól.
 • Hosszú mosási idők.
 • Centrifugálási ciklus meghibásodása.
 • Rövid gépélettartam.
 • LG modellek.
 • Bosch és Siemens modellek.
 • Electrolux: Modell- EFLW317TIW.
 • Whirlpool Top Load WTW5000DW és WTW8700EC modellek.

Melyik a legmegbízhatóbb mosógép márka?

Ha a legjobbat keresi pénzéért, az LG WM4000HWA mosógép nem fog csalódást okozni. Széleskörű értékelésünk alapján az LG az egyik legmegbízhatóbb alátétmárka, mivel jelenleg mind a termék-, mind a szolgáltatásminőségben az első helyet foglalja el az amerikai vásárlói elégedettségi index rangsorában.

Mennyi ideig bírja a mosógép?

A Consumer Reports szerint a mosógépek átlagosan körülbelül 10 évig működnek.

Milyen típusú mosógép tisztít a legjobban?

Az elöltöltős alátétekről általában úgy gondolják, hogy jobban tisztítják a ruhákat, mint a felültöltős alátéteket, és kevésbé kopnak. Az elöltöltős alátétek is kevesebb vizet fogyasztanak, mint a hagyományos felültöltős alátétek.

Milyen gyakran kell cserélni a mosógépet?

Egy új mosógép átlagos élettartama 11 év . A Consumer Reports azt javasolja, hogy cseréljen le minden nyolc évnél régebbi készüléket, kivéve, ha csúcskategóriás modellről van szó, és különösen vonzó az Ön számára. Mások azt javasolják, hogy cseréljék ki az 1999-ben vagy korábban gyártott felültöltős alátéteket.

Mi a baj a Bosch mosógépemmel?

A Bosch mosógép centrifugálási problémái könnyen kijavíthatók egy képzett mérnök által. A gép akkor sem forog, ha a fedélkapcsoló hibás, a hajtószíj elszakad , vagy az ajtó nem záródik be. Ezt ismét nagy valószínűséggel egy megtört vagy eltömődött tömlő vagy egy eltömődött szűrő okozza.

A Bosch és a Beko ugyanaz a cég?

Ezek egy törökországi készülékmárka, amelyet 1955-ben alapítottak. Bár sokan azt hiszik, hogy a Beko a Bosch égisze alá tartozik, még mindig ugyanazon cég alatt működik, mint a kezdetekkor. ... A cég azonban 1954 óta nagyon változatlan , csak mostanra jobban hozzájárulnak a háztartási gépek piacához.

Melyik a legjobb Bosch mosógép?

Bosch mosógépek: 5 legjobb modell és ajánlat
 1. Bosch WAYH8790GB szabadon álló mosógép. A legjobb Bosch mosógép. ...
 2. Bosch WAW28750GB szabadon álló mosógép. ...
 3. Bosch WAN24108GB szabadon álló mosógép. ...
 4. Bosch WAT286H0GB szabadon álló mosógép. ...
 5. Bosch WAT2840SGB szabadon álló mosógép.

Melyik a legjobb mosógép az Egyesült Királyságban?

Íme a legjobb választásaink:
 • A legjobb a centrifugálás hatékonyságához: LG mosógép F4V909BTS.
 • Jellemzők szempontjából a legjobb: Samsung WW 90T986DSH.
 • Legcsendesebb: Whirlpool FSCR90430.
 • A legkönnyebben használható: Zanussi Z714W43B1.
 • A legjobb gyors ciklusokhoz: Indesit MTWC 91283 WUK.
 • A legjobb folteltávolító: Hotpoint NSWM 943C GG UKN.

Melyik a legjobb mosógép az Egyesült Királyságban 2021-ben?

Több fő gyártó és kereskedő termékeit megvizsgálva a legjobb mosógép, amelyet most vásárolhat, a Samsung 9 kg-os, AddWash funkcióval ellátott szabadon álló mosógép . Energiahatékony, alkalmazással vezérelhető, könnyen használható, és úgy mossa a ruhákat, mint egy álom – mindent, amire egy elfoglalt családnak szüksége van, és így tovább.

A Beko Kínában készül?

A felsővezető a Beko-t " Kína legsikeresebb nemzetközi márkájaként " jellemezte, ahol szinte az összes Beko terméket importálják, míg a kínai gyárban készült termékeit mintegy 50 országba exportálják.

A Beko a Whirlpool tulajdona?

A Whirlpool csoport tulajdonosa a Whirlpool, a Maytag és a Kitchenaid , és sok készüléket ugyanabban a gyárban gyártanak. ... Aztán ott vannak a többi európai gyártó, mint például a Smeg és a Beko, akik sok készüléket saját maguk gyártanak, de gyáraikat és gyártási sorozataikat is kölcsönadják más márkáknak.

Az Indesit jobb, mint a Beko?

Átlagos felhasználói értékelés Az Indesit DIF04B1 jobb felhasználói értékelésekkel rendelkezik, mint a Beko DIN15X10. Az Indesit DIF04B1 átlagos felhasználói értékelései 90% a 375 értékelés alapján, míg a Beko DIN15X10 átlagos pontszáma 85% 43 értékelés alapján.

Hogyan háríthatom el a Bosch mosógép eltömődését?

Leeresztő szivattyú elzáródása
 1. Zárja el a mosógép vízcsapját vagy szelepét.
 2. Húzza ki az alátétet.
 3. Nyissa ki és távolítsa el a szervizfedelet.
 4. Helyezzen egy törülközőt a szivattyú fedele alá, hogy felszívja a vizet.
 5. Csavarja le a leeresztő szivattyú fedelét, és lassan távolítsa el, hogy letörölje vagy folyó víz alatt öblítse le.

Vissza lehet állítani egy Bosch mosógépet?

Hogyan állíthat vissza hibakódot a Bosch, a Neff vagy a Siemens mosógépén. Nyomja meg és tartsa lenyomva a centrifugálás gombot, és ezzel egyidejűleg forgassa a tárcsát a 7 óra állásba . Tartsa lenyomva a centrifugálás gombot körülbelül 5 másodpercig, majd engedje el.

Miért tart ilyen sokáig a Bosch mosógépem?

A folyamatosan túl hosszú ideig tartó mosógép terhelésérzékelő rendszere meghibásodhat , vagy nagyobb problémák léphetnek fel a vezérlőpanellel. Problémák adódhatnak a vízbevezető szeleppel is, amely minden ciklusban vizet szív a készülékbe.

Melyek a gyakori problémák a mosógépekkel?

7 Gyakori problémák a mosógéppel
 • A mosógép nem indul el. ...
 • A mosógép zajos. ...
 • Túlzott rezgések működés közben. ...
 • A mosógép zajt ad kiürítéskor, vagy egyáltalán nem engedi le a vizet. ...
 • A mosógép túltöltése vagy alultöltése. ...
 • A mosógép nem centrifugál. ...
 • Víz szivárog a szappantartóból.

Melyik mosógép tart a legtovább?

Melyik mosógép márka bírja a legtovább? A Speed ​​Queen a legmegbízhatóbb mosógépmárka a piacon. Míg gépeik esztétikailag minimalistaak, a Speed ​​Queen gépek akár 25 évig is kitartanak. A Speed ​​Queen szárítók hasonló felépítésűek, és ugyanolyan hosszú élettartamúak.