Clare és Dale még mindig együtt vannak?

Pontszám: 4,5/5 ( 64 szavazat )

"Szerettem volna megosztani veletek mindazt, amit Clare és én úgy döntöttünk, hogy külön utakat járunk " - osztotta meg akkor Dale az Instagramon. „Nagyra értékeljük azt a sok embertől kapott szeretetet és támogatást, de jelenleg ez a legegészségesebb döntés mindkettőnk számára.

Clare és Dale még együtt vannak?

Dale és Clare szeptember közepén szakítottak, amikor Clare New Yorkban töltötte az időt” – mondta a 33 éves Moss hétfőn a People-nek adott nyilatkozatában a képviselőjén keresztül. ... „Dale úgy döntött, hogy nem beszél nyilvánosan ezekről a jelentésekről, mert meg akarja adni Clare-nek és családjának azt a tiszteletet, amelyre szükségük van ebben a nehéz időszakban.

Clare és Dale még együtt vannak 2021-ben?

2021. szeptember: Clare és Dale ismét szakított Szeptember 28-án Us megerősítette, hogy Clare és Dale ismét felmondta kapcsolatukat, bár szakításuk részletei jelenleg nem ismertek . „Az volt a legjobb számukra, hogy külön utakat járjanak ebben az időben” – mondta egy forrás a magazinnak.

Dale megcsalta Claire-t?

Ez egyszerűen nem igaz ." A publicistája hozzátette, hogy a Douglas Elliman ingatlanügynök „ingatlanos karrierjére összpontosít”, és „soha nem jött össze Dale-lel, és soha nem randevúztak.

Miért szakított Clare Crawley és Dale Moss?

Clare és Dale szakították az időt, és dolgoztak rajta, de ez határozott szakításhoz vezetett ” – magyarázza a forrás. „Dale úgy érezte, hogy nem áll készen a házasságra, és nem volt kész arra, hogy Clare-ért Sacramentóba költözzön. Rengeteg olyan tervet készítettek, amit Dale nem tudott elkötelezni.”

Bachelorette Clare Crawley és Dale Moss szakítanak (ÚJRA) – A forrás megerősíti

15 kapcsolódó kérdés található

Claire hozzámegy Dale-hez?

" Clare és Dale házasok . "Titokban" csinálták, de egy kis stábbal és komoly NDA-val forgatták. Tárgyalás történt a nyomdával, hogy egybeessen a streaming esküvői különlegességgel" - olvasható a tippben a Cosmo szerint.

Szakított Tayshia és Zac?

Miután Tayshia odaadta Zacnek az utolsó rózsáját, Zac megkért neki, és Tayshia elfogadta. A The Bachelorette fináléja után Tayshia és Zac megerősítette, hogy még mindig együtt vannak, az Instagram hivatalos megjelenésével.